Prečo som začala investovať do značkových doplnkov

 Steve Madden kabelka

V minulosti som nikdy nechápala ako je možné, že niektorý ľudia vyhodia toľko peňazí za kabelku, topánky, či opasok. No čím som staršia, tým viac začínam oceňovať kvalitu nad kvantitou. Samozrejme že to neznamená, že si vôbec nekupujem lacnejšie oblečenie, ale čím ďalej tým viac sa zamýšľam nad tým či daný kúsok chcem iba na jednu sezónu, alebo či chcem kúsok, ktorý mi vydrží viac rokov.

Začalo to pred štyrmi rokmi keď som si konečne dopriala drahšiu kabelku značky Michael Kors. Kúpila som si ju na Vianoce ako darček sama sebe. Až vtedy som zistila aký je rozdiel v kvalite medzi drahšou značkovou kabelkou a lacnou z butiku, alebo čínskeho obchodu. Klasické lacné kabelky mi nikdy nevydržali dlhšie ako rok. Zničili sa švy, zips, alebo už boli veľmi opotrebované a nevyzerali nositeľne. Preto som sa posledné roky rozhodla investovať do drahších, ale kvalitnejších značiek, pretože aj moja prvá kabelka Michael Kors vyzerá po štyroch rokoch ako nová a musím sa priznať, že ju nijak zvlášť nešetrím.

So značkou som bola tak spokojná, že o rok na to som investovala do druhej a rovnako si ju neviem vynachváliť. Myslím si, že práve Michael Kors je dobrá značka s ktorou začať, pretože je kvalitná a nemusíte na ňu minúť dve výplaty. Takže ak by ste sa náhodou rozhodli vyskúšať značkovú kabelku za prijatelnú cenu, tak určite narazíte na Michael Kors.

FURLA kabelka

Michael Kors kabelka

No pokiaľ by sa Vám Michael Kors zdal byť až príliš obkukaný tak siahnite po Furle. Je to už síce drahšia značka, ale majú krásne modely a ich kabelky sú neskutočne kvalitné. Práve tohto roku som investovala do jednej krásnej bledomodrej Furly so zlatým kovaním a som z nej unesená. Alebo napríklad značka Steve Madden, ktorý má nielen krásne kabelky, ale má aj úžasnú obuv. Investovala som do dvoch čižiem Steve Madden ktoré sú ako papučky a nosím ich už 3 zimy a stále sú ako nové. Preto som sa tohto roku rozhodla pre kúpu krásnej čiernej kabelky so zlatými prvkami a neľutujem. A mala som ozaj šťastie pretože na zalando lounge som ju našla zlacnenú o vyše 50%. 

A práve túto stránku Vám odporúčam navštíviť pokiaľ si chcete dopriať kvalitné značkové kúsky, ale máte obmedzený budget, alebo len chcete ušetriť. Viete tam kúpiť veci v outletovývh cenách a okrem kabelky Steve Madden som tam našla ak krásne Calvin Klein okuliare a ušetrila som vyše 100 Eur.

Budem rada ak mi dáte vedieť ako to vnímate vy značkové oblečenie či značkové doplnky a či sa sústredíte viac na kvantitu, alebo na kvalitu.

Michael Kors kabelka


2 comments