HUGO BOSS

hugo boss vône

Prajem Vám krásny víkend milé baby. Už dlhšie som Vám neodporúčala žiadne vône a preto Vám dnes predstavím top vône značky Hugo Boss, ktoré sú neskutočne univerzálne a myslím si, že sa budú páčiť skoro každému. To je aj jeden z dôvodov prečo milujem vône tejto značky. Sú univerzálne a vhodné aj ako darček.


Prvá vôňa ktorú vám musím odporučiť je Hugo Boss The Scent. Krásny, elegantný a luxusný flakón v sebe ukrýva príjemnú ovocno kvetinovú vôňu, ktorá je výrazná no nie agresívna. Zo začiatku je jemnučká no po pár minútach doslova rozkvitne a rozvinie sa jemne sladká vôňa s ovocno kvetinovými tónmi. Práve preto je to vôňa vhodná na každodenné nosenie s čím súhlasí aj saveonbeauty na svojom blogu. Pri niektorých recenziách som sa stretla s výčitkou slabej výdrže, čo ja nemôžem povedať. Vôňa drží dobre a cítiť ju aj večer. Síce už len jemne, no je tam. Netvrdím však že je to najtrvácnejšia vôňa, ale určite nepatrí k tým, ktoré si musíte denne 5x reaplikovať.

Hlava: frézia, broskyňa
Srdce: osmanthus
Základ: kakao

Hugo Boss The Scent
Hugo Boss Alive

Krásnou vôňou je aj Hugo Boss Alive, ktorá v sebe spája koktejl tých najzaujímavejších ingrediencií, ktoré vytvorili túto unikátnou ovocno dvevitú vôňu. Je to opäť veľmi charakteristická vôňa pre značku Hugo Boss. Flakón je dosť jednoduchý až nezaujímavý, ale vo vnútri sa ukrýva veľmi zaujímavá vôňa z ktorej najviac zapamätateľná vanilka. Veľmi mi pripomína vôňu Versace Vanitas, no je o dosť jemnejšia a nositeľnejšia aj na bežný deň do práce, čo sa pri Vanitas veľmi povedať nedá. Vôňa drží veľmi dobre a aj večer je ju pomerne dobre cítiť.

Hlava: čierna ríbezľa, škorica, slivka, jablko
Srdce: vanilka, jazmín
Základ: santalové drevo, olivovník, céder

Poslednou vôňou bude trošku netradičnejšie pánsky parfém Hugo Boss Bottled. Je to jeden z najuniverzálnejších mužských parfémov a je to skvelý typ na darček. Ak v blízkej budúcnosti plánujete niekoho obdarovať parfémom, tak týmto nikoho neurazíte.  Ikonický flakón obsahuje sviežu korenisto drevitú vôňu s nádychom citrusov vhodnú na každodenné nosenie. Je svieža a nenásilná a na priateľovi ju milujem. Práve preto je jednou z najobľúbenejších pánskych vôni a určite ste na ňu už narazili. Túto vôňu proste bude milovať skoro každý muž.

Hlava: slivka, bergamot, citrón, mach, jablko
Srdce: mahagón, škorica, klinček, karafiát
Základ: santalové drevo, vetiver, olivovník, céder, vanilka

Hugo Boss  Bottled

hugo boss parfémy

Parfémy či toaletné vody Hugo Boss sú veľmi univerzálne vône a preto je ozaj veľmi ľahké si ich obľúbiť. Na e-shope notino nájdete aj iné verzie vyššie spomínaných vôní, ale dokonca aj krásne darčekové kazety ak by ste vône chceli niekomu darovať. Budem rada ak mi napíšete, ktorá je Vaša obľúbená vôňa Hugo Boss a možno sa aj ja niečim inšpirujem.


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

3 comments

  1. Ja mám hugo boss the sent za mňa je skvelá a alive chcem tiež vyskúšať

    ReplyDelete
  2. Beautiful pictures!
    Greetings from Germany
    Lara

    www.verylara.com

    ReplyDelete
  3. Super článek :)
    Když už jsem tady, ráda bych tě pozvala na svoji giveaway, Naděje jsou velké, jelikož jsem se přestěhovala na jiný blog :)
    Andie Chambers

    ReplyDelete