zútulnenie domova s Desenio

 

Desenio plagáty

Nič nedokáže tak zútulniť domov ako doplnky. Človek nimi vyjadrí svoj štýl a zároveň sa hneď cíti viac doma. Pokiaľ hľadáte nové doplnky pre svoju domácnosť tak určite by Vám nemali chýbať na stenách obrazy, plagáty či fotografie. Tie vedia nádherne dotvoriť atmosféru a zároveň ich viete prispôsobovať s meniacim sa obdobím. Preto ak ste ešte doteraz nepočuli o desenio, tak dnes objavíte nový svet.

Desenio ponúka neskutočné množstvo plagátov od výmyslu sveta a je jedno aký máte štýl, pretože tam si nájde pre seba každý ten svoj vysnívaný kúsok. Farebné či čiernobiele. Malé či veľké. A dokonca aj personalizované. K plagátu si viete doladiť rám podľa farby či materiálu aby Vám to doma krásne ladilo. A pokiaľ úplne nemáte svoj štýl tak si viete vybrať z obrovské množstva zostáv, ktoré Vám s tým pomôžu.

Ja som vedela presne čo chcem, pretože moja izba je farebná a milujem kozmetiku a beauty a preto som chcela aby sa aj plagáty niesli v tomto štýle. Preto som zvolila plagát Beauty Begins s krásnym mottom, ktoré by nemalo chýbať každej beauty maniačke. K nemu som doladila plagát Scent Of Flowers No3 s parfémom Chanel, ktorý dotvára celú atmosféru. A aby som plagáty oživila tak som ich vložila do rosegold rámov, pretože všetko v izbe mám takto ladené. Druhá dvojica plagátov je jednoduchšia a úplne vystihuje mňa a aj samotnú miestnosť kde sa nachádzajú. Zvolila som plagáty Lipstick a Nail Polish. Všetky z týchto plagátov je možné kúpiť vo viacerých veľkostiach v závislosti od toho, čo si ich chcete zavesiť na stenu, alebo položiť na poličku či toaletný stolík.

desenio plagáty a rámy

desenio rámy

Desenio plagát
 
Posledný plagát ktorý som si musela vziať bol práve personalizovaný. Tieto plagáty sú síce drahšie, ale sú vyrobené na mieru a nikto nebude mať na stene rovnaký plagát ako vy. Môžte si na plagát personalizovať mená, miesta, abecedu, zvieratá či horoskopy. A ja som preto neodolala a vytlačila som si svojho domáceho miláčika My Pet Cat Personal. Zvolia som si meno Rika a potom plemeno a dátum narodenia. Bolo to veľmi jednoduché a rýchle a na moje počudovanie tento plagát dorazil aj najrýchlejšie. Tento som zasadila do čierneho kovového rámu aby to ladilo s čiernobielym plagátom.

Kvalita tlače je skvelá, všetky rámy sú veľmi kvalitné a musím oceniť neskutočne veľký výber. Preto pokiaľ ste uvažovali nad niečim takým tak desenio je tá správna voľba. A keďže z desenia nie je ťažké si niečo vybrať a keď tam raz vstúpite, tak zaručenie neodídete len s jedným plagátom, pripravili sme si pre Vás aj zľavu. Ak pri nákupe zadáte kód: ANBEAUTY získate dodatočnú zľavu 10% na všetky plagáty. Zľavový kód ale neplatí na rámy a personalizované výtlačky. Kód môžte využiť do konca roka 2021 (do 31.12)

personalizovaný plagát desenio




P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžete ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžete sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s desenio

2 comments

  1. Desenio má nádherné plakáty, určitě bych si uměla vybrat. :)
    Přeji ti vše nejkrásnější do nového roku! :)

    ReplyDelete