REVUELE Reconstructors séra

revuele reconstructors

Značka Revuele ponúka dostupnú skincare, ktorá je skvele naformulovaná a v ich produktoch nájdete množstvo obľúbených a úžasných účinných látok. Viete si s nimi vyskladať rannú a večernú rutinu, pretože vo svojom sortimente majú všetko čo potrebujete.
 
Revuele má 4 základné kategórie sér a to: 
exfoliants - ktoré tvoria séra obsahujúce kyseliny slúžiace na exfoliáciu pleti
hydrators - ktoré slúžia na hydratáciu pokožky
reconstructors - séra zamerané na anti-aging
nourishment - séra s obsahom olejov
 
Svoje testovanie som zamerala na rad Reconstructors, ktorý obsahuje 4 séra, ktoré sú primárne určené pre zrelšiu pleť. Obsahujú látky zamerané na anti-aging a na predchádzanie starnutia. Už prvý kontakt so sérami ma prekvapil, pretože som nečakala, že budú mať tak skvelé zloženie. To je veľmi minimalistické a okrem hlavnej účinnej látky obsahujú len to najnutnejšie. Popritom majú skvelú konzistenciu, ktorá je ľahká, vodičková, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva na pleti žiaden film. Presne to čo od dobrého séra očakávam. Všetky sú balené v 30 ml tmavých sklenených fľaštičkách s pipetou.

Revuele argireline

Revuele Ceramides obsahuje ceramidy. Sú to lipidy, ktoré sa nachádzajú aj v našej pokožke. Slúžia ako prirodzená ochranná bariéra, ktorá zabraňuje strate vlhkosti v pleti. Okrem toho ochraňujú pleť pred vplyvom vonkajšieho prostredia. Preto sú ceramidy veľmi dôležité aby sme zachovávali pokožku hydratovanú a chránenú.

Používala som ho pri večernej rutine po mojich hydratačných sérach a každé ráno bola pokožka skvele hydratovaná a zároveň som nepociťovala, že by mi to zmastňovalo pleť. Sérum je najvhodnejšie pokiaľ máte suchú pleť a chcete ju udržať hydratovanú čo najdlhšie. Ale samozrejme ho môže používať každý typ pleti, pretože hydratácia je dôležitá pre každého. Mne osobne vyhovovalo na večer, ale pokiaľ máte veľmi suchú pleť určite ho oceníte aj na deň.

Revuele Argireline je účinná látka s ktorou som sa stretla prvý krát. Pokiaľ máte zrelšiu pleť a chcete predchádzať vzniku vrások a zjemniť už existujúce vrásky, tak toto sérum je must have. Argireline je totiž hexapeptid, ktorý má podobný efekt ako botox. Môže čiastočne ovplyvniť sťahy svalov a tým predchádzať tvorbe vrások. Najvýraznejší efekt sa dá dosiahnuť v oblasti čela a okolo očí. To je presne to čo potrebujem, pretože mám zlozvyk stále vraštiť čelo. Nie je to však botox, takže pre dosiahnutie efektu je nutné ho používať pravidelne a nie len občasne.

Používala som ho primárne pri rannej rutine a ťažko povedať či za mesiac a pól je možné vidieť prvé výsledky. Každopádne niektoré jemné vrásky sa mi zdajú jemnejšie. S účinnými látkami, ktoré sú určené na vrásky je to beh na dlhú trať a treba mať trpezlivosť.

revuele ceramides

Revuele Collagen obsahuje náš milovaný kolagén. To že kolagén sa nachádza v našej pleti a môže za to, že je pružná a vypnutá určite už viete. No s pribúdajúcim vekom sa jeho produkcia znižuje a je potrebné ho dopĺňať. V podobe sér vedia zabezpečiť lepšiu pružnosť a plnosť pokožky.

Milujem kolagénové séra a so všetkými som bola veľmi spokojná a sérum od Revuele nie je výnimkou. Používala som ho pri večernej rutine a ráno bola pokožka ako nová. Jemná a hladká a takmer na nerozpoznanie. Kolagén je skvelé zaradiť do svojej rutiny čim skôr ako prevenciu, aby ste zachovali pružnosť pokožky. Predídete tým tvorbe prvých vrások a oddialite prvé známky starnutia.

Revuele Peptides obsahuje peptidy ktoré sú potrebné na to, aby bola pleť elastická a hladká. S rastúcim vekom sa tieto peptidy z pokožky strácajú a je potrebné ich dopĺňať. Pomáhajú s produkciou a syntézou kolagénu a tým dopomáha k lepšiemu stavu pleti. Je určené primárne pre zmiešanú a mastnú pleť a môžem potvrdiť, že mi to vôbec nezmastňovalo pleť. Keďže sa s kolagénom krásne dopĺňajú je skvelé ich používať spoločne a tým zabezpečiť lepšiu pružnosť pleti. Mala som z neho rovnaké pocity ako pri používaní kolagénového séra.

revuele collagen

Zloženie:
Revuele Argireline - Aqua, Propylene Glycol, Acetyl Hexapeptide-8, Hydroxyethyl Cellulose, Phenoxyethanol, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Disodium EDTA
 
Revuele Ceramides - Aqua, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Oryza Sativa Bran Extract, Hydroxyethyl Cellulose, Phenoxyethanol, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Disodium EDTA.
 
Revuele Collagen - Aqua, Propylene Glycol, Hydrolyzed Collagen, Hydroxyethyl Cellulose, Phenoxyethanol, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Disodium EDTA.
 
Revuele Peptides - Aqua, Propylene Glycol, Palmitoyl Tripeptide-1, Carbomer, Polysorbate-20, Butylene Glycol, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Hydroxyethyl Cellulose, Phenoxyethanol, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Disodium EDTA.

Revuele Peptides

Revuele swatch konzistencia

Séra sú skvelé, robia čo majú a pritom sú dostupné, takže si ich môže dovoliť každý. Veľmi chválim značku za to, že v každom balení je aj príbalový leták s popisom produktov a taktiež tam máte ukážkové rutiny s produktmi Revuele podľa rôznych tipov pleti. Viete sa takto inšpirovať a vyskladať si rutinu z ich sér a tým dosiahnuť lepšie výsledky.

Pokiaľ hľadáte dobré, kvalitné a účinné séra, tak určite stavte na značku Revuele a nebudete sklamaní.




P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžete ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžete sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s elnino.sk


3 comments

  1. It looks so nice, I'd like to try it!

    ReplyDelete
  2. harbor freight titanium welder - Tioga Ship Lines
    A master class in quality. Includes nier titanium alloy the titanium linear compensator following engineering samsung watch 3 titanium and babyliss pro nano titanium manufacture techniques: · The Welder babylisspro nano titanium spring curling iron · The Stainless Steel · Stainless Steel

    ReplyDelete