Gabriella Salvete telová kozmetika

Gabriella Salvete telová kozmetika

Gabriella Salvete si tohto roku pripravili veľkú dávku noviniek. A tentoraz nebude reč o dekoratívke, ale o telovej a pleťovej kozmetike. Začala by som netradične telovou kozmetikou, na ktorú som sa veľmi tešila. A na pleťovku sa pozrieme v budúcom článku.

Prvá vec, ktorá mi udrela do oka boli remodelačné náplasti na brucho Belly Patch, ktoré by mali napomáhať so štiepením tuku, prekrvením a spevnením pokožky a taktiež odbúravaním toxínov. Moje prvé myšlienky boli skeptické. Potom som sa pozrela na zloženie a vyhľadala si jednotlivé zložky a zistila som, že väčšina z nich je ozaj skvelá na odbúravanie toxínov a na zlepšenie prekrvenia pokožky. Testovala som ich presne podľa návodu, ktorý hovorí, že by sa majú aplikovať na oblasť brucha každé 2-3 dni a nechať pôsobiť 6-8 hodín. Preto som ich požívala cez noc. Náplasti na bruchu držali celú noc a nijak mi nevadili. No po spotrebovaní celého balenia som nevidela žiaden rozdiel (no v mojom prípade ten tuk na bruchu síce je ale nie je to katastrofa). Je to určite spôsobené tým, že som počas toho nedržala žiadnu diétu a bez úpravy stavovania a cvičenia kilá a ani centimetre v obvode pása dole nepôjdu. Preto si myslím že náplasti majú význam len vtedy ak držíte redukčnú diétu a náplasťami si len dopomáhate k lepšej elasticite pokožky a zlepšeniu celkového stavu brucha. Pokiaľ plánujete zhodiť viac kíl a bojíte sa ovisnutej pokožky na bruchu, tak takéto náplasti a pravidelné krémovanie oblasti brucha vie určite pomôcť.

Gabriella Salvete Belly patch

Gabriella Salvete Belly Patch aplikácia

Produkty, ktoré Vám chcem určite odporučiť sú masky na ruky a nohy Hand Mask a Foot Mask. Obe obsahujú jeden pár a sú teda len na jedno použitie, čo je pri tomto type masiek úplne bežné. Ihneď ma zaujalo zloženie, pretože obsahujú propolis a extrakt z perál a maska na nohy dokonca aj kyselinu hyaluronovú. Všetko sú to skvelé hydratačné zložky.  

Po rozbalení nájdete pár ponožiek a rukavíc, ktoré sú spojené a je potrebné ich v strede rozstrihnúť. Obe majú  po bokoch nálepky s ktorými si ponožky a rukavice upevníte aby Vám nepadali. Je potrebné ich nechať pôsobiť 30 minút a potom nechať prebytočný krém vstrebať. Obe príjemne voňajú a skvele hydratujú. Pokožke bola hladká a jemná až sa mi nechcelo veriť. Výhodou je aj skvelá cena oproti iným podobným hydratačným ponožkám a rukaviciam. Za mňa sú to skvelé hydratačné produkty a určite si ich ešte zaobstarám.

Gabriella Salvete Hand and Foot Mask
Gabriella Salvete Foot Mask
Gabriella Salvete Hand Mask
A nakoniec sa dostávame k sprchovým a kúpeľovým produktom. Veľmi ma potešilo, keď som zistila, že už aj Gabriella Salvete majú klasické sprcháče Shower Gel. Áno sprcháč je možno menej zaujímavý produkt, ale potrebuje ho každý z nás a preto je to must have. A nie len pre ženy, ale aj pre mužov a dokonca aj deti. Na výber je z množstva úžasných vôní, ktoré nie sú prehnané, ale príjemne tlmené. Mne najviac vonia práve ruža, ale aj maliny s mätou je skvelá vôňa.

Pokiaľ si zvyknete okrem sprchy dopriať aj príjemný horúci kúpeľ, tak nasledujúce novinky budete milovať. Veľké množstvo bômb do kúpeľa Bath Bomb v nádhernom balení, skvele voňajúce a v ponuke sú aj verzie pre deti. Okúzlia Vás vône ako bylinky, ruža či pomaranč. A dokonca ako nové soli do kúpeľa Bath Salt vo vôňach ako Eukalyptus, Levaduľa, Papaya a Oceán. 

Celú ponuku telovej kozmetiky, ale aj pleťovej kozmetiky, ku ktorej sa dostaneme neskôr nájdete na elnino spolu aj s obrovskou ponukou dekoratívky. Určite mi dajte vedieť ktorá z noviniek Vás zaujala najviac. 

Gabriella Salvete Sprchové gély

Gabriella Salvete sprchový gel Kids

Gabriella Salvete bomby do kúpeľa






P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžete ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžete sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s elnino.sk

4 comments

  1. Tie náplaste na brucho sú zaujímavé. Idem sa po nich popozerať.

    DISCOVERINGGLAM

    ReplyDelete
  2. Masky vypadají hodně dobře, díky za tipy! :)

    ReplyDelete
  3. Ahoj, četla jsem Tvůj zajímavý článek. Ráda bych vyzkoušela tuto tělovou kosmetiku Gabriella Salvete. Jsem po této plastické operaci. A tam mi bylo doporučeno, abych používala nějaký čas kvalitní tělové přípravky. Přeji pohodový den a měj se hezky. K

    ReplyDelete