Toaletný stolík

toaletný stôl

Môj toaletný stolík je takým mojim útočiskom, mojou svätyňou, kde mám všetky svoje milované vecičky, kozmetiku a kde sa cítim dobre. Líčenie bolo pre mňa ako teenagerku spôsobom ako zakryť akné, no z toho som už vyrástla a teraz je to mojim relaxom. Práve preto toto miesto milujem. Myslím, že každá žena, ktorá miluje kozmetiku by mala mať svoj malý kútik, ktorý je len jej a kde sa vie realizovať.

V minulosti som Vám svoj toaletný stolík už ukazovala, ale my ženy musíme stále niečo meniť a prispôsobovať našim aktuálnym požiadavkám. U mňa to tiež nie je iné a môj stolík prešiel niekoľkými zmenami a preto Vám dnes prinášam update. Najväčšia zmena ktorá tu nastala, je že mi už neslúži na uskladňovanie dekoratívnej kozmetiky. Moja zbierka sa natoľko rozrástla, že som si musela dokúpiť špeciálne zásuvky len na dekoratívku. Na stolíku mi ostala už len telová kozmetika v podobe krémov na ruky, ktoré mám stále na dosah ruky keď ich potrebujem. Ďalej samozrejme skincare a mojich milión pleťových sér. A keďže som si v poslednej dobe veľmi obľúbila masážne valčeky na tvár tak aj tie potrebujem mať stále na očiach. V ľavom rohu mám malý organizér kde mám uloženú deoratívku, ktorú momentálne používam najviac a denne sa s ňou líčim a čas od času ju podľa potreby obmieňam. 

Na stolíku mi nechýbajú ani drobné dekorácie s motivačnými citátmi, ktoré niekedy dokážu človeka nakopnúť, alebo mu pripomenúť čo je v živote dôležité. Novým prírastkom na stolíku je obal na servítky v ružovo zlatej farbe, ktorú som si objednala z Číny. Príde mi to oveľa vkusnejšie ako tam mať hodenú kartónovú krabicu. 

toaletný stolík
Keďže sa dekoratívna kozmetika presunula do samostatných zásuviek, tak sa mi uvoľnilo v stolíku množstvo miesta. V skrinke napravo mám svoje beauty prístroje, ako naparovačku, foreo, led svetlo, IPL a všetko ostatné. V dlhej zásuvke mám všetky svoje umelé riasy, magnetické riasy a lepidlá na riasy, manikúru a jeden mini priestor má vyhradený priateľ na kontaktné šošovky. Vo zvyšných bočných zásuvkách v ktorých bol predtým makeup mám teraz už len osobné veci a dokumenty. A najnovší prírastok je aj tento ružový taburet ktorý sa mi k stolíku dokonale hodí a konečne tu mám taburet aký som už dlhšie chcela. Doteraz som tu mala taburet z obývačky, ktorý sa mi tu ale farebne a ani typovo nehodil, pretože bol sivý a veľmi veľký a teraz je to tu presne tak ako som si predstavovala.

taburet
toaletný stôl s taburetom
V súčasnosti som s celkovým výzorom a usporiadaním toaletného stolíka úplne spokojná a myslím, že v takejto podobe vydrží až pokiaľ nebudem budúci rok maľovať a prerábať celú miestnosť. Ako vyzerá Váš makeupový kútik?





P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s bonami.sk

4 comments