Argalista Burn Oil

Argalista Burn Oil

Ahojte baby, dnešná recenzia nebude na beauty produkt, ale na aromaolej. Neviem ako vy, ale ja milujem vône a všade musím mať difuzéry, bytové spreje, sviečky a aj aromaoleje. Práve aromaoleje vedia za pomerne krátku dobu a na veľmi dlhý čas prevonať celú miestnosť. 

Aromaterapia je v posledných rokoch veľmi obľúbená, pretože dokáže pozitívne ovplyvňovať psychické, ale aj fyzické stránky. V preklade to znamená liečba vôňou a jej korene siahajú niekoľko tisíc rokov dozadu. Araomaterapia je skvelá pokiaľ potrebujete upokojiť myseľ, alebo povzbudiť telo. A práve v dnešnom hektickom období nie je nič lepšie ako sa po práci zrelaxovať pri obľúbenej vôni.  Preto som sa rozhodla Vám predstaviť vonné oleje značky Argalista, ktoré verím, že si veľmi obľúbite.

Minulý rok ste si na blogu mohli prečítať recenziu na značku Argalista a ich úžasný arganový olej. Pokiaľ ste ho zmeškali, tak ho nájdete TU. Značka Argalista, okrem pleťovej a telovej kozmetiky vyrába aj práve aromaoleje. Ich aromaoleje sú koncentrované a preto stačí do aromadufúzoru, alebo aromalampy len pár kvapiek, ktoré zabezpečia intenzívnu vôňu. Čo si však všimnete ako prvé je nádherný a unikátny ručne vyrábaný obal vďaka ktorému tento olej určite nezostane ležať niekde v zásuvke.  Obal je sklenený s praktickou pipetou s ktorou si viete nakvapkať presné množstvo oleja, aby ste dosiahli želanú intenzitu vône.

Mne doma rozvoniava Argalista Huile a bruiler Rose, teda ružový aromaolej, ktorý spoznáte podľa sýtoružového obalu. Nádherná a intenzívna vôňa, ktorú musíte mať pokiaľ milujete vôňu ruží. Do aromalapmy zvyčajne nakvapkám 5-kvapiek a úplne to stačí pretože vôňa je veľmi intenzívna. Na výber máte samozrejme aj z iných vôní ako napríklad Orange Blossom, Amber and Musk, Orintal a iné.

argalista aromaolej

argalista Rose Burn Oil

Argalista má ozaj veľmi kvalitné produkty a za mňa ich odporúčam. Či už kozmetiku, alebo aromaolej, tak pevne verím, že všetko si obľúbite. Zároveň majú krásne obaly, preto sú vhodné aj ako darček pre milovníkov olejčekov či vôní. Značku Argalista viete kúpiť na e-shope arganola.sk, ktorá sa zameriava výlučne len na predaj tejto značky. Viete si tam dokonca zakúpiť aj vzorky na vyskúšanie, alebo rovno plné balenia.

Určite mi dajte vedieť či aj vy milujete aromaterapiu a aké vône preferujete.


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžete sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s argalista.sk


2 comments

  1. "
    Great post! We would like to feature your post on Tropika Club too if that's possible?
    Tropika Club Deals is part of the Tropika Club ecosystem:

    Tropika Club Deals – Search for the best voucher and coupon deals
    Tropika Club Bookings – Discover and book services at amazing off-peak discounts
    Tropika Club Magazine – Get the latest scoop on beauty, wellness, eats and all things Singaporean


    Tropika Club Deals is ideal for customers who want to discover the best deals without having to commit to a specific appointment date and time. Deals allow customers to buy vouchers and coupons in advance and to arrange the appointment directly with the merchant or business. Customers can also buy vouchers as gifts or to use for the future.

    Tropika Club Bookings is ideal for customers who want to see the full selection of a merchant or business. Customers can search by merchant or service categories and then choose from a full range of service offerings. Customers can also see if there are any off-peak discounts for the selected service(s). Customer will book the appointment for the specific date and time.

    Tropika Club Magazine crafts and curates articles for the discerning Singapore male and female. We provide up-to-date articles on Beauty and Vogue for gals, and articles on Grooming and Style for guys. We also cover local Singaporean content under City. Supporting Tropika Club’s vision to bring the best beauty, wellness and fitness services to our visitors, we also have a review section on the best services and selections under Top Picks. This features the Top 10 rankings for your beauty and wellness salons based on the various regions in Singapore. Tropika Club Deals brings to you great deals and offers from our merchants in the form of amazing discounted vouchers and codes. In addition, enjoy cashback as much as up to 5% for each purchase you make, regardless of the amount you spend. Think Cashback. Think Tropika.

    1.Discounted Beauty and Wellness Brand Vouchers
    2.Hairstyling and Hair loss Treatment Deals
    3.Facial and Aesthetic Services Deals
    4.Brows and Lashes Services Deals
    5.Massage and Spa Deals
    "

    ReplyDelete