Argalista Anti-aging Serum

Argalista anti-aging serum

Ahojte baby, v dnešnom článku Vám predstavím novú značku Argalista. Vyrába kozmetiku zameranú na pleť a telo, ktorá je vyrobená z ekologicky pestovaných surovín, bez chemických konzervantov a syntetických farbív. Produkty obsahujú maximálne množstvo prírodných zložiek ako oleje, ovocné výťažky a kvetinové vody. Pokiaľ Vás tento stručný popis značky Argalista zaujal, tak určite si prečítajte aj recenziu na jeden z jej produktov.

Argalista serum

Argalista Anti-Aging Serum je v podstate olejček, ktorého hlavnou úlohou je regenerovať a vyživovať pleť. Obsahuje až 7 olejov a to arganový, mandľový, opunciový, slnečnicový, sezamový, mrkvový a ricínový, ktoré sú lisované za studena. Okrem toho obsahuje aj extrakt z aloe. Práve vďaka tomu má tento produkt silné antioxidačné účinky a zároveň vyživí a rozžiari unavenú pleť. Olejček je skvelý aj na predchádzanie starnutia a to aj vďaka kyseline hyaluronovej, ktorá udržiava v pleti hydratáciu. Olejček je vhodný pre všetky typy pleti a ja osobne som ho používala aj na suché miesta na tele.

Keďže je to olejček tak samozrejme nemôžte čakať nič iné ako olejovú konzistenciu. Olejčeka preto stačí len ozaj máličko a môžete si ho dokonca primiešať aj k Vášmu nočnému krému. Olejček sa vstrebáva pomerne rýchlo v závislosti od toho koľko ho použijete a aj aký typ pleti máte. Ja mám zmiešanú až mastnú pleť a preto ak som ho používala osobitne tak so používala maximálne 2 kvapky, alebo som si len primiešala 1 kvapku do svojho nočného krému. Takto sa olejček vstrebal veľmi rýchlo a nezanechával na pleti žiaden pocit mastnoty. Pokiaľ máte suchú pleť, tak možno pre Vás bude lepšie použiť väčšie množstvo olejčeka. Olejček na pleti pôsobí veľmi príjemne a hneď ju zhydratuje a vyživí. Nijak mi neupcháva póry a celkovo je to veľmi dobrý olejček, ktorý budem pravidelne používať práve teraz v zime, kedy pleť potrebuje väčšiu výživu, kvôli chladnému počasiu.

Ako som spomínala vyššie, ja som olejček skúšala aj na telo. Je síce určený na pleť, ale ja oleje beriem ako univerzálne produkty, ktoré si môžete nacapať všade a bude to v pohode. A rovnako je to aj pri tomto olejčeku. Pochváliť musím aj sklenený 30 ml obal s pipetou a drobnou strapcovou ozdobou, ktorá celé toto balenie oživí. 

lovell argalista

Olejček celkovo hodnotím na jednotku. Má skvelé zloženie s veľkým množstvom olejov a iných dobrých látok, ktoré sú pre pleť prospešné. Na pleti pôsobí príjemne, robí čo má a neupcháva mi póry. Zároveň neobsahuje žiadne zbytočnosti a okrem toho krásne vonia a má unikátny obal. Preto ak hľadáte dobrý pleťový olej na zimu, tak sa naň určite pozrite. Alebo prípadne aj na iné produkty značky Argalista, ktoré viete kúpiť na e-shope arganola.sk






P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžete sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s arganola.sk

4 comments

  1. Wow, získal od tebe skvělé hodnocení. Super, že jsi s ním spokojená! :)

    ReplyDelete
  2. Olej vypadá krásně a hrozně se mi líbí to balení! Já si teď ujíždím na The Ordinary :)

    ReplyDelete
  3. "
    Great post! We would like to feature your post on Tropika Club too if that's possible?
    Tropika Club Deals is part of the Tropika Club ecosystem:

    Tropika Club Deals – Search for the best voucher and coupon deals
    Tropika Club Bookings – Discover and book services at amazing off-peak discounts
    Tropika Club Magazine – Get the latest scoop on beauty, wellness, eats and all things Singaporean


    Tropika Club Deals is ideal for customers who want to discover the best deals without having to commit to a specific appointment date and time. Deals allow customers to buy vouchers and coupons in advance and to arrange the appointment directly with the merchant or business. Customers can also buy vouchers as gifts or to use for the future.

    Tropika Club Bookings is ideal for customers who want to see the full selection of a merchant or business. Customers can search by merchant or service categories and then choose from a full range of service offerings. Customers can also see if there are any off-peak discounts for the selected service(s). Customer will book the appointment for the specific date and time.

    Tropika Club Magazine crafts and curates articles for the discerning Singapore male and female. We provide up-to-date articles on Beauty and Vogue for gals, and articles on Grooming and Style for guys. We also cover local Singaporean content under City. Supporting Tropika Club’s vision to bring the best beauty, wellness and fitness services to our visitors, we also have a review section on the best services and selections under Top Picks. This features the Top 10 rankings for your beauty and wellness salons based on the various regions in Singapore. Tropika Club Deals brings to you great deals and offers from our merchants in the form of amazing discounted vouchers and codes. In addition, enjoy cashback as much as up to 5% for each purchase you make, regardless of the amount you spend. Think Cashback. Think Tropika.
    "

    ReplyDelete