Loreal Series Expert Volumetry

Loreal serie expert volumetry

Vlasy sú našou korunkou krásy a preto dobrá vlasová starostlivosť je niečo na čo nedám dopustiť. Preto ak narazím na rad vlasovej starostlivosti, ktorá ma zaujme svojimi vlastnosťami, tak ho musím hneď vyskúšať. Koncom minulého roku som sa rozhodla, že vyskúšam niečo od Loreal Professionnel, pretože je to cenovo dostupná značka a počula som na ňu len samé dobré ohlasy. Najviac ma zaujal Serie Expert Volumetry, kvôli obsahu kyseliny salicylovej a aj kvôli tomu, že sľubuje udržať objem vlasov. Veľmi sa mi páči, že všetky druhy Serie Expert sú farebne rozdelené podľa zacielenia na vlasovú problematiku. Volumetry spoznáte podľa zeleného obalu a dokopy obsahuje 3 produkty: šampón, kondicionér a sprej.

Loreal Salicylic Acid Volumetry je šampón na vlasy s obsahom kyseliny salicylovej, ktorá sa postará o prečistenie vlasovej pokožky a odstráneniu prebytočnej mastnoty. Okrem toho všetky produkty z tohto radu obsahujú molekuly Intra-Cylane, ktoré spomaľujú spľasnutie vlasov a tým ich udržia viac nadýchanejšie a opticky budú vlasy objemnejšie. Zároveň vlasy hydratuje vďaka obsahu avokádového oleja. Rovnakú technológiu obsahuje samozrejme aj kondicionér Loreal Intra-Cylane Volumetry, ktorý odporúčam určite používať spolu so šampónom ako set. Ten má zabezpečiť objem a lesk vlasov. Žiaden z nich vlasy nezaťažuje a krásne voňajú.  Tretím produktom tohto radu je sprej na vlasy, ktorý sa aplikuje už do jemne osušených vlasov pokiaľ si ich idete vyfúkať fénom, alebo stajlovať. Tento vie dodať vlasom ešte väčší objem vďaka vyfúkaniu a objem aj krásne drží. 


Loreal serie expert volumetry

Loreal serie expert šampón


Celý rad používam už mesiac a veľmi som si ich obľúbila. Prvá vec, ktorá ma potešila je, že mi nijak nezhoršujú lupiny a práveže mám pocit, že sa mi aj zlepšili. Zrejeme tomu dopomohla aj kyselina salicylová, ktorá dokáže krásne vyčistiť vlasovú pokožku do hĺbky. Zároveň sa mi vlasy až tak nemastia, takže som veľmi spokojná. Pokiaľ si vlásky umyjete šampónom a kondicionérom, budete ich mať krásne umyté, lesklé a dodá im objem. Pokiaľ však chcete pridať na objeme vlasov ešte viac, tak odporúčam pridať aj sprej. Ten udrží vlasy pekne nadýchané. Odporúčam ho len ak si ich budete fénovať. Pokiaľ sprej použijete do jemne vlhkých vlasov a necháte si ich len voľne vyschnúť, tak neuvidíte žiaden extra rozdiel.  

Set Volumetry je skvelý pokiaľ máte jemné a spľasnuté vlasy a potrebujete im dodať objem a zároveň aj pekný zdravý lesk. Veľkým bonusom je aj kyselina salicylová, ktorá sa dodatočne postará aj o vlasovú pokožku, ktorá bude čistá a zbavená mastnoty. Takže budete mať krásne a zdravé nielen vlásky, ale aj vlasovú pokožku. 

Pokiaľ však máte inú vlasovú problematiku, ktorú potrebujete riešiť, tak možno Vás zaujme iný farebný variant. Napríklad zlatá je vhodná pre poškodené vlasy, ružová pre farbené, červená pre posilnenie dlhých vlasov a modrá pre citlivú vlasovú pokožku. Všetky nájdete na elnino.sk spolu aj s inými produktmi značky Loreal. Ktorý farebný variant používate vy, a ako ste s nim spokojná?


Loreal Volumetry šampón

Loreal serie expert volumetry




P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s elnino.sk

9 comments

  1. Hi dear!
    Nice products, I want to try them
    Thx for share <3

    https://softcutieblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Celá řada vypadá skvěle, taky bych ji vyzkoušela. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  3. Hi! I wrote you a message about possible collaboration, did you get it?

    ReplyDelete
  4. Jejich šampony jsem ještě neměla možnost vyzkoušet, ale vypadá to lákavě. :)
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  5. Tieto šampóny som neskúšala ale už len podľa zloženia viem, že by boli pre mňa dokonalé. Určite sa na ne pozriem.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  6. Vypadá to na skvělé produkty a je super, že ti vyhovují! :)

    ReplyDelete
  7. Hi! What marketing activities have you done to build your brand?

    ReplyDelete
  8. Nikdy jsem tyto produkty nezkoušela, ale kdybych do toho šla, určitě bych zvolila zlatou nebo červenou barvu. :))

    ReplyDelete