To najlepšie od NUXE

 NUXE kozmetika

Kozmetiku značky NUXE som si za posledný rok veľmi obľúbila a už som si medzi jej produktmi našla aj obľúbencov, ktorých Vám predstavím. Jedná sa konkrétne o 2 skvelé produktové rady a to Reve De Miel a Huile Prodigieuse.

NUXE Face and Body Ultra-Rich Clenasing Gel z radu Reve De Miel je čistiaci gél na telo a tvár. Tento rad je charakteristický najmä obsahom medu a všetky produkty preto voňajú krásne medovo. Med je perfektný hydratant a je vhodný pre suchú pleť. Tento sprcháč obsahuje okrem medu aj slnečnicový a kokosový extrakt. Skvelé vyčistí pokožku a zároveň ju nevysuší, takže ak máte suchú pokožku tela, tak tento sprcháč je určite niečo čo hľadáte. Gél je vhodný aj na umývanie tváre. Ja mám síce radšej produkty, ktoré sú priamo určené na tvár no priateľ miluje multifunkčné produkty, takže toto je aspoň spôsob ako ho donútiť umyť si tvár niečím iným ako obyčajným mydlom. A pokiaľ Vás nepresvedčilo to, tak možno Vás presvedčí super zloženie ktoré je až z 92 % z prírodných zložiek. Gél sa navyše predáva vo veľkom 400 ml balení, ktoré je ekonomickejšie a vydrží aj neskutočne dlhú dobu.

Toto je iba jeden z mnohých skvelých produktov z tohto radu a všetky ktoré som doteraz vyskúšali boli perfektné. Či už išlo o krém na ruky, alebo balzám na pery, tak všetky tieto produkty sú skvelej kvality, skvele hydratujú a voňajú nádherne za medom. Pokiaľ máte suchú pokožku či pleť a milujete med, tak Reve De Miel je rozhodne niečo pre Vás.

NUXE Reve De Miel Face and Body Ultra Rich cleansing gel

Druhý produkt je asi ten najikonickejší produkt značky NUXE. Pokiaľ ste o tejto značke už v minulosti počuli, tak to bolo určite v spojitosti s ich olejčekom Huile Prodigieuse. Jedná sa o multifunkčný produkt na vlasy, pleť a telo. Tento olejček je tak obľúbený, že má až 4 varianty, z ktorých si viete vybrať. Môj najobľúbenejší je NUXE Huile Prodigieuse Florale. Je to parfumovaná verzia tohto olejčeka, ktorá sa nesie v tónoch grepfruitu, magnólie a musku.

Obsahuje 7 prírodných olejov: 
- olej tsubaki
- arganový olej
- makadamiový olej
- olej borage
- olej z lieskových orechov
- olej zo sladkých mandlí
- kaméliový olej

Tento suchý olej perfektne hydratuje, vyživuje a regeneruje pokožku tela a tváre. Navyše sa veľmi rýchlo vstrebáva a nezanecháva pokožku po aplikácii premastenú. Preto je vhodný aj pre mastný typ pleti. Okrem toho ho môžete použiť aj na vlasy, či na nechty. Práve vďaka svojej multifunkčnosti je tak veľmi obľúbený. Predáva sa v rôznych verziách od malých cestovných, až po veľké 100 ml balenie s aplikátorom. Obsahuje až 96,9 % zložiek prírodného pôvodu. Pokiaľ nie ste na veľmi parfumované produkty, tak môžete vyskúšať originálnu verziu, verziu Riche, alebo verziu s telovými trblietkami, ktorý sa skvele hodí na telo na opálenú pokožku. Ja osobne som nikdy nebola príliš olejčeková, no toto je olej, ktorý si budem kupovať dookola, pretože som sa doň neskutočne zamilovala. Najlepší olej aký som kedy vyskúšala a odporúčam ho každému, kto má suchú pokožku, ale môže ho používať ktokoľvek. A dokonca aj tá mastná. :-)

NUXE Huile Prodigieuse Florale

Zloženie:
Sprchový gél:
AQUA/WATER, GLYCERIN, SODIUM COCOAMPHOACETATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, LAURYL GLUCOSIDE, PARFUM/FRAGRANCE, MEL/HONEY, SUNFLOWER SEED OIL PEG-8 ESTERS, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, SODIUM LAURYL GLUCOSE CARBOXYLATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PHENOXYETHANOL, GLUCONOLACTONE, SODIUM HYDROXIDE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, ALLANTOIN, SODIUM BENZOATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CARAMEL, CALCIUM GLUCONATE, TROPOLONE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, TOCOPHEROL [N2002/A].

Telový olej:
COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, DICAPRYLYL ETHER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL, PARFUM/FRAGRANCE, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL, TOCOPHEROL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, ASCORBIC ACID, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL [N2216/A].

NUXE cosmetics

Pokiaľ ste ešte nikdy neskúšali značku NUXE, tak Vám jednoznačne odporúčam jeden z týchto radov a určite sa ihneď zaľúbite. Skvelé zloženie a perfektné účinky, ktoré sú rýchlo viditeľné. Jednoducho skvelá značka telovej a pleťovej kozmetiky. Určite sa pozrite na elnino kde si viete kúpiť na skúšku aj tester a viete trošku ušetriť. Predsa len kozmetika je individuálna a každému sedí niečo iné. A práve preto sú tieto testery skvelé pokiaľ skúšate novú značku.

Budem rada ak mi dáte vedieť či poznáte NUXE a ak áno aký rad je Váš najobľúbenejší.


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s elnino.sk


6 comments

  1. Tvoje recenzije su stvarno divne *__*

    I ja imam novi post, značilo bi mi kad bi pogledala <3

    ReplyDelete
  2. Na tuhle značku jsem zatím slyšela vždy jen samá pozitiva! :)

    ReplyDelete
  3. Mně se tahle značka moc líbí. Ráda bych vyzkoušela ten suchý olej. Na něj se už dlouho chystám.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  4. Tuto značku bych velmi rada prozkoumala více :)

    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  5. Na ten NUXE olej mám zálusk už niekoľko rokov, ale stále som sa nedokopala k tomu, aby som si ho aj kúpila :D Asi by u mňa aj tak nemal 100% využitie, no aj napriek tomu vyzerá super!

    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete