KOCOSTAR Lip Mask

Kocostar lip mask

Milujem plátené masky. A to nielen tie na tvár, ale aj tie na pery. Masky na pery však nie sú až tak hojene zastúpené a preto ak nejaké nájdem, tak ich musím otestovať. Väčšinou zvyknú byť balené jednotlivo, podobne ako plátené masky na tvár. Ale KOCOSTAR vyrábajú aj takéto krásne balenie v tvare pier, ktoré obsahuje až 20 hydratačných hydrogélových masiek na pery. Poďme sa na ne teda pozrieť.

Kocostar lip mask mint

Tento produkt som mala vo wishliste už dlhšiu dobu. Bolo to hlavne kvôli tomu, že toto balenie samozrejme drahšie ako balenie len s jednou maskou. Je tu však jeseň a v chladnejších mesiacoch mám stále suché pery a potrebujem extra hydratáciu. Takže bol ten správny čas si niečo také zaobstarať. KOCOSTAR Lip Mask je dostupné vo viacerých verziách a ja som si zvolila verziu Mint, ktorá má hlavne hydratačný účinok. Existuje ešte verzia Black, ktorá je viac zameraná na regeneráciu, ale tú asi vyskúšam na jar. Kórejci sa nezapreli ani pri tomto produkte a ten obal je pecka. 

Vo vnútri obalu sa nachádza biely plastový uzáver, ktorý bráni vysušeniu masiek a taktiež praktická špachtľa s ktorou sa masky naberajú. Aj samotné masky majú tvar pier a sú zelenej farby ako samotný obal. Masku si treba na niesť na pery a nechať pôsobiť 10 minút. Obsahuje dobrotky ako Kyselinu Hyaluronovú, Vitamín E, Aloe extrakt, Ricínový olej, Mätový extrakt, Panthenol a množstvo iných extraktov, ktoré hydratujú pery.

Pery sú potom pekne zhydratované, jemné a pripravené na deň. Masku môžete použiť kedykoľvek počas dňa. Či už ráno keď potrebujete mať pery v tip top stave, počas dňa keď cítite, že máte pery suché a popraskané, alebo večer pred spaním. Maska je skvelá a robí presne to čo to má. Zároveň je to ekonomickejšie balenie ako kupovať si tieto masky jednotlivo a ostane vám aj krásna krabička v podobe pier. Táto maska má iba jeden jediný háčik. Nebudete môcť 10 minút rozprávať :-)

Zloženie:
Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Chondrus Crispus Powder, Ceratonia Siliqua Gum, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Allantoin, Chlorphenesin, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Titanium Dioxide (CI 77891), Butylene Glycol, Niacinamide, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Water, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Agar, Fragrance, Calcium Lactate, Glucose, Potassium Chloride, Disodium EDTA, Ultramarines (CI 77007), Chromium Oxide Greens, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, 1-2 Hexanediol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Maltodextrin, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Monarda Didyma Leaf Extract, Dioscorea Japonica Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower/Leaf Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Freesia Refracta Extract, Ethylhexylglycerin, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Hydrolyzed Coral

Kocostar lip mask aplikácia

KOCOSTAR maska na pery

Masku som kupovala na notino, kde viete kúpiť aj ďalšie masky od KOCOSTAR napríklad na tvár, ruky, nohy, či dokonca aj vlasy. Vyskúšala som od nich už všetky druhy masiek a všetky sú skvelé a robia presne to čo aj sľubujú. 

A čo vy, skúšali ste už niekedy masku na pery? Ak nie tak si ju teraz v studenších mesiacoch doprajte a uvidíte tú zmenu.






P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk 

4 comments

  1. Great post dear!This product looks so good,love it!
    xoxo
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ReplyDelete
  2. Vypadá hodně dobře, určitě musí rty skvěle hydratovat. :)

    ReplyDelete
  3. Kdysi jsem už masku na rty měla a byla fajn. Tahle taky vypadá skvěle.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  4. Masku na rty jsem ještě nikdy neměla. :D
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete