Máme tu jeseň

 Bonprix outfit

Včera bol prvý jesenný deň a teda aj jesenná rovnodennosť. Dni začnú byť kratšie ako noci, no aj napriek tomu je slniečko tohto roku štedré a stále si môžeme užiť posledných pár teplých dní. Zároveň začala aj sezóna ´´neviem ako sa mám obliecť´´, pretože rána zvyknú byť studené a poobedia horúce, alebo naopak veľmi upršané :-) Takže ja v takéto jesenné dni staviam stále na istotu a dnes Vám ukážem môj typický jesenný outfit.

Bonprix outfit ružový sveter

Aj napriek tomu, že je ešte stále dosť slnečno, už som do skrine odložila všetky sandáliky a balerínky a vytiahla som jesenné topánočky, ktoré ma nesklamú ani v upršané dni. Milujem takéto kotníkové čižmy, ktoré sa aj strihom, ale aj farebnosťou hodia presne pre toto obdobie. Sú extrémne pohodlné, pretože nie sú príliš vysoké, takže v nich dokážem pobehovať celý deň a nebolia ma nohy. 

Obyčajné modré džínsy a tielko nemôžu nikdy nič pokaziť. A keďže počasie je dosť nevyspytateľné, tak už som si premiestnila aj všetky svetríky na nižšiu poličku a sú denno-denne súčasťou mojich outfitov. Ráno a večer mi nie je zima a ak sa náhodou počas dňa oteplí, tak svetrík môžem dať kedykoľvek dole. Do môjho šatníka najnovšie pribudol tento ružový pletený sveter s atypickými rukávmi a ešte atypickejšími hnedými gombíkmi. Môjmu priateľovi sa síce tie gombíky veľmi nepáčia, no ja som si tento svetrík vybrala najmä kvôli nim, pretože je úplne iný a niečo takéto mi v šatníku chýbalo.

A kabelku rada ladím k topánkam a v mojom šatníku mám už dlhšie túto malú hnedo-bielu crossbody kabelku s vyšívanými  kvetmi. Nezmestí sa do nej síce veľa, no je to kúsok, ktorý dokáže oživiť aj takýto na prvý pohľad nudný outfit. 

Bonprix outfit hnete jesenné topánky

Bonprix pletený sveter

Ako vyzerá Váš typický outfit v týchto dňoch? Tiež už začali úradovať svetríky? Alebo ste ešte stále na letnej vlne?

Bonprix jesenný outfit


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v rámci spolupráce s e-shopom bonprix.sk


3 comments

  1. Moc pěkný outfit, ty boty jsou pěkné. :) Já už se na podzimní dni moc těším s knížkou v ruce v dece a s teplým čajem. :)
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  2. Pěkný outfit. Taky jsem si už pořídila pár svetrů.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  3. Jesienią koniecznie trzeba mieć piękny kolor na paznokciach. Polecam produkty od https://revelpolska.pl/ bo z nimi manicure zawsze wygląda znakomicie.

    ReplyDelete