Holika Holika Biotin

Holika Holika Biotin

Konečne som sa odhodlala a vyskúšala kórejský šampón na vlasy. Doposiaľ som testovala len skin care a sem tam aj nejakú dekoratívku, no vlasová starostlivosť sa u mňa objavila prvý krát. Produkty kórejskej skin care sú známe po celom svete, no o vlasových produktoch nepočuť takmer nič. Dlho som preto váhala či niečo vyskúšať, alebo nie. Pochybnosti som mala aj kvôli faktu, že mám problémy s lupinami a preto sa zameriavam viac na takúto vlasovú starostlivosť. No sem tam ju zvyknem striedať s klasickými šampónmi. Ale keď som narazila na tento šampón na rast vlasov s obsahom biotínu, tak som si povedala, že toto musím vyskúšať.


Holika Holika Biotin šampón

Holika Holika Biotín je šampón, ktorý má podporiť rast vlasov a zamedziť ich vyhľadávaniu. Pri dlhodobom a pravidelnom by mali byť vlásky, zdravšie, pevnejšie a dlhšie. Tomu napomáha Biotín a 7 rôznych peptidov. Biotín, známy ako vitamín B7, alebo niekedy sa môžte stretnúť aj s názvom vitamín H. Tento vitamín ma ozaj veľký vplyv na kvalitu vlasov. Spomaľuje vypadávanie vlasov, šedivenie, zvyšuje ich lesk a taktiež zamedzuje tvorbu lupín. Práve preto je tento vitamín taký obľúbený vo vlasových produktoch, ale aj mnohých výživových doplnkoch. A práve výživové doplnky sú skvelé ako doplnok pri používaní týchto šampónov, kedy sa dosiahne najlepší efekt.

Samotný šampón sa predáva vo veľko 390 ml tmavomodrom balení s veľmi praktickou pumpičkou. Samotný produkt je bielej farby a ozaj zvláštnej takmer krémovej konzistencie. Pi nanesení na vlasy tvorí hustú a bohatú penu, zmyje z vlasov a pokožky hlavy všetku mastnotu a špinu. Čo ma veľmi potešilo je, že skutočne mi nezhoršuje stav mojich lupín, takže ho môžem s radosťou používať. Ďalšou skvelou správou je to, že už po dvoch umytiach som si všimla, že moje vlasy sú oveľa lesklejšie. Čo sa týka hlavného účinku a to je zamedzenie padania vlasov a podpory rýchlejšie rastu vlasov, tak k tomu sa žiaľ ešte nemôžem vyjadriť. Používam ho síce už druhý mesiac, no je to stále dosť krátka doba na to aby som si mohla všimnúť či mám vlasy hustejšie, alebo či mi vyrástli rýchlejšie ako predchádzajúci rok. Pri používaní týchto šampónov je to ozaj len o výdrži a vytrvaní. 

Holika Holika Biotín šampón

Holika Holika Biotín

Šampón ma veľmi milo prekvapil a som rada, že ma kórejská kozmetika nesklamala ani v tomto smere. Aj keď ho používam len krátko určite Vám ho chcem odporučiť, pretože účinky, ktoré je možné vidieť za krátky časový úsek som videla už po dvoch použitiach. Preto verím, že pri dlhodobom používaní sa dostavia aj ďalšie. V budúcnosti by som ho chcela ešte doplniť aj o masku a kondicionér aby mu trošku dopomohli. Pokiaľ máte radi kórejskú kozmetiku a chcete svojim vlasom dodať výživu nielen zvnútra pomocou vitamínov, ale aj zvonku, tak tento šampón je určite niečo čo by Vás mohlo zaujímať. Nájdete ho na notino v plnom balení, ale aj v malej cestovnej sade spolu s troma ďalšími produktmi na vyskúšanie. Takto viete zistiť, či Vám šampón vyhovuje a potom siahnuť po plnom balení.

Holika Holika šampón na rast vlasov


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

5 comments

  1. Boj se šampony je u mě už několik let, stále hledám nějaký, který by mi maximálně vyhovoval. Tenhle vypadá super! :)

    ReplyDelete
  2. Vypadá celkem lákavě. Možná někdy vyzkouším. Korejský šampon jsem ještě nikdy neměla.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  3. To se zrovna hodí, začaly mi padat vlasy a něco na jejich podporu bych skutečně potřebovala, už jsem si koupila vitamíny, tak zkusím podpořit ještě šamponem, děkuji za tip. :)

    Lucka z Seriouszone

    ReplyDelete
  4. "

    Tropika Club Magazine is your leading online magazine for the discerning male and female Singaporean. We cover various topics of interest, ranging from beauty and vogue for her, and grooming and style for him, as well as city and destinations and top picks. To learn about Tropika Club's Search Directory for Beauty and Wellness Services, please click on this link

    We are sharing some of our latest featured posts Top 10 Neck & Decollete Creams in Singapore.

    1.Top 10 Best Body Exfoliators in Singapore

    2.Top 10 Best Nature Spots in Singapore

    3.Top 10 Best Dry Shampoos in Singapore

    4.Top 10 Best Pomades in Singapore

    5.Top 10 Best Body Washes in Singapore"

    ReplyDelete