BEAUTY NEWS apríl 2020

Kozmetické novinky za mesiac apríl

Ahojte baby, konečne tu máme máj a počasie sa začína trošku viac zlepšovať. No predtým než sa naplno vrhneme a užime si slnečné májové počasie, ešte si zaspomíname na apríl a ukážeme si aké kozmetické novinky uzreli svetlo sveta. Mám tu veľa noviniek z dekoratívnej kozmetiky z drogérky, ktorú máte veľmi radi.

Horúca novinka

Revolution x Petra XOXO

Začnem najhorúcejšou novinkou a ňou je nová paletka a spolupráca s najznámejšou českou beauty blogerkou Revolution x Petra XOXO. No nejedná sa len o paletku ale dokonca o celú kolekciu, ktorá okrem paletky očných tieňov obsahuje paletu bronzrov a rozjasňovačov a rúže a lesk na pery. Musím sa priznať, že som spočiatku váhala, či túto kolekciu vôbec potrebujem, no nakoniec som podľahla a som veľmi rada. Makeup Revolution je z drogérie kvalitovo najlepšia, čo sa týka produkcie práškových produktov a teda paletiek tieňov a iných práškových produktov. Produkty sú skvele pigmentované a samotná paletka obsahuje skvelé hravé farby s ktorými sa vie každý vyhrať. Na prvý pohľad sa paletka tvári ako veľmi odvážna a mnohé ženy možno odradia extravagantnejšie farby ako zelená, modrá či fialová. No je jar a čochvíľa aj leto a práve toto je obdobie na odvážne farby. No okrem týchto farieb paletka stále obsahuje aj základné nude farby na bežné líčenie. Nebudem sa tu však rozpisovať dopodrobna, pretože čochvíľa tu mám pre Vás recenziu na túto paletku. Pokiaľ sa však radi líčite, tak túto kolekciu by ste vo svojej zbierke mali mať.

Revolution X Petra XOXO

Dekoratívna kozmetika

Mary Kay paletka

Pri dekoratívnej kozmetike ešte ostanem, pretože Revolution nie sú jediný, kto prichádza s novinkami. Značka Mary Kay majú vo svojej kolekcii novú magnetickú paletku, ktorej design sa mi ihneď zapáčil. Keďže sa blíži leto, tak odporúčam ich nový rozjasňujúci bronzer v dvoch prevedeniach a to so studeným a teplým podtónom. Čo ma však mierne sklamalo sú tekuté očné tiene Liquid Eye Shadow. Tiene majú krásne farby, ale žiaľ bez podkladovej bázy sa veľmi rýchlo zlievajú a od Mary Kay som proste čakala trošku vyššiu kvalitu a trvácnosť tieňov. Čo však oceňujem je nový Brush Cleaner, ktorý je must have, pokiaľ pri líčení používate štetce. Čistenie štetcov je niečo čomu sa nikto z nás nevyhne ale sú niekedy dni kedy proste potrebujem konkrétny štetec, ale nemám čas ho umyť. Preto sú taktéo dezinfekčné spreje niečo čo ma mala myť doma každá makeupová maniačka.

Ďalšou sadou noviniek sú produkty Essence, ktoré teraz viete kúpiť aj na novej stránke xobeauty, ktorá nahradila e-shop makeuprevolution.cz. Jednoznačne Vám musím odporučiť nové rúže Stay Matt 8h, ktoré majú geniálnu pigmentáciu, super výdrž a stoja len pár eur. K rúžom si viete dopasovať aj ceruzky na pery s rovnakým názvom. Pokiaľ ste leskové, tak nový Plumping Nudes lipglos je veľmi zaujímavá vecička. Pery sú po ňom zhydratované, opticky plnšie a zároveň má príjemný chladivý efekt. Niečo čo určite budem využívať počas horúcich letných dní.

Okrem produktov na pery je na trhu aj nový Blushlighter, teda lícenka a rozjasňovač v jednom. Krásny produkt, ktorý je na trhu v troch farebných verziách. Na pohľad je to neskutočne krásny produkt, no samotná lícenka je trochu suchšia a prášivá a rozjasňovač tvoria dosť veľké trblietky, ktoré dosť zvýrazňujú štruktúru pleti. Je to krásna vecička ale v drogérke nájdete aj kvalitnejšie produkty ako je práve tento.

Essence Stay Matte 8h

Essence Stay Matte 8 h
(zľava: 03 So default, 03 Down To Earth, 04 Mad About You, 03 She´s So Extra)

Mary Kay paletka a rozjasňujúci bronzer

Mary Kay Liquid eye shadow
(pink starlight)

Pleťová kozmetika

Z pleťovej kozmetiky tu toho mám veľmi málo, pretože sa snažím spotrebovať produkty, ktoré mám doma, namiesto toho aby som k nim pridávala nové. No aj tak u mňa niečo nové zavítalo. Každý teraz určite rieši jarný detox. Na notine viete nájsť nové Korika masky v takýchto detox balíčkoch, ktoré sú vyskladané na mieru a preto ich môžte nájsť vo viacerých verziách. Korika masky sú veľmi kvalitné a preto ak ste ešte žiadnu nevyskúšali, tak do toho. 

Alcina si tiež na túto jar pripravila novinku v podobe séra na riasy Wimpernserum2, ktoré sa aplikuje malým štetcom raz do dňa pozdĺž línie rias a malo by zabezpečiť krásne dlhé riasy. Riasy by mali byť dlhšie a hustejšie. Ja som v týchto veciach dosť skeptická, ale nechám výsledok hovoriť sám za seba. Produkt testujem aplikovaním na riasy každý večer pred spaním a za 8 týždňov uvidíme čo sa stane.

Korika masky

Wimpernserum Alcina

Telová kozmetika

Mary Kay Satin Body

 Dostávame sa k telovej kozmetike a ňou sa vraciame k značke Mary Kay. Slniečko je už silnejšie a preto treba dbať na kvalitné SPF-ko. Mary Kay majú novinky v rade Sun Care, no okrem toho majú aj jemné samoopaľovacie mlieko na telo Subtle Tanning Lotion, ktoré je až také subtle, že som žiaľ nepostrehla žiaden rozdiel. Produkty, ktoré nesklamú nikoho sú určite kolekcia Satin Body, ktorú teraz viete kúpiť aj v takejto rozkošnej cestovnej sade.

Teraz sú veľmi in aj krémy na ruky, a určite sa pozrite aj na značku Spiritime, ktorá ma super voňavé produkty na telo. Tento ružový krémik na ruky je veľmi hydratačný a super na toto ´´korona´´ obdobie. Trošku pomaly sa vstrebáva, ale urobí svoju robotu dobre.


Ako je už zvykom, tak stále na konci článku Vám ukážem aj produkt mesiaca a ním je nová paletka Revolution X Petra, ktorú ste už videli v úvode tohto článku. Paletku musím vynachváliť, pretože predčila moje očakávania a je to momentálne top produkt, ktorý si viete v drogérke kúpiť.

Určite mi nezabudnite napísať, akou kozmetickou novinkou ste si urobili minulý mesiac radosť vy a ja sa na Vás teším budúci týždeň pri ďalšom článku.




P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok nieje napísaný v rámci žiadnej spolupráce.

Niektoré produkty mi boli zaslané v rámci spolupráce s blogom, Instagramom, alebo YouTube. V článku ich ukazujem ako novinky za náklade môjho vlastného rozhodnutia a môj názor na produkty nie je ovplyvnený faktom, že mi boli zaslané.

9 comments

  1. I really love those products!!!
    Great post as always Darling,amazing photos too!
    Thank you for sharing this with us!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ReplyDelete
  2. Mně se hrozně líbí ty novinky od Essence. V poslední době jsem kupovala převážně oblečení a z kosmetiky jen to nejnutnější.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  3. Nádherné zhrnutie noviniek, krásne nafotené... Tá paletka je úžasná, krásne farebná.
    Ja som si urobila radost niekolkými drobnostami minulý mesiac, skušala som novu prirodnu kozmetiku Sante, a velmi ma potešil aj Scrub na pery od Labello
    Štýl ženy

    ReplyDelete
  4. Zajímavé novinky, hlavně ty paletky očních stínů mě zaujaly! :)

    ReplyDelete
  5. Mega moc mě zaujali novinky od Essence a hlavně ty rtěnky, ty vypadají fakt lákavě :)
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  6. Essence už mě nejednou mile překvapilo a tady to vypadá, že ty rtěnky budou vážně pecka. :)

    Lucka z Seriouszone

    ReplyDelete
  7. What blogger template you are using pls?

    ReplyDelete
  8. It’s definitely worth a read, keep up the good work!

    ReplyDelete