Physicians Formula

Physicians Formula

Značka Physicians Formula sa na tomto blogu neobjavuje prvý krát. Pokiaľ si pamätáte, tak minulého roku som prvý krát vyskúšala ich slávny Butter Bronzer. Už vtedy som si povedala, že pri bronzri a lícenke určite neskončím a že v budúcnosti vyskúšam určite ešte ďalšie produkty. A práve preto som posledný mesiac testovala 4 ďalšie produkty z ktorých som si hneď našla aj pár obľúbencov.


Začnem produktom, ktorý je najnovšie môj TOP favorit a ukazovala som Vám aj ako produkt týždňa na Instagrame. Je ním Physicians Formula Brow Last v odtieni Medium Brown. Je to gél na obočie, ktorý vydrží úplne celý deň, neotiera sa, neotláča, nerozmazáva a ani počas dňa nebledne a skutočne drží až do odlíčenia. Na jednej strane je kefka, pokiaľ si pred nanesením gélu potrebujete prečesať obočie a na druhej strane je samotný produkt a štetec. Štetec je však dosť hrubý a keď ho vyberiete z obalu, tak je na ňom aj strašne veľa produktu. Preto odporúčam vziať si vlastný čistý štetec na obočie, alebo na nanášanie očnej linky a aplikovať samotný gél s ním. Gél po nanesení veľmi rýchlo zasychá a je potrebné sa naučiť s ním veľmi rýchlo manipulovať, pretože keď zaschne, tak sa už ani nepohne.

Za mňa je to skvelý produkt najmä pre ľudí, ktorý majú riedke obočie a potrebujú ho dosť doplniť a nechcú celý deň myslieť na to či sa im obočie počas dňa nezotrelo. Zároveň tento produkt nie je vôbec predražený.

Physicians formula brow last

Physicians Formula Borw Last medium Brown

Druhým produktom je tekutá očná linka Physicians Formula Eye Booster, ktorá je v niečom výnimočná. Okrem toho, že slúži ako klasická linka, obsahuje aj sérum, ktoré vyživuje riasy. Takže počas nosenia linky sú riasy zároveň aj vyživované. Linka je dostupná v dvoch odtieňoch a to Ultra Black a Deep Brown, čo je super, pretože hnedé tekuté linky nie sú až také bežné.

Linka má veľmi precízny a tenký štetec, s ktorým sa veľmi dobre manipuluje. Dobre kreslí a nevynecháva a linka je sýto čierna. Aj keď nikde na linke a ani na obale sa nepíše, že by sa jednalo o vodeodolnú linku, tak pri kontakte s vodou sa neroztečie a ani nezmyje. Z toho je Vám už asi jasné, že je aj dlhotrvácna a drží až do odlíčenia.

Physicians Formula Eye booster

Physicna Formula Eye booster

Neodolala som ani tejto krásnej designovej riasenke v tvare listu. Physicians Formula Organic Wear. Z týchto riaseniek je veľa verzií a odlišujú sa samozrejme nielen farbou obalu ale hlavne tvarom kefky. Zvolila som sú túto striebornú verziu, kvôli zahnutej kefke, pretože takýto tvar veľmi vyhovuje môjmu typu rias. Riasenka riasy mierne nadvihne, natočí a zvýrazní. Pritom riasy nezlepuje a celkový výsledný efekt sú krásne zvýraznené riasy. Pokiaľ máte citlivé oči, tak Vás určite poteší to, že riasenka je hypoalergénna a tým pádom vhodná aj pre Vás.

Physicians Formula organic Wear

Physicians Formula organic Wear

A nakoniec sa dostávame k ďalšiemu obľúbencovi a je ním Physicians Formula The Healthy Lip v odtieni Dose of Rose. Krásna sýto ružová a výrazná farba, ktorá mi ukradla ihneď srdce, pristane každej z nás. Schne do matna, ale zároveň nevysušuje pery. Má skvelú textúru a na perách ho takmer vôbec necítiť. Design celého rúžu zároveň pôsobí veľmi luxusne. Rúž má praktický aplikátor s ktorým sa rúž veľmi dobre a rovnomerne aplikuje. Samotná farba je sýta a veľmi dobre pigmentovaná. Čo sa týka výdrže, tak je dlhotrvácny, no mastnejšie jedlo už nevydrží a je potrebné ho reaplikovať.

Na tomto rúži je jednoducho všetko dokonalé od designu až po farbu a celkový pocit na perách počas nosenia. V ponuke je viacero odtieňov, takže určite neskončím len pri tomto jednom. Rúžik Vám jednoznačne odporúčam.

Physicians Formula The Healthy Lip

Physicians Formula The Healthy Lip Dose of Rose

Physicians Formula The Healthy Lip

Physicians Formula The Healthy Lip

Som veľmi potešená, že aj ďalšia várka produktov Physicians Formula je kvalitná a produkty robia presne to čo som od nich očakávala a niektoré dokonca aj prekonali moje očakávania. Určite odporúčam gél na obočie a rúž, pretože toto sú proste must have produkty a už si neviem predstaviť svoj život bez nich. Všetky produkty viete nájsť na elnino.sk a tuším je to asi jediná slovenská stránke, kde sa dá táto značka kúpiť a samozrejme, že za super ceny.

Physicians formula

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s elnino.sk

No comments