Elizabeth Arden parfémy

Elizabeth Arden parfémy

Kto by nemal rad vône a parfémy. U mňa sa to s mini roztrhlo vrece a od minulého roku sa moja zbierka zdvojnásobila.  Možno je to tým, že dlhú dobu som používala len svoju overenú klasiku a minulého roku sa vo mne niečo zlomilo a povedala som si že to chce zmenu. Preto skúšam a hneď kupujem ak mi niečo zavonia. Ešte minulého roku pred Vianocami sme s priateľom využili akcie a kúpili sme si len tak naslepo pár lacnejších parfémikov. Mňa podľa zloženia zaujali parfémy Elizabeth Arden, ktoré sú aj veľmi cenovo dostupné, takže si ich skutočne môže dovoliť každý. Keď však človek kupuje naslepo môže sem tam urobiť krok vedľa. To sa mi však nestalo a parfémiky mi veľmi zavoňali.


Elizabeth Arden parfémy

Prvá vôňa, ktorá je ako stvorená na jar je Elizabeth Arden Green Tea, ktorý ma ako prvý zaujal svojim zložením. Je to veľmi ľahká, svieža a energická vôňa, ktorá vo mne evokuje jar a práve teraz som ju vytiahla zo zásuvky a používam ju denno denne. Predáva sa vo viacerých veľkostiach, 30 ml, 50 ml a 100 ml v krásnom zelenom flakóne zdobenom čajovníkovým listom. Vôňa svojou jemnosťou je vhodná na celodenné nosenie. Jedná sa však o toaletnú vodu a nie o parfém, takže tomu zodpovedá aj výdrž, ktorá je slabšia. Je to preto skvelá vôňa, pokiaľ nemáte radi veľmi silné vône, alebo vás z parfémov zvykne bolieť hlava. Green Tea je v tomto ohľade skutočne jemnučká, ľahučká a nevtieravá vôňa, ktorá by Vám mohla vyhovovať. Pokiaľ nie ste veľkým fanúšikom zeleného čaju, tak z týchto toaletiek sú dostupné aj iné verzie ako napríklad Lotos, Yuzu, Uhorka, Levandula či Mimóza.

Zloženie
Hlava: pomarančová kôra, citrón, mäta, rebarbora, bergamot
Srdce: dubový mach, pižmo, fenykel, ambra, jazmín, karafiát
Základ: zelený čaj, dubový mach, klinček, pižmo, rasca

Elizabeth Arden Green Tea

Elizabeth Arden Green Tea spray

Pokiaľ ste na silnejšie vône, tak odporúčam siahať po parfémoch namiesto po toaletkách. Skvelým parfémom je Elizabeth Arden Splendor. Je to už silnejšia, sladšia, viac ženská a sofistikovanejšia vôňa, no stále je charakteristická a unikátna. Má krásny flakónik a viete si ho zaobstarať v 30 ml, 75 ml alebo 125 ml a rovnako za veľmi dostupné ceny, ktoré nezruinujú Vašu peňaženku. Práve to sa mi na týchto parfémoch páči, že na ne nemusíte minúť kopec peňazí, no zároveň voňajú veľmi kvalitne a luxusne. Splendor je už silnejšia vôňa s dlhšou výdržou, takže ak si neradi reaplikujete vôňu počas dňa, tak táto drží až do večera. Pri tejto vôni sa môžte stretnúť s názormi, že je skôr pre staršie dámy, no podľa môjho názoru je vhodná pre všetky ročníky a je určite vhodná aj na celodenné nosenie. No ako všetci vieme, vône sú veľmi individuálne, takže môj názor sa nemusí úplne zhodovať s inými. Každopádne ak by Vás ktorákoľvek z vôni zaujala a nie ste si isté tak na notino si stále viete objednať vzorku z každej jednej a otestovať ich ešte pred samotnou kúpou, aby ste zistili, či je táto vôňa pre Vás.

Zloženie
Hlava: ľalia, frézia
Srdce: pižmo, magnólia, šumivé víno
Základ: santalové drevo, ruža, ambra

Elizabeth Arden Splendor

parfémy Elizabeth Arden

Vône Elizabeth Arden ma veľmi milo prekvapili o to viac, že som ich kupovala naslepo, len na základe zloženia. Vône presne zodpovedali mojím predstavám. Ako ste na tom vy, kúpili ste si niekdy parfém len na základe popisu?

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

7 comments

  1. Ještě jsem tuhle značku nezkoušela, ale dívala jsem se po nich :)
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  2. Will definitely have to try some of these products out!

    ReplyDelete
  3. Love your content, keep doing what youre doing!

    ReplyDelete
  4. Thanks for sharing. Love your blog and hats off to your dedication towards your work!

    ReplyDelete
  5. "
    A big holler from Tropika Club Magazine.

    Tropika Club Magazine is your leading online magazine for the discerning male and female Singaporean. We cover various topics of interest, ranging from beauty and vogue for her, and grooming and style for him, as well as city and destinations and top picks. To learn about Tropika Club's Search Directory for Beauty and Wellness Services, please click on this link

    Check out some of our articles below as our contribution to your blog roll:

    1.Top 10 Best Egg Tarts in Singapore

    2.Top 10 Slimming in Central Singapore

    3.Top 10 Spa And Massage Services In Eastern Singapore

    4.Top 10 Best Yong Tau Foo in Singapore

    5.Top 10 Best Zichar in Singapore"

    ReplyDelete
  6. Hi! Do you have strategies in place to retain customers?

    ReplyDelete