Moroccanoil pre krásne zdravé vlasy

Morocanoil

Každá žena túži po krásnych zdravých vlasoch. Preto stále hľadáme produkty na vlasy, ktoré nám ich nielen skrášlia ale aj udržia zdravé. Preto veľmi rada vyživujem vlasy pravidelne a pri dobrej starostlivosti potom človek nemusí riešiť rozštiepené končeky a lámajúce sa vlasy. Preto keď som zbadala, že majú na elnino vlasovú kozmetiku, ktorú mám na wishliste, tak som si povedala, že to musím otestovať. 


Hovorím o vlasovej kozmetike značky Maroccanoil, ktorá obsahuje arganový olej. Arganový olej nemá prezývku tekuté zlato len tak pre nič za nič. Je to perfektný olej na všetko a pokiaľ ho zapracujete do vlasovej kozmetiky, tak máte o vlásky postarané. Je to však trošku drahšia kozmetika, ale na elnino.sk som našla aj menšie cestovné balenia, ktoré sú skvelé na vyskúšanie týchto produktov. Keďže sa táto značka zameriava prevažne na vlasovú kozmetiku, tak si z ich sortimentu vyberie každý. Či už máte zničené vlasy, jemné vlasy, farbené vlasy, suché alebo nepoddajné. Ja som siahla po produktoch, ktoré sú zamerané na hydratáciu a výživu jemných vlasov. Najlepšie produkty, ktoré dokážu viditeľne zlepšiť kvalitu vlasov sú masky a oleje. Práve preto som zvolila práve tie na otestovanie tejto značky.

Produkt, ktorý som súrne potrebovala je maska na vlasy, pretože všetky dobré masky, ktoré som mala doma som už spotrebovala. Moroccanoil Weightless Hydratating Mask je hydratačná maska na vlasy, ktorá ich má vyživiť do hĺbky bez toho aby ich zaťažovala. Má hustejšiu konzistenciu ako každá takáto maska na vlasy. Po umytí vlasov šampónom ju treba vmasírovať do vlasov a nechať pôsobiť pár minút a potom zmyť.  Potom môžte pokračovať kondicionérom. Maska vlasy úžasne vyživí, sú hladučké a ľahko sa rozčesávajú. Určite to bude aj skvelý produkt z dlhodobého hľadiska, pretože keď sú vlasy dobre vyživované, tak sa potom menej lámu a štiepia. Maska vlasy skutočne vôbec nezaťažuje, vôbec nie sú uležané a ani tak nepekne spľasnuté.

Moroccanoil weightless mask

Moroccanoil maska na vlasy

Druhým produktom, ktorý Vám musím odporučiť je Moroccanoil Treatment. Je to vyživujúca starostlivosť o vlasy v podobe olejčeka. Podľa inštrukcií na obale ho môžte aplikovať na umyté uterákom osušené vlasy aby ste dodali vlasom extra výživu. No ja tento olej používam cca deň, alebo dva dni po umytí vlasov, kedy vidím, že moje končeky potrebujú nakopnúť. Pri dlhých vlasoch je to proste tak, že tie končeky budú stále suchšie ako zvyšok vlasov. No keď si do nich votriem tento olej sú ako znovuzrodené a vyzerajú krásne zdravo. A aj napriek tomu, že je to olej, tak ten sa tak rýchlo vpije do vlasov a vôbec ich nezanecháva mastné. Má doma viacero olejčekov, ktoré sú super na vlasy, ale trvá dosť dlho pokiaľ sa vstrebú do vlasov a vlasy už nepôsobia mastne. A veľa olejov mi vlasy aj dosť zaťažuje. No tento od Moroccanoil ich ani nezaťaží a ani nie sú mastné. Skvelý produkt a určite ho odporúčam pokiaľ si pestujete dlhé vlasy a chcete ich udržať zdravé aj aj krásne vyzerajúce.

Moroccanoil Treatment

Moroccanoil Treatment swatch

Po tejto skúsenosti chcem ďalší rok určite vyskúšať aj ďalšie produkt tejto značky a to hlavne šampón a kondicionér, prípadne aj nejaký produkt na ochranu pred teplom. Značka je trochu drahšia, ale dajú sa kúpiť aj menšie cestovné balenia a čo sa týka vlasov a ich zdravia, tak do toho sa určite oplatí investovať.

Budem rada ak mi dáte do komentárov vedieť ako sa o vlasy staráte vy? Používate na vlasy aj masky a oleje, alebo len šampón a kondicionér?

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s elnino.sk

7 comments

  1. To vyzerá super, ja akurát používam niečo s arganovým olejom od OGX :)

    ReplyDelete
  2. Mám ráda jakoukoliv péči o vlasy. Kondicionéry, masky, séra i oleje. Tyhle jsem ještě nezkoušela, ale vypadají skvěle.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  3. Značku vůbec neznám, ale produkty vypadají dobře :)
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  4. musím sa priznať, že už nejakú dobu masky a olejčeky dosť zanedbávam..ale tieto ma naozaj zaujali :)

    WHEN PIGS FLY

    ReplyDelete
  5. "Great article! Thanks for sharing this with us.

    Check us out at Tropika Club Magazine
    To learn about Tropika Club's Search Directory for Beauty and Wellness Services, please pay a visit to Tropika Club now.

    ReplyDelete
  6. Super a to je nějaká slovenská kosmetika? Zní to moc dobře, myslíte že taková maska podporuje i růst vlasů? Já docela trpím na padání vlasů a používám různé vyživovací šampony a kondicionéry. Ale stejnak vlasy pořád padají. Už jsem uvažovala návštěvě takové kliniky a zajít si pro nějakou odbornou radu.

    ReplyDelete