Lancome Idole

Lancome Idole parfém

Ahojte baby, dnes som tu s voňavým článkom, pretože Vám predstavím svojho najnovšieho obľúbenca v mojej zbierke. Prvýkrát som mala možnosť tento parfém ovoňať vďaka vzorke, ktorú mi pribalili k jednej objednávke, ktorú som robila na notino. Práve preto tam tak rada nakupujem, pretože ku každému nákupu dávajú stále nejaké vzorky a tak mám možnosť spoznávať nové vône. Krásnych vôní je veľa, ale je len málo takých, ktoré ma doslova očarujú. A táto je jedna z nich.


Lancome Idole flakón

Nová vôňa z dielne Lancome Idole upúta svojim netradičným flakónom, ktorý je spredu hranatý v tvare štvorca, alebo obdĺžnika v závislosti od objemu falkónika. Z boku je veľmi štíhly čo mu pridáva na elegancii. Farebne je ladený do ružových a rosegold farieb, takže sa bude krásne vynímať na každom toaletnom stolíku. Samotný flakón nezdobia žiadne nápisy s výnimkou vrchnáku na ktorom je nápis LANCOME. 

A aká je vôňa? Jedným slovom nádherná. Je to veľmi svieža kvetinová vôňa a zároveň je veľmi elegantná a ženská. Nie je vôbec ťažká a skôr sa hodí na bežné denné nosenie a vydrží voňať celý deň. Je to vôňa, ktorá človeka očarí v momente keď ju zacíti a ako som písala vyššie, ja som sa do nej zaľúbila zo vzorky a hneď som bola rozhodnutá, že ju musím mať. Vôňa bola najprv taká priemerná, no za pár minút ako sa vôňa rozvinula, tak mi jednoducho ukradla srdce. Siahla som po najmenšom 25 ml balení, pretože je to taká rozkošná malá kabelka verzia, ktorú môžem mať stále so sebou. No parfém viete kúpiť samozrejme aj v 50 ml a aj vo veľkom 75 ml balení.

Zloženie:
Hlava - bergamot
Srdce - ruža, jazmín
Základ - vanilka, céder, pačuli

Lancome Idole krabička

Lancome Idole

Parfém je dokonalý. Krásny design, ktorý v sebe ukrýva jemnú a okúzľujúcu vôňu, ktorá má obrovský potenciál sa stať ikonickou vôňou. Lancome majú skvelý nos na vône a každý parfém, ktorý na sebe nesie túto značku je jednoducho topka. Za mňa je tento parfém výhra, či už si ho kúpite sami pre seba, alebo pre niekoho pod Vianočný stromček. Ja som svoj kupovala z notina, kde práve teraz ho majú za skvelú cenu a keď už je ten Black Friday, tak určite si tam nájdete aj desiatky iných vecí za skvelé ceny. Veď kedy je ten správny čas na nákup darčekov keď nie dnes.

Lancome Idole parfém

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

5 comments

  1. Měla jsem vzoreček a nutně chci plné balení, je to velmi nádherná vůně! :)
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  2. Právě jsem taky psala o parfémech, od Lancome mám nejraději Midnight Rose :) Tuto vůni jsem ještě nezkoušela.
    https://www.everythin-kate.cz/

    ReplyDelete
  3. Vypadá skvěle, Lancome má obecně dokonalé parfémy! :))

    ReplyDelete
  4. Ten blog je naproste senzačný. Ja nemám od Lancomu ešte nič ale asi sa pozriem po niečom lebo tento parfém vyzerá skvelo.

    PRVÉ FOTENIE S FOTOGRAFKOU A NAŠTVANÝM CHLAPOM

    ReplyDelete
  5. "Great article! Thanks for sharing this with us.

    Check us out at Tropika Club Magazine
    To learn about Tropika Club's Search Directory for Beauty and Wellness Services, please pay a visit to Tropika Club now.

    ReplyDelete