Physicians Formula

Physicians formula

Ahojte baby, dnes tu mám pre Vás dobrotku v podobe známej a veľmi obľúbenej značky Physicians Formula. Už dlho som mala túto značku na wishliste, ale problémom bolo to, že sa u nás veľmi ťažko zháňala a nákup zo zahraničia je stále drahý o poštovné. No konečne sa dá kúpiť aj u nás na elnino.sk kde nájdete nielen ich slávny Butter Bronzer, ale aj makeupy, ceruzky, tiene, maskary a aj skincare a v skvelých cenách. Ja som si vybrala hneď dva produkty.


Physicians Formula

Prvým je samozrejme najznámejší produkt tejto značky Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer. Na výber je až zo 4 odtieňov a to: Light Bronzer, Bronzer, Sunkissed Bronzer a Deep Bronzer. Ja mám doma verziu Bronzer, ktorá je myslím, že taká najuniverzálnejšia a hodí sa väčšine ľudí. Musím pochváliť, krásny farebný obal, ktorý ihneď zaujme. Samotný obal bronzeru je tiež veľmi dobre prepracovaný. Viečko je priehľadné, takže vidíte samotný produkt a pokiaľ vlastníte viacero odtieňov tak hneď vidíte farbu. Po otvorení Vás doslova ovalí kokosová vôňa, ktorá vás prenesie na tropický ostrov :-D Pod samotným produktom sa ešte ukrýva zrkadlo a hubkový aplikátor, ktorý však ja nepoužívam a radšej siaham po štetci, ale pokiaľ si bronzer beriete na cesty, tak je super, že priamo v balení je niečo čím sa dá bronzer naaplikovať.

Samotný bronzer je skutočne konzistenciou ako masielko. Jemnulinko namletý čo uľahčuje jeho aplikáciu a zabezpečuje prirodzený vzhľad. Pekne splynie s pleťou a vyzerá veľmi prirodzene. Je skvelý na denné nosenie pokiaľ chcete dodať pleti trochu farby a dosiahnuť veľmi nenápadný a prirodzený look. Bronzer som si zamilovala a už rozumiem, prečo je tak milovaný a ospevovaný.


Physicians Formula Murumuru Butter BronzerPhysicians Formula Murumuru Butter Bronzer

Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer

Druhým produktom po ktorom som siahla je lícenka, no iného radu. Majú samozrejme aj Murumuru Butter Blush, ktorá má rovnaký design ako bronzer len je to lícenka, no rozhodla som si vziať iný rad a to konkrétne Physicians Formula Argan Wear Blush. Je odlišná v designe papierového obalu a samozrejme aj reliéf má iný design ako murumuru. Lícenka je aj o čosi menšia ako bronzer. Papierový obal aj lícenka sú zlatej farby. Vrchnák je tiež priehľadný takže vidno samotnú lícenku v jej plnej kráse. Samotná lícenka je dostupná v dvoch verzácha a to Natural a Rose. Ja mám verziu Natural, ktorá je farebne trošku jemnejšia ako Rose. Lícenka hrá až troma farbami a je zdobená zlatými trblietkami, ktoré sú však len na povrchu. Pod lícenkou sa tiež ukrýva zrkadlo a praktický štetec. 

Samotná lícenka je tiež na dotyk jemnučká no nie až tak ako murumuru. Pri nanášaní na štetec sa všetky tri farby zmiešajú a vytvoria na pleti veľmi peknú farbu. Odtieň natural je vhodný na bežné denné nosenie. Je to veľmi jemnučká farba s ktorou to nedokážete prehnať, takže sa nemusíte báť, že skončíte ako Marfa z Mrázika. Lícenka je tiež jemne navoňaná no nie až tak výrazne ako murumuru.

Physicians Formula Argan Wear Blush

Physicians Formula Argan Wear Blush

Physicians Formula Argan Wear Blush

Na fotke nižšie nájdete aj swatche jednotlivých odtieňov, zľava bronzer a za ním tri odtiene v lícenke. Ako vidíte tak pigmentácia je skvelá no samozrejme je to nanášané prstom, takže zo štetcom dosiahnete jemnejší a prirodzenejší vzhľad. Oboje produkty sú skvelé. Majú krásny a prepracovaný design, obsahujú zrkadielko a štetce, krásne voňajú a sú veľmi kvalitné. Pokiaľ ste niekedy uvažovali nad touto značkou tak určite chodte do toho. 

Physicians Formula swatch

Physicians Formula

Budem rada ak mi napíšete do komentárov či značku poznáte, alebo či s ňou už máte skúsenosti. Poprípade aký produkt ste si zamilovali a možno ma inšpirujete k nejakému ďalšiemu produktu, pretože určite toho v budúcnosti chcem vyskúšať viac.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s elnino.sk

3 comments

  1. Bronzer casto vidavam aj na youtube a dost ho chvalia. Mozno casom vyskusam :-)

    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    ReplyDelete
  2. Tak ty vypadají nádherně! Jak jejich design, tak pigmentace :))

    ReplyDelete
  3. Ten bronzer chcem skúsiť tiež len si neviem vybrať farbu, mám studený podtón pleti a som vcelku svetlá.

    ReplyDelete