Aromaterapia - zrelaxujte telo i myseľ

Aromaterapia s EZO produktmi

Začiatkom mesiaca som písala o maskách značky EZO a dnes som si pre Vás pripravila ďalšiu dávku produktov, ktoré si myslím, že by Vás mohli zaujať. A všetky sú eeeeextra voňavučké, takže ak milujete aromaterapiu, tak si tu určite nájdete niečo čo Vás zaujme.


Vonné a éterické oleje EZO

Pokiaľ ste náhodu premeškali prvý článok o maskách tak ho nájdete TU a okrem masiek vyrábajú EZO aj veľké množstvo produktov s ktorými si viete prevoňať domácnosť. Ako prvé ma zaujal obrovský výber éterických a vonných olejov ako napríklad jazmín, citrónová tráva, levanduľa, škorica, ylang-ylang a mnoho iných. Môžte si nimi prevoňať interiér alebo použiť aj do kúpeľa či na telo k masáži. Pokiaľ sa ich rozhodnete naaplikovať na telo, tak sa určite treba pozrieť aké majú jednotlivé olejčeky účinky a vybrať si ten správny. Napríklad taká levanduľa zmierňuje začervenanie, je skvelá proti opuchom, detoxikuje  a má antibakteriálne účinky.

Je tu niekto kto miluje sviečky a vosky? Ja nie som výnimkou, no preferujem vosky pred sviečkami. Sviečky treba páliť a keďže máme doma mačku mám panický strach z toho že sviečku prevráti alebo sa k nej priblíži a zhorí. Nie som veľký pesimista, ale kto má doma mačku, tak vie čo vedia vyparátiť. Preto keď si čas od času zapálim sviečku, bojím sa ju čo i len na minútu nechať bez dohľadu. A to je dosť frustrujúce. Preto uprednostňujem vosky, ktoré si dávam do elektrickej aromalampy a nemusím sa báť, že niečo zhorí. V ponuke EZO majú momentálne 12 vôní a pokiaľ Vám môžem nejakú odporučiť, tak Ľadový vietor je to čo si v tomto teple zamilujete.

Vonné vosky EZO

éterické oleje EZO

Vonný olej Mosuš EZO

Poslednými produktmi sú masážne oleje. Masáže sú pre telo veľmi dôležité a to najmä keď pracujete pri PC a ja si bez nich neviem predstaviť svoj život. Chodím pravidelne na masáže, ale niekedy je dobré mať doma aj takýto masážny olej pre prípad. A pokiaľ máte doma niekoho kto je ochotný Vám tu masáž aj urobiť tak ste vyhrali. No takú masáž nôh či rúk si robím zväčša sama a nemusím sa na nikoho spoliehať. Na ezoshop.com nájdete až tri rôzne oleje a to na masáž nôh, proti bolesti kĺbov a proti bolesti svalov.

EZO masážne oleje

masážny olej EZO

A určite nezabudnite na to, že na ezoshop.com máte zľavu 15 % na celý nákup pri zadaní kódu an15. Budem rada ak mi napíšete aké vône uprednostňujte na prevoňanie interiéru a ja sa na Vás teším pri ďalšom článku.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s EZO

7 comments

  1. Tyhle vonné oleje miluju, hlavně na podzim, kdy provoní celý pokoj :))

    ReplyDelete
  2. Esenciálne oleje používam rada, vedia mi pomôcť viac ako lieky. Mám rada levanduľu, šalviu, ružu a vanilku. Pridávam ich aj do kúpeľa, aj do kozmetiky, ktorú si sama vyrábam.

    ReplyDelete
  3. Ten vosk s vůní zeleného čaje musí krásně vonět. Všechny výrobky se mi líbí. Nejraději mám vůni právě toho zeleného čaje. Nebo potom jakékoliv citrusové a osvěžující. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  4. Tak tyhle věcičky bych brala klidně všechny a využila bych je! ♥

    Little Dreamer

    ReplyDelete
  5. Aromaterapii moc miluji a láká mě ji vyzkoušet i v našem novém domově. Moc se na to těším až do toho něčeho prostoru vnesu vůně a ozdravné aroma a tím si ten byt krásně zútulním.

    ReplyDelete
  6. Hmm úplně jsem si představila ty vůně masážních olejíčků a aromaterapie a přeneslo mě to na hodně příjemná místa :) Hrozně dlouho mě láká s přítelem zkusit tuhle formu masáže. Ale ještě jsem se neodhodlala to doma nadhodit. Určitě bych ale ráda něco v tomto stylu vyzkoušela i doma a zapojila do toho aromaterapii.

    ReplyDelete
  7. To vypadá super, taky máme doma elektrickou aroma lampu která svítí a dávají se domů voňavé vosky a vůně se uvolňuje postupně. Mám moc ráda masáže a dost často na ně chodím, ale na co poslední dobou narážím jsou takové salóny kde taky dělají masáže ale nějak nevím jestli to není jen pro muže, mě by taky něco takového lákalo, jelikož jsem sama.

    ReplyDelete