Naobay - BIO Detox Energizing Facial Mist Toner

Naureus Bio Detox

Minulý týždeň som Vám predstavila nové produkty značky Naobay z ich novej rady Bio Detox. Sú to nové produkty, ktoré pomáhajú s detoxikáciou pleti a keďže na detox nie je nikdy neskoro tak mať doma takýchto pomocníkov je must have. Minulý týždeň týždeň som venovala článok detoxikačnej maske na tvár takže ak ste článok zmeškali tak ho nájdete TU. Dnes si povieme o druhom produkte z tejto Bio Detox rady. 


naobay bio detox

Naobay Bio Detox Energizing Facial Mist Toner je tonizačná pleťová hmla, ktorá okrem vyrovnávania pH pleti hydratuje, rozjasňuje a osviežuje pleť. Tonikum sa nachádza v priehľadnom plastovom 200 ml obale s rozprašovačom a dreveným vrchnákom. Je to veľmi podobný produkt aký už od Naobay mám a ktorý milujem. Pôsobí na pleti veľmi podobne a keďže mi to prvé tonikum už dochádza tak toto bude zaň skvelá náhrada. Tým, že má iné zloženie má samozrejme aj inú vôňu no stále sú tam cítiť bylinky. Obsahuje extrakty z aloe vera, jablka, čučoriedok a zeleného čaju, ktoré majú silné detoxikačné účinky. Toto tonikum obsahuje až 98% prírodných zložiek, takže si na svoju pleť dáte len samá dobrotky. Tonikum môžte používať ako súčasť svojej skin care ako tonikum, alebo ho môžte používať aj ako podklad pod makeup či na zafixovanie a osvieženie makeupu počas dňa. Pri týchto horúčavách aké sú posledné dni mať so sebou v kabelke takúto osviežujúcu vodu je pre mňa osobne viac než vítané. Po nanesení na pleť cítite okrem krásnej voňe aj okamžitú hydratáciu a osvieženie pleti. Na tvár sa dá naniesť pomocou rozprašovača, alebo si ho môžte naniesť na vatový tampónik a aplikovať na pleť. Záleží len na to čo preferujete. Tonikum je vhodné pre všetky typy pleti a dokonca aj pre tú citlivú.

Keď ho mám porovnať s jeho ´´predchodcom´´ tak musím mu vytknúť trošku horší rozprašovač, ktorý je príliš silný a preto pri aplikácii si musíte tonikum držať čo najďalej od tváre. Ak by ste ho držali pri tvári bližšie tak by ste mali v strede veľmi veľké množstvo a po zvyšku tváre skoro nič. To prvé tonikum má práveže ukážkový rozprašovač, ktorý rozprašuje tekutinu doslova na jemnučkú hmlu. Pokiaľ si však tonikum chcete aplikovať pomocou vatového tampóniku tak táto malá chybička krásy Vám asi nebude vadiť. Je však otázne či všetky produkty majú rovnaký rozprašovač, pretože už sa mi stalo že 2 rovnaké produkty mali rôzne rozprašovače, takže je možné že len tento môj má takto defekt. Každopádne samotný produkt je skvelý a to je pri skin care hlavné.

Naobay Bio detox energiing facial mist toner

Naobay Bio Detox toner

zloženie:
Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Propanediol, Vaccinium Myrtillus Leaf Extract, Pyrus Malus Fruit Extract*, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhiza Glabra Root Extract*, Salvia Sclarea Extract*, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Parfum**

* Suroviny z ekologického poľnohospodárstva.
** Prírodné vůněKrajina Povodie: Španielsko


aplíkácia tonikum

Produkt Vám určite odporúčam, pretože je to veľmi univerzálny a multifunkčný produkt na každodenné používanie. Má skvelé zloženie a robí všetko to čo sľubuje. Všetky produkty značky Naobay nájdete na e-shope naureus.sk kde nájdete len samú prírodnú kozmetiku.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s naureus.sk

3 comments

  1. Toto tonikum sa mi páči a tiež ho mám v pláne vyskúšať. Podľa zloženia by to mal byť fakt dobrý produkt.

    ReplyDelete
  2. Od značky už jsem pár věcí měla a byly fajn. Velmi mě zaujalo tonikum. Při čištění pleti jsem nekompromisní a používám ráda kvalitní kosmetiku, co skutečně funguje :-)

    ReplyDelete