Nákupy a novinky za mesiac apríl

kozmetické novinky

S aprílom sme sa už nadobro rozlúčili a preto teraz prichádza na rad zhrnutie mojich nákupov. Zistila som, že som sa trošku utrhla z reťaze a nakúpila som si toho strašne veľa. Ale povedala som si, že po pracovne vyťaženom februári a marci si proste doprajem a nebudem sa obmedzovať. Kúpim si to, čo som už dlho mala na wishliste a proste si urobím radosť. Mám tu pár drogérkových nákupov, no väčšina je zo zahraničných stránok, pretože na Slovensku je trochu chabý výber.


rituals bvlgari a calvin klein

Značka Rituals je jednou z mojich top obľúbených. Nie je najlacnejšia no proste stojí zato. Jej produkty sú elegantné, voňavé a jednoducho Vás rozmaznávajú. Som človek, ktorý nie je veľmi disciplinovaný v hydratácii tela. Na tvári si nacapkám aj 10 vrstiev, ale keď sa mám namazať telovým krémom, tak tam veľmi zaostávam a som na to veľmi lenivá. Pri Rituals som sa pristihla pri tom, že sa normálne až teším na to ako sa natriem telovým krémom, pretože tak úžasne vonia. Ritual of Sakura je topka a to nielen telový krém, ale všetko. V apríli mali na českom eshope Rituals akciu a k nákupu som dostala aj set troch produktov Ritual of Namasté, ktorý pozostával z čistiaceho gélu, ktorý už poznám, micelárnej vody a krému na pleť. Musím povedať, že celý tento set ako je, je geniálny, všetky produkty fungujú úžasne a pleť je po nich krásna a hebučká. 

Už dávno som neinvestovala do nového parfému a preto som siahla po skvelom Calvin Klein One. Tento parfém som spoznala vďaka letnému Notino Boxu, v ktorom bola vzorka a zamilovala som sa. Skvelá svieža citrusová vôňa. A čo je super je to, že nie je drahý ako iné parfémy. O čosi drahšie sú už Bvlgari Omnia. Je ich veľmi veľa druhov a keďže som sa nevedela rozhodnúť, tak som si kúpila rovno set s miniatúrami na vyskúšanie. mojim favoritom z pätice je Crystaline, ktorý je tiež taký sviežo citrusový.

bvlgari omnia

Rituals

Z drogériových nákupov Vám môžem jednoznačne odporučiť nový BB krém od Essence You Better Work Tinted Day Cream, ktorý nádherne splynie s pleťou. Krásne zjednotí tón pleti a pleť vyzerá krásne zdravo. To isté sa žiaľ nedá povedť o BB-čku od Garnier. Kedysi véééľmi dávno som mala BB od Garnier určený pre mastnú pleť s ktorým som bola veľmi spokojná a preto som sa rozhodla vyskúšať toto nové Garnier PureActive BB Cream, farebne je to otras a čo sa týka vzhľadu, tak mám pocit, že to pre mastnú pleť je oveľa lepšie (teda aspoň pre môj typ pleti). Jediné čo neznášam na drogérii je slabý výber odtieňov makeupov a keď značka má len 2 odtiene, tak by mali byť aspoň neutrálne podtónu, no tento je oranžový čo je katastrofa. Sklamalo ma aj Klairs Mochi Cushion, ktorý síce nekúpite v drogérii, ale keď už je reč o BB-čkach tak spomeniem aj ten. Čo sa týka prevedenia, tak to je na jednotku s hviezdičkou, pretože je to krásne, hravé a typicky kórejské. Jeden odtieň ma veľmi zarazil, ale údajne sa má prispôsobiť pleti, čo nie je až taká pravda, ale farebne mi celkom vyhovuje. No neskutočne zvýrazňuje všetky vrásky a suché miesta - teda všetko to čo potrebujem zakryť. Ach taká škoda.

Siahla som aj po rúžoch značky Loreal, ktoré sú asi v každej reklame a chcela som vedieť či sú ozaj také dobré. Loreal Les Chocolates ozaj prežijú všetko a je trošku škoda, že sú len v nude odtieňoch. Na druhú stranu som čakala trochu viac od Loreal Rouge Signature, ktoré sú síce ultra ľahučké ako tvrdia v reklame, no výdrž je dosť biedna (vzhľadom na to že sú to tekuté matné rúže a v reklame hovoria až o 18 hodinách skvelého pocitu na perách). Aj obyčajné pitie z pohára skončí tak, že po pár hodinách ho už nemám v celej vnútornej časti pier. No odtieň I Rule je taký krásny, že teraz budem asi roky hľadať dupe, ktorý bude rovnako krásny no vydrží so mnou aj koniec sveta.

Z drogérie sa presúvame do lekárne. Táto zima sa veľmi poznačila na mojej pleti a mám ju dosť citlivú a niektoré produkty, ktoré som niekdy používala takmer na dennej báze mi teraz robia zle a preto hľadám nové produkt ktoré zaradiť do svoje skin care rutiny. La Roche-Posay je značka na ktorú sa môžte spoľahnúť pokiaľ máte citlivú pleť. A keďže ide leto a už aj teraz slniečko poriadne páli (dnes teda veľmi nie 😂), tak som siahla po La Roche-Posay Anthelios produktoch, ktoré sú určené na ochranu pokožky pred slnkom a sú zároveň nemastné nezaťažujúce a vhodné pre citlivú pleť. Majú ochranný faktor 50 čo je maximálna ochrana. Jeden je vo forme klasického krému a druhý vo forme osviežujúceho spreju, ktorý viete naniesť aj na makeup. Obe sú skvelé a toto leto budú moje must have.


Klairs Mochi

Loreal Rouge Signature Loreal LesChocolats

Loreal Rouge Signature Loreal LesChocolats

Minulý mesiac som sa zoznámila aj s novou značkou LR Health and Beauty s ich Aloe radou, ktorá je skvelá pokiaľ máte citlivú alebo podráždenú pleť či pokožku tela. Produkty mi zaslala @kristina_gabriskova na skúšku, tak ak by Vás značka zaujala tak ju môžte kontaktovať na jej instagrame a určite Vám poradí.

LR Health and Beauty

Pokiaľ ste maskové tak určite mrknite na tieto multimaskingové sety od Vichy a Lumene, ktoré sú skvele poskladané a ľahké na použitie pretože na zadnej strane sú jasné inštrukcie kde ktorú masku použiť. A jedna z Vás mi poradila značku Yes To, ktorú som našla len na Amazone a ešte Feeluniqe a objednal som si túto zlupovaciu masku s uhlím. Zatial som ich ešte neotestovala, lebo si ich odkladám na first impression video, kde ich potom zhodnotím.

Lumene multimasking

Vichy multimasking

A nakoniec tu máme niečo z luxusnej dekoratívky. Konečne som si splnila sen a objednala som si púder od Laura Mercier, ktorý je tak ospevovaný a musím povedať že ozaj stojí za tie prachy. Dostala som otázku či veľmi nevysušuje, no ja mám mastnú pleť a nič také som si pri ňom nevšimla. Urobí však veľmi pekný photoshop na pleti. Pri aplikácii síce práši, ale to robia všetky sypké púdre, takže pokiaľ Vám to vadí, tak majú aj kompaktnú verziu. Druhým púdrom je By Terry s obsahom kyseliny hyalúronovej, ktorý by mal byť vhodný aj pre veľmi suchú pleť a nevysušovať ju. A keďže nie som majiteľkou suchej pleti neviem to potvrdiť ale ani vyvrátiť.

Pokiaľ už začínate pojovať s prvými vráskami v oblasti očného okolia tak najlepšia vec akú som zatiaľ našla je Lancome Genefique Light Pearl sérum. Krásne spevní pokožku očného okolia a je to proste malý zázrak za ktorý si ale musíte dosť priplatiť. Celý minulý rok som hľadala lacnejšiu alternatívu, no nenašla som a tak som musela investovať. Druhý produkt od By Terry Baume de Rose je balzam na pery v luxusnom obale s obsahom ruže. Nádherne vonia a skvele hydratuje.

Druhým splnený snom je paletka od Natasha Denona. Nie je to síce paletka na oči, ktorú by som tiež chcela, ale nie som ochotná za ňu toľko zaplatiť. Tak som siahla po lícenke a rozjasňovači, ktoré sú nádherné. Veľmi jemnulinké nič preplácané a skvelé na denné nosenie. Zaujal ma tiež Too Faced Chocolate Soleil, krásny voňavý bronzer s jemnými zlatými trblietkami.

luxusná kozmetika

natasha denona paletka

Too faced chocolate soleil

Natasha denona swatch


Laura Mercier translucesnt loose setting powder

By Terry Baume de Rose

A konečne po dlhom uvažovaní som vyskúšala aj produkty od Benefitu na obočie. Našla som takéto výhodné sady a tak som mohla vyskúšať viac produktov za pomerne výhodnú cenu. Musím sa priznať, že už chápem prečo tieto produkt všetci milujú no nebudem prezrádzať viac pretože už mám rozpísanú recenziu na jednotlivé produkty, ktorú plánujem vydať tento mesiac.

Benefit Brows

A nakoniec tu mám beauty box z feeluniqe a to The Little Beauty Parcel, ktorý je teraz v 40% zľave. Obsahuje produkty značiek Hourglass, Zelens, By Terry, Cover FX, Elizabeth Arden, WOW, It´s Skin, Shiseido a potom tam bola ešte taká vecička na vankúš pre lepší spánok ale neviem ju nikde nájsť 🤣. Boxík je nadupaný luxusnými značkami a pokiaľ chcete spoznať nové značky tak teraz je ten správny čas pokiaľ je v zľave.

The little beauty parcel

Tak ako vidíte, tento mesiac som to trochu prehnala a to tak že to ani nestíham všetko testovať. No už som si dala záväzok, že sa budem krotiť a pokiaľ nespotrebujem niečo, tak si nič nové nekúpim. Kiež by na mňa z každej strany nevybiehali akcie a zľavy. Prajem Vám krásny víkend a vidíme sa ďalší týždeň.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok nie je napísaný v rámci žiadnej spolupráce. Niektoré produkty mi boli zaslané ako PR, alebo v rámci bártrovej spolupráce. 

5 comments

  1. To je plno krásných novinek, nestačím zírat, máš to krásně nafocené a všechny obaly produktů jsou moc pěkné :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  2. Tolik krásných novinek. Zaujaly mě ty tekuté rtěnky, mají krásné odstíny. Jen škoda té slabé výdrže.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  3. Krásné produkty - žádný z nich jsem ještě nezkoušela :)
    Blog Everythin Kate

    ReplyDelete