Jarné inšpirácie

Jar už v plnom prúde vystrkuje svoje rožky a neviem ako vy, ale ja som rada že apríl je už za nami, pretože to šialené aprílové počasie, kedy človek nevie čo si má obliecť, ma už veľmi nebavilo. Ráno zima a poobede teplo :-D Verím, že už sa počasie začína ustaľovať a konečne nebudem musieť chodiť von nebalená ako cibuľa. Už dávno sme tu nemali žiadny fashion článok a tak som sa rozhodla nájsť nejaké outfity, na ktoré by som v tomto období vsadila.

šaty na jar


Jar vo mne evokuje farby a kvety a nie je nič krajšie ako to skombinovať s krásnymi šatami. V tomto trošku nestálom období by som však volila niečo s dlhším rukávom, pretože ešte predsa len leto je ešte ďaleko. Zaujal ma tento krásny kvetinový overal s rozšírenými rukávmi, ktorý pôsobí krásne a zároveň aj romanticky. A pokiaľ by som chcela niečo sofistikovanejšie, tak by som siahla po takýchto pastelových šatách trenčkotového strihu. 

V dni ako je napríklad dnešok, treba siahnuť po nejakej vestičke, kožúšku či bundičke ktoré zahrejú. Skombinovať ich ku klasickým jeansom a bielemu topu či blúzke je taká klasika, ktorou sa nedá nič pokaziť.

kožuch

jarné topy

Neviem ako vy, no ja mám skoro každé obdobie jednu obľúbenú farbu, ktorú preferujem a často ju nosím. Teraz ma už od jesene drží horčicová a žltá farba a preto teraz všade hľadám nejaký top v tejto farbe. Tieto sú veľmi podobné tomu čo hľadám, tak mi držte palce, aby som narazila na super kúsok. Akú farbu ste si obľúbili vy?

No aj napriek všetkým krásnym outfitom, ktoré som našla som si aj tak na bežný deň neodpustím klasiku, ktorú nosím stále a nikdy ma asi neomrzí. Jednoduché tričko s potlačou, jeansy a tenisky. V tomto sa cítim najpohodlnejšie a pokiaľ neviem čo si ráno obliecť, tak siahnem po takomto outfite. Možno sa to už nehodí k môjmu veku, no ja sa chcem hlavne cítiť pohodlne a v tomto sa proste cítim byť sama sebou.

topy s potlačou

Našli ste sa aj vy v nejakom z týchto outfitov? A ak nie, tak aký je Váš obľúbený jarný outfit, ktorý preferujete a cítite sa v ňom najlepšie?

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok nie je napísaný v rámci žiadnej spolupráce. 

No comments