Collistar Pure Actives Collagen

Collistar collagene serum

Talianska značka Collistar je jednou z top značiek predávaných v parfumériach aj napriek tomu že je na trhu len niečo málo vyše 30 rokov. Za ten čas dokázala svojimi produktmi presvedčiť množstvo zákazníkov o svojej kvalite. Collistar som stále vnímala veľmi pozitívne, pretože som nikdy na ňu nepočula žiadnu zlú recenziu. No neviem čím to je že som sa k nej nedostala. Mala som ju vo wishliste už dlhšiu dobu no stále sa mi doma nakopí veľmi veľa skincare, ktorú nestíham spotrebovať. A keď sa už púšťam do nejakého testovania tak si na to chcem vyhradiť dostatočný priestor na to, aby som ten daný produkt spoznala. Teraz som však neodolala pretože som na elnino.sk videla tento skvelý set s kolagénovým sérom a maskou.

Collistar Collagene anti-wrinkle firming serum

Set Collistar Pure Active Collagen je darčekový set, ktorý obsahuje sérum s obsahom kolagénu a kolagénovu masku s mikro-magnetickými guľôčkami. Set je skvelý ako darček, alebo si ním viete urobiť radosť sama a za výhodnú cenu mať doma 2 produkty. Tento set viete nájsť ešte v troch ďalších variantoch a to Elastin, Glycolic Acid a Hyaluronic Acid. Každý je zameraný na iný tip pleťovej problematiky, takže máte na výber.

Ja som siahla po kolagéne, pretože po 25-ke sa v pleti tvorí oveľa menej kolagénu a pleť prestáva byť pružná čo má za dôsledok rýchlejší vznik vrások. Preto keď sa tomu chceme vyhnúť musíme pleti trochu dopomôcť. Colistar sérum ma zaujalo svojou jednoduchosťou a čistým zložením. Je len veľmi málo produktov, ktoré obsahujú len pár ingrediencií, ktoré sú v produkte ozaj potrebné a neobsahujú žiadne ďalšie zbytočnosti. Sérum obsahuje vodu, glycerín, panthenol a kolagén. Všetky látky sú pre pleť bezpečné a zabezpečujú hydratáciu pleti. Je balené v klasickej hnedej sklenenej fľaštičke s pipetou pre ľahšiu aplikáciu. Samotné sérum je priehľadnej farby bez vône a takej zvláštnej vodnato-gélovitej konzistencie. Vďaka tomu sa veľmi ľahulinko rozotiera po pleti a rýchlo sa vstrebáva. Hydratáciu pleti cítiť už po prvom použití, pleť je jemnejšia hladšia a je doslova napitá. Pokiaľ však máte mastnú pleť odporúčam sérum používať počas večernej rutiny, pretože aspoň mne sa po tomto sére viac mastila počas dňa pleť, keď som ju aplikovala ráno. Používanie počas rannej rutiny určite viac ocení suchá pleť.

Collistar Collagene serum

Druhým produktom zo setu je plátená maska s mikro magnetickými guličkami, ktoré stimulujú mikro-cirkuláciu a metabolizmus kožných buniek. Maska taktiež obsahuje kolagén, ktorý podporuje zlepšenie pružnosti pleti, hydratáciu a celkový vzhľad pleti. Maska je bielej farby s čiernymi guličkami. Na pár miestach sú na maske ružové písmená, ktoré zaručujú jej autenticitu. Maska je napustená dostatočným množstvo tekutiny, na pleti veľmi dobre drží a nikde sa neodlepuje. Mikromagnetíky nejak na pleti necítiť ani nijak nezavadzajú, teda pocitovo je to ako každá iná maska. Po aplikácii je pleť jemnučká a hydratovaná a tu extra hydratáciu pleti cítiť ešte aj druhý deň. Za mňa skvelé a pokiaľ milujete plátené masky a radi skúšate rôzne špecialitky, tak toto je to po čom sa určite popozerajte.

Collistar Micromagnetica collagene mask

Zloženie sérum: AQUA, GLYCERIN, PANTHENOL, SOLUBLE COLLAGEN

Zloženie maska: AQUA, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PHENOXETHANOL, XANTHAN GUM, PPG-26-BUTHETH-26, ETHYLEXYLGLYCERIN, CHLORPHENESIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, DISODUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, COLLAGEN, SODIUM CITRATE

Collistar Micromagnetica collagene mask

Toto kolagénové kombo je skvelé pokiaľ potrebujete dodať pleti stratenú pružnosť a predchádzať tak vzniku vrások. Určite mi dajte do komentárov vedieť či vo svoje skincare používate séra a plátené masky a ako často, alebo či sa spoliehate len na denný a nočný krém.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s elnino.sk

2 comments

  1. My another blog is www.gulsahworld.com. I will be happy if you subscribe to my blog .Kisses

    ReplyDelete
  2. That is such a unique sheet mask!

    ReplyDelete