TOP paletky roku 2018

KISU líčenie

Rok 2018 je už nenávratne za nami a rovnako ako minulého roku, tak aj teraz som sa rozhodla zrekapitulovať si, ktoré produkty ma počas roka uchvátili a ktoré sklamali. Keď som sa tak poohliadla za rokom 2018, uvedomila som si, že som otestovala neskutočne veľa kozmetiky a oveľa viac bolo tej dobrej ako zlej. To zistenie ma veľmi potešilo, pretože to znamená, že sa kozmetický priemysel stále zlepšuje a produkuje viac a viac kvalitnej kozmetiky. V dnešnom článku som sa rozhodla venovať TOP paletkám, ktoré mi v roku 2018 ukradli srdce.


Zatiaľ čo v roku 2017 som investovala viac do drahších paletiek (Urban Decay či Anastasia Beverly Hills), tak v roku 2018 som sa pohybovala výlučne v drogérkovej sfére. Kedysi to bolo v drogérke s paletkami dosť biedne, no teraz sa drogérkova kvalita paletiek zlepšuje a už aj tie najlacnejšie značky ponúkajú veľmi slušné kúsky. A odkedy v septembri do drogérky zavítal stojan Makeup Revolution, tak tým nastavil ostatným značkám latku dosť vysoko. A práve tieto paletky sa stali v minulom roku mojimi topkami.

KISU paletka

Mojím úplne prvým favoritom je paletka, ktorú Makeup Revolution vytvorili v spolupráci s nemeckou blogerkou a YouTuberkou Kisu. Krásna ružová paletka obsahujúca veľké zrkadlo, 16 očných tieňov a 2 rozjasňovače. Nesie sa v teplých tónoch, ktoré možno veľa ľuďom už lezú na nervy, ale mne takéto tiene najviac pasujú, takže som rada za každú takúto paletku. Kvalita tieňov je skvelá a pokiaľ ste niekedy mali nejakú MUR paletku, tak viete, že za tú cenu za akú sa tie paletky predávajú sú nadpriemernej kvality. Skvele pigmentované, neopadávajú a držia celý deň. A na tejto paletke ma uchvátila farebná skladba. Pre mňa osobne sú úplne všetky farby v paletke využiteľné a to sa stáva iba pri málo paletách, žeby som používala úplne všetky farby. Skvelá na všetky ročné obdobia a odkedy ju mám, tak po nej nonstop siaham a líčim sa s ňou.

KISU paletka

KISU paletka swatch

KISU paletka swatch

Pokiaľ sa Vám paletka páči farebne a viete, že farbičky využijete, tak Vám ju jednoznačne odporúčam. A ak ju chcete vidieť v akcii, tak na konci článku nájdete video tutoriál s touto paletkou, aby ste mali lepšiu predstavu ako sa s ňou pracuje :-)

KISU makeup líčenie

KISU líčenie

Druhá paletka, ktorá si taktiež zaslúži pochovaliť je rovnako od MUR. Táto je však výnimočná v tom, že to bola limitka, ktorá sa ani nedala kúpiť. Posielali ju ako darček k nákupu na oslavu dosiahnutia milión sledovateľov na Instagrame. Takže ak sa Vám ju nepodarilo zohnať, tak už sa k nej nedostanete. No aj napriek tomu ju musím pochváliť, pretože je skvelej kvality a je užasne poskladaná. Taktiež sa mi páčil celý ten nápad s to paletkou a jednoznačne bola highlightom roku 2018.

Krásny design a ozaj premakaný pevný a kvalitný obal s veľkým zrkadlom a s 8 tieňmi. Samotné tiene sú všetky vysokej kvality, dobrej pigmentácie, neprášia a neopadávajú, takže všetko čo chceme od dobrej paletky.

MUR 1000000 palette

miliónová paletka makeup revolution

miliónová paletka makeup revolution

Rok 2018 bol pre mňa skvelým rokom, pretože som mala ozaj možnosť otestovať neskutočne veľa kozmetiky za čo som neskutočne vďačná. Samozrejme, že som sa stretla s mnohým skvelými produkty a aj úžasnými paletkami, no tieto dve sú práve tie, ktoré sa mi budú asi navždy spájať s rokom 2018. Budem rada ak mi aj vy dáte vedieť, ktoré paletky boli v roku 2018 Vašimi srdcovkami a prečo.

Paletky makeup revolution


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

7 comments

  1. Ta druhá se mi líbí více. U té první paletky se mi líbí obal, ale zase bych nevyužila vnitřek.

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  2. Obe sú nádherné, prvá ma úplne očarila prekrásnymi odtieňmi aj dizajnom, asi sa po nej budem musieť popozerať :)
    What A Fancy World

    ReplyDelete
  3. You really did an awesome job with'is pallete!! Also, your eyes' color is beautiful. Congrats!

    https://www.rapeizedinamica.biz/

    ReplyDelete
  4. MR paleteky su top tohto roku v porovnani ceny a kvality...ak ta bavi sledovat videa na youtube, tak pozri moje najnovsie video z Milana :)..
    https://www.youtube.com/watch?v=hOvFR80YgmU&t=29s

    ReplyDelete
  5. Wow, ta první paletka vypadá neuvěřitelně! Už nějakou dobu přemýšlím o koupi nějaké takové paletky, takže děkuju za typ :)

    www.adele-daily.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Obě paletky mě doost zaujaly. Ty barvy jsou aaaaawwww.

    ReplyDelete
  7. Tá druhá paletka je jednoznačne krásna ! Nestihla som ju, no verím, že za ňu nájdem náhradu. Momentálne mám tú v spolupráci s Petrou a je fakt skvelá :)

    S LÁSKOU, TORILINKA / @Torilinka

    ReplyDelete