Klairs - čistá pleť je zdravá pleť

Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil

Ahojte baby, dnes tu mám pre Vás opäť niečo z kórejskej kozmetiky, ktorá ako už viete je mojou srdcovkou. Milujem objavovať nové a nové kórejské značky a Klairs je značkou s ktorou som doteraz nemala ešte žiadnu skúsenosť. V Kóreji je táto značka veľmi obľúbená a veľa z kórejských a singapurských  blogeriek ju odporúča. Preto keď som túto značku našla na notino.sk, tak som si ju musela hneď kúpiť.

Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil

Dlho som rozmýšľa čo bude ten prvý produkt, ktorý otestujem a nakoniec som sa rozhodla pre čistiaci olej Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil, ktorý je určený aj na mastnú pleť. Mať dobre vyčistenú pleť je pre mňa úplným základom správnej skincare a preto mať doma kvalitný čistiaci olej alebo gél je must have. A pokiaľ poznáte 10 krokovú kórejskú starostlivosť o pleť, tak viete, že oni si čistia pleť až 2x, teda v dvoch krokoch. Prvým z týchto krokov je práve olejové odličovanie.

Odličovanie pomocou olejov je podľa mňa najrýchlejšie a najúčinnejšie. Dokážu totiž veľmi rýchlo rozpustiť všetok makeup, pritom pleť vôbec nevysušujú. V závislosti od typu použitého oleja jej aj dodávajú výživu, či iný druh starostlivosti, ktorú Vaša pleť potrebuje. A tento typ produktu je vhodný pre všetky typy pleti a dokonca aj pre mastnú. Viem, že to môže znieť čudne, ale sama mám mastnú pleť a tento spôsob odličovania je u mňa najpreferovanejší. A práve tento olejček od Klairs je pre mastnú pleť ako stvorený.

Klairs odličovací olej

Olejové odličovanie je v posledných rokoch čoraz viac obľúbené a verím tomu, že ste nejaký ten olejček skúsili aj vy. No prečo by ste mali siahnuť práve po Klairs? Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil obsahuje veľké množstvo rastlinných olejov, ktoré sú prospešné pre pleť. Dokonale ju vyčistí od makeupu a nečistôt a zároveň ju nezanecháva mastnú. Mám doma aj 100% oleje, ktoré sú skvelé, ale moju pleť zanechajú stále extrémne mastnú. To sa mi pri Klairs nikdy nestalo. Zároveň je svojim zložením vhodný aj pre citlivú pleť. 

Jeho hlavný zložkami sú:
Olej z čiernej fazule: pomáha kontrolovať tvorbu mazu a zlepšuje elasticitu pleti
Čierny sezamový olej: pomáha proti dehydratácii pleti a má silné antioxidačné účinky
Ríbezľový olej: spevňuje pokožku, pomáha regenerácii kožných buniek a taktiež je to veľmi dobrý antioxidant

A ako funguje? Stačí si len večer naniesť na ruky 2 pumpičky pomocou precízneho aplikátora a naniesť a vymasírovať do celej tváre. Potom si stačí pleť prepláchnuť vlažnou vodou, alebo zotrieť prebytočný olej uteráčikom na tvár. Pleť je potom čistá, hydratovaná a vyživená. Olej je jednoducho skvelý.

zloženie
Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Ethylhexanoate, Isononyl Isononanoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate , Isopropyl Myristate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil , Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil , Tocopheryl Acetate , PEG-20 Glyceryl Triisostearate , Polysorbate 20, Fragrance, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) , Carapa Guaianensis Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil


Klairs čistiaci olej swatch

Značka Klairs sa zrodila v roku 2009, takže v podstate tohto roku oslavuje 10 výročie. Za tých 10 rokov si našla obľubu u mnohých ľudí a v mnohých krajinách. Už od začiatku sa zameriavali výlučne na produkovanie čo najčistejšej kozmetiky, ktorá bude obsahovať účinné látky, ale zároveň bude vhodná aj pre tú najcitlivejšiu pleť. V produktoch Klairs nenájdete žiaden alkohol, farbivá a ani parabény. A samozrejme netestujú na zvieratách.

Mňa veľmi zaujala a už som si vyhliadla pár produktov, ktoré musím tohto roku vyskúšať a doplniť do svojej skincare, ako napríklad sérum s vitamínom C a masku s vitamínom E.

Klairs čistiaci olej pre mastnú pleť

Ďakujem, že ste sa dnes zastavili na mojom blogu a teším sa na Vás aj nabudúce. Určite mi dajte v komentároch vedieť aký je Váš vzťah ku kórejskej kozmetike a aké značky ste doteraz vyskúšali.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

7 comments

  1. Značka je pro mě jedna velká neznámá. Já zatím nic extra nevyzkoušela z korejské kosmetiky. :)
    Soutěžíme o balíček

    ReplyDelete
  2. I didn't know that brand but it looks really interesting!
    xoxo
    Lara

    www.verylara.com

    ReplyDelete
  3. Z kórejskej kozmetiky som ešte nič neskúšala, každopádne čistiaci olej ma veľmi zaujal. Mám teraz extrémne suchú pleť, takže toto by mohlo fungovať bez toho, aby mi ju veľmi vysúšalo :)
    What A Fancy World

    ReplyDelete
  4. Vyzerá veľmi dobre, zatiaľ som teda nemala možnosť vyskúšať, ale popravde ma dosť láka ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
  5. Olejové odličování jsem si také zamilovala :) Tuhle značku vůbec neznám, díky za tip!

    ReplyDelete
  6. Ty jo, tak značka Klairs mně nic neříká, ale líbí se mi.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete