Novinky Oriflame na rok 2019

oriflame 1/2019

Včera vyšiel najnovší katalóg Oriflame, ktorý je taký polo vianočný až novoročný, pretože prelína rok 2018 a 2019. A pokiaľ zháňate darček na úplne poslednú chvíľu, ak ešte aj tu nájdete kopec nápadov. Najnovší katalóg nájdete TU a trvá od 17.12.218 do 13.1.2019.

Oriflame Apple and Cinnamon

V katalógu ma hneď zaujal krásny voňavý set Apple and Cinnamon pozostávajúci z klasického mydla v tvare jabĺčka a krému na ruky. Oba sú s vôňou jablka a škorice, ktorá je asi tá najtypickejšia vôňa, ktorá sa mi spája s Vianocami. Či už sa takýto krásny set rozhodnete niekomu darovať, alebo si ním urobíte radosť sami, tak určite sa doň oplatí ísť. Voňajú úžasne a mydielko stojí 0,99 Eur a krém na ruky 1,29 Eur.

Oriflame Apple and Cinnamon

V katalógu sú okrem produktov pre ženy aj skvelé produkty pre pánov. Preto som sa rozhodla pre svojho priateľa vziať nejaké produkty z radu NovAge Men aby ich vyskúšal a aby som ho aj trošku motivovala v starostlivosti o pleť. Čistiaci a exfoliačný gél na tvár si veľmi pochvaľuje. Takéto multifunkčné produkty pre mužov sú skvelé, pretože im to pleť vyčistí a zároveň odstráni odumreté bunky z tváre. Očný krém obsahuje aj masážny guličkový aplikátor, ktorým sa produkt lepšie roznesie po pokožke a lepšie vstrebe. Môjmu drahému to trošku vadí pretože nie je na niečo také zvyknutý a nechápe na čo je to dobré, ale tak to sú tí naši chlapi :-D Teraz sú na tieto produkty v katalógu zľavy, takže ak chcete svojmu milovanému urobiť radosť tak celá sadu NovAge Men v darčekovej krabičke obsahujúca 4 produkty stojí 62,99 Eur.

Oriflame NovAge men

Novinky, ktoré ma najviac zaujali sú pleťové ovocné masky v rozkošných baleniach. V ponuke ich majú 5 no ja som siahla po tých, ktoré najviac sadli môjmu typu pleti.  Prvá je Love Nature Clay Mask Purifying Apple, ktorá je ílová čistiaca maska s obsahom jablka. Maska je hustejšia a 10 ml balenie vydrží na 2 použitia. Druhá maska je Love Nature Peel Off Mask Radiance Lychee, ktorá je už tekutejšia a po zaschnutí na tvári ju treba stiahnuť. Odstráni odumreté kožné bunky a pekne rozžiari pleť. Každá z masiek pritom stojí 2,99 Eur a pri kúpe dvoch stoja 3,99 Eur dokopy. Okrem týchto majú ešte aj melón, kakao a ružu.

Oriflame Love Nature masky

Oriflame Love Nature Purifying Apple

Oriflame Love Nature Radiance Lychee

A keďže sa blížia sviatky, tak som siahla aj po metalickej ceruzke na oči, ktorou si viem spestriť vianočné či silvestrovské líčenie. Oriflame The One High Impact Eye Pencil Metalic je automatická ceruzka na oči, ktorú netreba zastruhávať. Je veľmi mäkučká, takže pri kreslení netreba na oko vyvíjať žiaden tlak a po zaschnutí drží na viečku bez pohnutia. Do ponuky pribudol aj nový zlatý odtieň, ktorý je rovnako skvelý na sviatočné líčenie. Každá z ceruziek stojí 3,99 Eur.

Oriflame The One Metalic Eye Pencil

Oriflame The One Metalic Eye Pencil

Určite mi dajte vedieť, či už máte nakúpené všetky darčeky a ako ste prežili tento predvianočný zhon.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s Oriflame

7 comments

  1. Ja už mám chvalabohu nakúpené všetky darčeky :-) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
  2. tie masky som si vybrala rovnaké ako ty :) ale tá s lychee mi išla veľmi ťažko otvoriť :(
    MakeupbyVeo

    ReplyDelete
  3. Miluju tu vůni mýdla a krému na ruce..😊 to mýdlo mám dané mezi prádlem a nádherně to provoní👍🏼

    ReplyDelete
  4. Ty masky mě zaujaly, takové balení je super třeba na Vánoce :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  5. Ty voňavá mýdla ze zimních limitovaných edicí mám vždy moc ráda :-) voní po nich krásně skříň :-)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete