NAOBAY Hydraplus Eye Contour Cream

NAOBAY Hydraplus Eye Contour Cream

Na mojom stolíku si našiel miesto ďalší produkt od NAOBAY. Tentokrát som siahla po očnom kréme s kyselinou hyaluronovou. Túto značku na blogu nevidíte prvýkrát, no pokiaľ ste na článok narazili náhodne, tak NAOBAY je španielska prírodná kozmetika, ktorá vo svojich produktoch využíva prírodné zložky a taktiež zložky z ekologického hospodárstva. Ich obaly sú veľmi charakteristické a na všetkých nájdete nejaký drevený prvok. Všetky ich produkty sú vysokej kvality a preto ich kúpou človek neurobí krok vedľa.


Naobay krém na oči

NAOBAY Hydraplus Eye Contour Cream je očný krém zameraný na hĺbkovú hydratáciu, predchádzaniu vráskam a zároveň predchádza vačkom a tmavým kruhom pod očami. Je vhodný pre všetky typy pleti a rôzne vekové kategórie. Plastový obal je taktiež zdobený dreveným prevedením a obsahuje 20 ml krému. Ako každý očný krém aj tento sa aplikuje každé ráno aj večer vmasírovaním do očného okolia. Krém má klasickú krémovitú konzistenciu, ktorá sa ľahko rozotiera a rýchlo vstrebáva. Krém obsahuje 99,18% prírodných zložiek a 11,30 % zložiek z ekologického hospodárstva a medzi jeho základné účinné zložky patria:
Kyselina hyaluronová, ktorá je známa vďaka svojim anti-aging účinkom
Olej z granátového jablka, ktorý je dobrý antioxidant a podporuje tvorbu kolagénu
Olivový olej, ktorý skvele hydratuje pokožku
Jablkový extrakt, ktorý je tiež skvelý antioxidant a zachytáva voľné radikály, ktoré spôsobujú starnutie pleti

Naobay prírodné zloženie

Zloženie:

aquaAloe Barbadensis LEAF juice*propanediolStearyl alcohol, Polyglyceryl-2-stearate, glyceryl stearateCoco-Caprylate/CaprateDECYL COCOATEglycerinOlea Europaea FRUIT OIL*Salvia Sclarea Extract*Althaea Officinalis Root Extract*Chamomilla recutita flower extract*Potassium Sorbatesodium benzoatebenzyl alcoholxanthan gum.



*Suroviny z ekologického poľnohospodárstva.

Naobay drevený vrchnák

Naobay swatch očného krému

Krém používam už cca mesiac a očné okolie je po ňom jemnučké a pružné. Páči sa mi na ňom, že aj keď vonia, tak tá vôňa nie je príliš silná a otravná. Naopak je jemnučká a príjemná. Konzistencia krému je skvelá, dobre a ľahko sa rozotiera, takže netreba pri nanášaní na očné okolie vyvíjať žiaden tlak. Keď sa náhodou dostane do očí, tak nepáli a ani ich nijak nedráždi. Keď sa ku všetkým týmto kladom pridá aj fakt, že jeho zloženie je prírodné a neobsahuje žiadne nepotrebné zložky, tak Vám ho musím jednoznačne odporúčať. Milovníkom prírodnej kozmetiky by určite doma nemal chýbať. No aj pokiaľ nie ste vyslovene zaťažený na prírodný kozmetiku a chcete ju len pár produktami zakomponovávať do svojej dennej skincare, tak krém si určite zamilujete.

Naobay krém na oči hydraplus

Tento krémik a aj ostatné produkty NAOBAY viete kúpiť na e-shope, ktorý sa zameriava výlučne na prírodnú kozmetiku a to naureus.sk. Pokiaľ používate doma prírodnú kozmetiku, tak ho určite poznáte a pokiaľ nie tak by ste si ho mali zaradiť medzi Vašich favoritov, pretože tam nájdete takmer všetky značky prírodnej kozmetiky.


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s naureus.sk

2 comments

  1. Very in depth review, I really like it! This is definitely getting on my wishlist ))

    ReplyDelete
  2. Vypadá velmi příjemně. Taky ráda používám přírodní oční krémy. Mým oblíbeným je od Dulcie. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete