Morphe The Jaclyn Hill Palette

Morphe The Jacklyn Hill Palette

Opäť ďalšia paletka, ktorú mám doma už večnosť a nie a nie dokopať sa k napísaniu recenzie. No konečne je tu a poviem Vám, že táto paletka si pozornosť určite zaslúži. Určite pre Vás nebude žiadnou novinkou, pretože už bola asi miliónkrát recenzovaná no musím sa k jej dokonalosti vyjadriť aj ja.


Morphe The Jacklyn Hill Palette

Pokiaľ sa predsa len nájde niekto, kto by o tejto paletke ešte nepočul, tak táto paletka vznikla po vzájomnej spolupráci značky MORPHE a youtuberky Jaclyn Hill. Jaclyn som dovtedy nepoznala a po zakúpení tejto paletky som si pozrela pár videí no nesledujem ju nijak pravidelne. Každopádne kúpu paletky neľutujem a kúpila by som si ju znova. Je skvelo poskladaná, perfektnej kvality a je ozaj využiteľná na denné či večerné líčenie. Čo mi je taktiež sympatické je to, že nie je extrémne predražená. MORPHE je známa tým, že ich produkt tú kvalitné a za dostupne ceny. U nás sú najznámejšie MORPHE paletky a štetce, no vyrábajú aj iný sortiment. Ich štetce sú veľmi ospevované a rovnako tak aj paletky. Mojím úplne prvým a doposiaľ aj jediným produktom, ktorý od tejto značky vlastním je práve táto paletka.

Morphe The Jacklyn Hill Palette

No poďme už k samotnej paletke. Obsahuje 35 očných tieňov od svetlých po tmavé, od neutrálnych po farebné a od teplých po studené. Každý si tu nájde to svoje pravé orechové. Paletku som kupovala zo stránky lovebeauty.sk no nájdete ju aj na stránkach beautybay.com a pohybuje sa okolo 45 Eur. Keď si to prepočítate na jeden očný tieň tak zistíte, že paletka nie je vôbec drahá. Keď k tomu prirátate kvalitu, tak je to jednoznačne výhra a pokiaľ sa pravidelne líčite, tak táto paletka by vo vašej zbierke nemala chýbať.

Morphe The Jaclyn Hill Palette

Morphe The Jaclyn Hill Palette

Paletku mám od decembra minulého roku a odvtedy som sa s ňou stihla dostatočne vyhrať, aby som vedela, že stojí za každé jedno Euro. Všetky tieňa sú nádherne pigmentované, maslovitej konzistencie, neprášia a neopadávajú pod oko a je proste radosť s paletkou pracovať. Krásne sa medzi sebou blendia a s vytvorením líčenia sa veľmi nenatrápite. A tie farby sú jednoducho úžasné. Veď uvidíte nižšie na fotkách swatchov. S paletkou dokážete pritom vytvoriť nespočetne veľa rôznorodých lookov. Pokiaľ chcete mať doma iba jednu funkčnú paletku tak by mala vyzerať presne takto.

Morphe The Jaclyn Hill Palette swatch

Morphe The Jaclyn Hill Palette swatch

Morphe The Jaclyn Hill Palette swatch

Morphe The Jaclyn Hill Palette swatch

Morphe The Jaclyn Hill Palette swatch

Za mňa je to nádherná funkčná paletka, do ktorej keď investujete tak kúpu nebudete určite ľutovať. Je využiteľná na denne či večerné líčenie, tiene sú neskutočne kvalitné a nie je nijak predražená vzhľadom na svoju kvalitu. Ako ste videli na swatchoch, tak paletka sa nesie v teplejších farbách, ktoré je osobne preferujem a využívam aj najčastejšie. 

Morephe The Jaclyn Hill Palette

Morephe The Jaclyn Hill Palette

Morephe The Jaclyn Hill Palette

Či už ste fanúšikom Jaclyn Hill, alebo nie tak pokiaľ budete niekedy v budúcnosti uvažovať nad nejakou Morphe paletkou, alebo celkovo nad nejakou veľkou, ale funkčnou a univerzálnou paletkou, tak táto je jednoznačne topka a zaslúži si pozornosť.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

3 comments

  1. Paletku bych z části využila, některé odstíny jsou vážně nádherné :)
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  2. wow, paletka je moc krásná! Na běžné i odvážné líčení - super kombinace prostě :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  3. Tak tahle paletka je opravdu nádherná :-) ale vzhledově mě spíše připomíná paletu barev pro malíře :-D

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete