Ako si spríjemniť vianočnú atmosféru

vianočné sviečky

Už o pár dní sú tu Vianoce a vianočná atmosféra je už všade. Či už pri pohľade z okna na zasneženú krajinu, alebo na vianočných trhoch s teplou medovinou v uzimených rukách. Včera som si vianočnú atmosféru urobila aj doma pri zdobení stromčeka, ale aj celého bytu. Stromček, výzdoba a svetielka, je presne to čo vo mne vyvolá tú správnu vianočnú atmosféru. No okrem toho je ešte jedna vec bez ktorej si toto predvianočné obdobie neviem prestaviť. Sú ňou voňavé vianočné sviečky. Či už si zapálite jednu na každú adventnú nedeľu, alebo si ich pálite každý deň, k Vianociam to proste neodmysliteľne patrí.


Yankee Candle vianočný set

Najvoňavejšie sviečky má jedna z najznámejších značiek sveta Yankee Candle. V ich sortimente nájdete neskutočne veľa nádherných vôní na každé ročné obdobie a na každú príležitosť. Yankee Candle fungujú už takmer 50 rokov a okrem voňavých sviečok ponúkajú aj vonné vosky, vône do interiéru či áut, takže si viete prevoňať úplne všetko. Teraz pred Vianocami nájdete aj veľa krásnych darčekových setov, ktoré viete niekomu podarovať pod stromček, alebo urobiť radosť sami sebe.

Yankee Candle sviečky

Ja som si z tohto setu najviac obľúbila vôňu Winter Wonder, no všetky sú úžasné a do domu prinesú tu správnu vianočnú atmosféru a spríjemnia Vám pohodové večere strávené v teple Vášho domova. Set obsahoval aj krásny svietnik s hviezdičkami, ktorý ešte viac umocní celú atmosféru a pri zhasnutých svetlách to pôsobí priam rozprávkovo.

Yankee Candle Winter Wonder

Pokiaľ však sviečky Yankee Candle poznáte, a chceli by ste tohto roku siahnuť po niečom novom, tak mojím favoritom sú sviečky Bath and Body Works. Táto značka je známa svojimi voňavými telovými produktmi a sviečkami. Zbožňujem od nich hlavne voňavé antibakteriálne gély na ruky, ktoré nosím stále v kabelke. 

Bath and Body Works

Bath and Body Works ponúka vône od výmyslu sveta a nechýbajú medzi nimi ani vianočné sviečky na dotvorenie atmosféry. Viete si zvoliť medzi menšími 200 g s jedným knôtom, alebo veľkými 400 g s troma knôtmi, ktoré prevoňajú väčšie priestory a horia samozrejme dlhšie. Vône všetkých sviečok sú intenzívne a prevoňajú vám doslova celý byt. Tohto roku som siahla po  sviečke s názvom Bath and Body Works Winter, ktorá sa nesie vo vôni jedličky, klinčeku a pomaranču. A keď už máme vianočnú atmosféru pripravenú, tak potom už stačí len počkať na samotné Vianoce. 

Bath and Body Works Winter

Bath and Body Works Winter zloženie

Vianoce sú ozaj čarovné obdobie, kedy trávime čas s rodinou a našimi milovanými a chceme im urobiť radosť nejakým pekným darčekom. Možno aj takýto set voňavých sviečok môže niekomu urobiť veľkú radosť. Svoje som kupovala z notina, kde okrem sviečok nájdete aj kopec skvelých darčekov. A pokiaľ si neviete rady, tak tam nájdete aj darčekového sprievodu s tipmi na darčeky, kde sa viete dobre zorientovať vo svete darčekov. Kozmetika na telo, tvár či vlasy. dekoratívka, parfémy, kozmetické pomôcky, starostlivosť o chrup a mnoho ďalších. A pokiaľ chcete ísť na istotu, tak stále viete niekomu podarovať darčekovú poukážku na určitú hodnotu a dotyčný si vie potom kúpiť to čo ho poteší. A určite nezabudnite každý deň sledovať adventný kalendár, kde Vás každý deň čakajú skvelé akcie, zľavy, či darčeky zdarma k objednávke.  


Určite mi nezabudnite napísať ako si spríjemňujete vianočnú atmosféru vy, a ako stojíte s nakupovaním darčekov. Mne ich chýba už len pár a potom môžu Vianoce už pokojne prísť. :-)


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

8 comments

  1. Yankee candles are my favorite!! I adore them, they're perfect for this winter period. Christmas smells better with them♥ Amazing post ^.^ xoxo

    Welcome to my blog 💖

    ReplyDelete
  2. Vosky, nebo svíčky od Yankee to je moje :) Vosky já můžu pálit pořád :D
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  3. Yankee candle má nádherné dárkové sady. Já už mám dárky nakoupené, nikdy to nenechávám na poslední chvíli.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  4. Miluju Yankee Candle, rozhodně jejich produkty se vyplatí kupovat i za vyšší cenu :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  5. V zimě ani na podzim nemám den, kdy bych si nějakou svíčku nezapálila :-)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete