Pripravte sa na Vianoce s Oriflame 16/2018

Oriflame 16/2018

Viem, že je len začiatok novembra no už teraz sa môžte predpripraviť na Vianoce s novým katalógom Oriflame. Nájdete ho TU a je platný od dnes 5.11 do 25.11.2018. Nájdete tam množstvo výhodných Vianočných balíčkov pre Vašich blízkych. Pokiaľ si nechcete nakupovanie darčekov nechávať na poslednú chvíľu, tak sa som mnou poďte pozrieť čo tam môžte nájsť.


Darčeková kazeta zázračných balzamov

Pokiaľ milujete zázračné vajíčka z Oriflame, tak táto darčeková krabička zázračných balzamov je to čo urobí radosť nielen Vám, ale určite aj Vašim známym. Krásny darčekový obal obsahuje 4 varianty vajíčok - ružové s obsahom ružového oleja, modré s obsahom čučoriedkových semien, červené s obsahom brusnicových semien a žlté s  organickým medom. Nádherný darček za skvelú cenu 9,99 Eur. 

Oriflame zázračný balzam

Oriflame zázračný balzam

Perličkový náhrdelník Romantic je krásny dvojradový náhrdelník, ktorý môže byť krásnym darčekom pre blízku osobu, alebo sa ním môžte obdarovať sama a zobrať si ho napríklad k Štedro-večernému stolu. Stojí len 9,99 Eur a v tej istej kolekcii nájdete aj perličkové náušnice a perličkové hodinky.

perličkový náhrdelník Oriflame

S klesajúcimi stupňami na teplomere by sme nemali zabúdať na starostlivosť o pokožku rúk. Aspoň ja mám v zime stále popraskané ruky a mať pri sebe krém na ruky je moje must have. Na strane 133 nájdete sadu troch krémov na ruky Delights from Nature len za 3,49 Eur. Hydratačné a zvláčňujúce krémy na ruky v troch rôznych vôňach: čerešňový, orechový a olivový. Mojim favoritom je samozrejme čerešňový.

delight from nature Orilame

delight from nature Orilame

Na posledných stranách nájdete aj kopec pomôcok pre perfektný účes. Či už potrebujete kefu na rozčesávanie, tupírovanie, či stajlovanie, alebo dokonca natáčky. Nájdete tam všetko za skvelé ceny. Ja som si zvolila kefu na rozčesávanie vlasov Styler s ktorou je vlasy možné rozčesať rýchlo a bezbolestne.

kefa na rozčesávanie styler

kefa na rozčesávanie styler

Určite mi nezabudnite napísať či sa už pomaličky pripravujete na Vianoce a či už máte kúpené nejaké darčeky. :)

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s Oriflame

5 comments

  1. tie zázračné balzamy sú krásne <3

    ReplyDelete
  2. V katalogu mají spousty nádherných balíčků, jen těžko se odolávalo. Tu sadu krémů na ruce mám doma už dlouho, ale jejich hydratace je nic moc.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  3. Ty zázračné balzámy mám moc ráda a to balení je super, ty krémy na ruce jsem taky měla a taky moc hezký dárek :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  4. Jéé, tak zázračný kelímek jsem milovala ze všeho nejvíce, co se značky Oriflame týče. To byl prostě zázrak :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete