Oriflame katalóg 15/2018

oriflame

Opäť je tu nový katalóg Oriflame plný noviniek. Nájdete ho TU a je platný od 15.10. do 4.11.2018 Zaujalo ma tam veľmi veľa vecí s ktorými sa s Vami chcem podeliť.

Hneď v úvode katalógu ma zaujalo množstvo noviniek podznačky Giordani Gold. Nájdete tam nový make-up, štetec, rúž a riasenky. Mňa najviac zaujal Rúž na pery Giordani Gold Master Creation v odtieni Regal Amber v nádhernom zlatom obale. Nádherný a skvele pigmentovaný hydratačný rúž, ktorý je dostupný v desiatich odtieňoch. Na perách vyzerá nádherne, nezvýrazňuje vrásky a teraz ho viete kúpiť za akciovú cenu 6,99 Eur.

oriflame Giordani Gold

oriflame Giordani Gold

Jednou z noviniek je aj nová limitovaná edícia Dream Sleep s esenciálnymi olejmi a vôňou levandule, ktorá upokojí, zrelaxuje a pripraví na kvalitný spánok. Edícia obsahuje sprej na telo, telový olej a masku na spanie. Skvelé na aplikáciu na telo, vankúš, či len tak do ovzdušia. Sprej a olej je v najnovšom katalógu za akciovú cenu 4,99 Eur. Za seba Vám odporúčam určite sprej, ktorý si môžte nastriekať pred spaním na vankúš a následne sa ponoriť do nádhernej a ukľudňujúcej vône.

Oriflame Dream Sleep

Určite sa pozrite aj na rad Optimals Body, ktorý sa stará o spevnenie a formovanie tela. Záleží od toho na ktorú rizikovú oblasť sa potrebujte zamerať. Máte na výber gél proti celulitíde s obsahom kofeínu, výťažkov z lekna a praktickou masážnou hlavicou za 9,99 Eur. Alebo môžte siahnuť po spevňujúcom géli na bruško a poprsie, či spevňujúcom telovom mlieku iba za 4,99 Eur. Ja som siahla po géli, ktorý úžasne vonia a veľmi ľahučko sa rozotiera a rýchlo vstrebáva.

oriflame optimals body

Ďalšie novinky tu máme z radu NovAge. Sú nimi čistiaci gél NovAge Supreme a špongia na čistiaci gél NovAge. Sprvu som si myslela, že špongia je určená na umývanie tváre, ale v skutočnosti je určená na ´´napenenie´´ čistiaceho gélu. Gél treba naniesť do malého otvoru v hubke a s pomocou trochu vody vytvoríte hustú penu. Samotný čistiaci gél je skvelý. Odstraňuje nečistoty a mastnotu ale zároveň je dostatočne hydratačný, aby nevysušoval pleť. Za 150 ml balenie zaplatíte 15,90 Eur a za hubku 2,49 Eur.

oriflame novage
oriflame čelenka

A posledný produkt, ktorý Vám odporúčam je praktická biela čelenka, ktorá zabráni padaniu vlasov do tváre počas líčenia, alebo odličovania sa. Čelenky používam aj pri čistení tváre, pretože nemám rada keď mi padajú do tváre. A stojí iba 2,99 Eur.

oriflame novage

oriflame novage

Určite mi napíšte, ktorý z produktov Vás najviac zaujal a dajte mi aj vedieť či ste si na posledných dvoch fotkách všimli malého votrelca :-)

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

6 comments

  1. Zatím mi katalog nerazil, ale už se těším až ho prolistuji.
    Beauty by K.

    ReplyDelete
  2. They seem like quality products, Thanks for sharing!
    Regards.
    Neverpayful.com
    Dealswithin.com

    ReplyDelete
  3. Ta rtěnka má nádherný obal :3 jinak mě ale zaujaly ty produkty Dream sleep - teda na první pohled. Po zjištění že voní po levanduli mě to přešlo :D

    MagicBeautyLife

    ReplyDelete
  4. Ta rtěnka má dokonalé balení a odstín je nádherný :)
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  5. Veľmi pekný rúž 😉 a ten votrelec na fotke vyzerá super 😁

    Suesanqa

    ReplyDelete