Jesenné inšpirácie - wishlist

Jeseň je tu v plnom prúde. Je to moje najobľúbenejšie ročné obdobie, pretože je najfarebnejšie a najpestrejšie. Milujem svetríky a som rada, že ich môžem konečne vytiahnuť zo skrine. No určite plánujem aj tohto roku nejaké kúsky doplniť.
---
Autumn is here iand it is my most favorite season because it´s the most colorful and the most varied one. I love sweaters and I'm glad I can finally pull them out of the closet. Well, I certainly plan to add some new pieces for this year. .



Našla som tam kopec krásnych vecí no vybrala som si 4 veci, ktoré mi ukradli srdce. Nádherný horčicový sveter s flitrami ma zaujal hneď na prvý pohľad. Horčidová a žltá sú farbami jesene a preto sú pre mňa must have. Okrem toho ma zaujal aj červený oversized svetrík. Jeden podobný mám v bielom a zbožňujem ho. Ďalší atypický žltý svetrík je nádherný. Netradičný strih a moja obľúbená farba :) Posledným je dlhý pletený svetrík s odhalenými ramenami
---
I found a ton of beautiful things, but I picked four women sweater that stole my heart. A beautiful mustard sweater with sequins caught me at first glance. Mustards and yellows are the colors of autumn and therefore they are for me must have. Besides, I was attracted by a red oversized sweater. I already have one similar and I love it. Another atypical yellow sweater is beautiful. Unusual cut and my favorite color :) The last is a long knit sweater with exposed shoulders.


V októbri sa oslavuje aj Haloween a pokiaľ ešte neviete aký outfit si zvoliť tak možno sa Vám zápači môj výber. Rozkošné tekvicoví šaty, ombré parochňa a čierna škraboška. Nie je to síce nič originálne, ale úplne jednoduché a nositeľné.  :)
---
In October,  is also celebrated Haloween and if you do not know what kind of outfit to choose so I can share with you some tips. Adorable pumpkin dress, silver ombre wig and black lace mask. It isn´t very original but simple and wearable. :)


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

7 comments

  1. tie svetríky sú skvelé, ja už dlho hľadám nejaký podľa mojich predstáv, takže tam asi zavítam ;)

    ReplyDelete
  2. Nějaký svetr hořčicové barvy bych si taky ráda pořídila :)

    Praguetales

    ReplyDelete
  3. Ten svetřík s odhalenými rameny vypadá skvěle. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  4. milujem ten bordový svetrík a sukňu s tekvičkami :3
    Ivana xx

    ReplyDelete
  5. Moc se mi líbí ty barvy svetrů :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  6. I love your style. Trendy and beautiful. thank you for this.

    ReplyDelete