Glam Glow masky - stoja za to?

Glam Glow

Verím tomu, že o Glam Glow maskách ste už počuli. Dosť známe masky americkej značky, ktoré obľubujú mnohé hviezdy. Všetci ich ospevujú a milujú. O maskách je však známe aj to, že sú dosť drahé a preto verím, že mnohých tá cena možno aj odradí. Preto som sa rozhodla, že ich otestujem a zistím, či skutočne stoja za to. Masky sa našťastie dajú kúpiť aj v našich končinách a to na notino.sk, kde ich majú asi za najprijateľnejšiu cenu. Viete si tam kúpiť veľké plné balenie, ale aj malé 15g balenie na vyskúšanie. Glam Glow majú vo svojom portfóliu viacero verzií, no ja som siahla zatiaľ po dvoch a to Youthmud a Gravitymud.


Glam Glow Youthmud

Začnem s Glam Glow Youthmud, ktorú nájdete v čiernom obale so strieborným písmom a typickou hviezdou na vrchnáku. Ja som si samozrejme zvolila malé 15g skúšobné balenie. Toto balenie vystačí na 2-3 použitia, no myslím, že už po prvom použití zistíte či Vám maska vyhovuje, alebo nie. Maska farbou pripomína bahno a má jemnú citrusovú vôňu. Maska má za úlohu jemne exfoliovať pleť, hydratovať, zjemňovať jemné vrásky a zjednotiť tón pleti. Maska sa klasicky nanesie na pleť a necháte ju pôsobiť 10 minút pokiaľ úplne nezaschne. V popise sa píše, že počas aplikácie je možné pociťovať jemné štipkanie na tvári, čo môžem potvrdiť. Nejde však o nič drastické a trvá to iba chvíľu. Potom ju stačí z tváre jednoducho zmyť a pokračovať v rutine. Mala by sa používať 2x týždenne.

Poviem Vám úprimne, že bola som dosť skeptické, no keď som si masku z tváre zmyla, bola som doslova šokovaná. Po žiadnej maske som nemala, takú jemnučkú pleť, ako práve po tejto. Ešte 5 minúť potom som si hladkala pleť, či je to vôbec pravda. Účinky masky boli nad moje očakávania a ja si určite kupujem plné balenie. Nevyskúšala som síce všetky Glam Glow masky no táto je jednoznačne mojím favoritom.

Glam Glow Youthmud maska

Zloženie: 
Water, Montmorillonite, Kaolin, Magnesium Aluminum Silicate, Silica, Pumice, Camellia Sinensis Leaf, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Hedera Helix (Ivy) Extract, Symphytum Officinale (Comfrey) Leaf Extract, Camellia Oleifera Leaf Extract, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Calendula Officinalis Extract, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Lavandula Hybrida (Lavandin) Oil, Caprylyl Glycol, Pvp, Xanthan Gum, Fragrance, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Benzoate, Limonene, Cinnamal, Chlorphenesin, Phenoxyethanol

Glam Glow Youthmud

Glam Glow Youthmud vôňa

Glam Glow Youthmud aplikácia

Druhou v poradí je Glam Glow Gravitymud, ktorá je sťahujúca peel off maska. Má za úlohu pokožku zjemniť a dodať jej elasticitu. Maska je bielej farby a tekutej konzistencie, ktorá sa tak zvláštne naťahuje, takže pri aplikácii treba dávať pozor. Vonia za kokosom čím mi neskutočne pripomenula leto. Masku treba taktiež naniesť na pleť ale konkrétne túto treba nechať pôsobiť 20-30 minúť pokiaľ plne nezaschne. Čo je unikátne je to, že maska počas aplikácie zmení farbu z bielej na striebornú keď úplne zaschne. Masku treba potom pomaly stiahnuť z tváre smerom od krajov ku stredu. Pokiaľ však na tvári ostatnú nejaké zbytky masky, tak tie potom treba zmyť teplou vodou.

Maska sa mi veľmi páčila, a bola to aj trochu sranda tým, že mení farbu. Krásne vonia a po stiahnutí bola pleť jemnučká a pevná. Jemne mi to stiahlo aj póry na niektorých miestach, takže určite aj táto maska si zaslúži veľký potlesk.

Glam Glow Gravitymud

Zloženie: 
Water, Polyvinyl Alcohol, Alcohol Denat., Butylene Glycol, Glycerin, Ethylhexyl Hydroxystearate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Montmorillonite, Pentylene Glycol, Illite, Polysorbate 20, Canadian Colloidal Clay, Caprylyl Glycol, Althaea Officinalis Leaf Extract, Tapioca Starch, Chondrus Crispus (Carrageenan), Colloidal Platinum, Dipotassium Glycyrrhizate, Alcohol, Ascophyllum Nodosum Powder, Polysorbate 80, Polymethylsilsesquioxane, Hydroxypropyl Methylcellulose, Citric Acid, Lecithin, Pullulan, Porphyridium Cruentum Extract, Soy Isoflavones, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Fragrance, Coumarin, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Bismuth Oxychloride (Ci 77163)

Glam Glow Gravitymud farba

Glam Glow Gravitymud aplikácia

Glam Glow masky ma veľmi milo prekvapili a nemyslela som si, že si ich tak zamilujem. Robia všetko to čo majú, ich účinky sú viditeľné hneď. Za mňa je to jednoznačne must have v starostlivosti o pleť. Viem, že ich cena nie je úplne ideálna, no viete si zaobstarať aspoň jednu a použiť ju pred nejakou špeciálnou udalosťou kedy zochcete mať pleť v tip top stave. Masky jednoznačne stoja za to a verím tomu, že si ich zamilujete aj vy. A možno ste už aj nejaké skúsili. Ak áno, tak mi určite napíšte ktoré a aké boli Vaše dojmy.

Glam Glow masky

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

8 comments

  1. Very in depth review, I really like it! This is definitely getting on my wishlist ))

    https://elenabienvenido.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Já měla ve vzorečku masku v bílém obalu a byla celkem fajn. :) Ale nic extra mi nepřišla.
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  3. ešte som ich neskusala ale velmi by som chcela a na wishliste ich uz mam velmi dlho mala by som sa do toho pustit ale mam tych masiek doma uz az prilis vela :D
    Ivana xx

    ReplyDelete
  4. Omg girlll they're like my dream mask ever! Glamglow has the best mud mask! But they're super duper pricey :( It's like a treat for me!

    BLOG | INSTAGRAM | BLOGLOVIN

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh and I just followed you, #246! :) Hope you don't mind returning the favor <3

      Delete
  5. I like your blog, its really dope.

    Do you want to follow each other?

    If you want, than follow me, and let me know in comments, so I can follow you back with pleasure.

    We can follow each other on Instagram @dujovicandjela, let me know in the comments so I can follow you back.



    www.bekleveer.com

    xoxo

    ReplyDelete
  6. Kúpila som si, podobne ako Ty, masku z tejto značky, ale zelenú. Zažila som podobný šok. Pleť bola neskutočná, hebká, šťavnatá, póry takmer neviditelne. Vonia jemne po jablkách a citrusoch. Ma mierne stahujuco-liftingovy účinok. Tiež idem do väčšieho balenia. Keď si predstavím, koľko ročne vyhodím za neúčinnú kozmetiku, ktorá "garantuje" negarantovatelné. .. Toto aspoň za niečo stojí.

    ReplyDelete