Alcina Metallic Meets Matt

alcina metallic meets matt

Pokiaľ niekdy zvyknete riešiť dilemu, či siahnuť po matnom či metalickom, tak určite nie ste samé. Teraz sú však trendy oboje finiše, takže je jedno po ktorom siahnete. V tomto duchu sa nesie nová kolekcia dekoratívnej kozmetiky Alcina na jeseň a zimu 2018. Spája v nej oba finiše v krásnych jesenných tónoch.


alcina matt lip colour rosewood

Nový rúž Alcina Matt Lip Color v odtieni Rosewood je klasický matný rúž. Nádherná jesenná farbička, skvelá pigmentácia a ľahký a hebký pocit na perách. Jedným ťahom dosiahnete plné krytie a super pigmentáciu. Na perách drží ako takéto klasické rúže zvyknú držať, takže po jedle a pití ho treba doplniť. Krásny rúž, ktorý je pre túto jeseň must have.

alcina matt lip colour rosewood

Pokiaľ Vás matné rúže začnú nudiť, alebo budete mať chuť na poriadnu divočinu, tak ani vtedy Vás nová kolekcia nesklame. Tekutý metalický rúž Alcina Metallic Lip Fluid v odtieni Old Pink je nádherná farba. Tohto roku sa mi do rúk dostalo viac metalických rúžov rôznych značiek no pri tomto jedinom som si povedal, že je nositeľný. Klasickým aplikátorom sa ľahko nanáša, jedným ťahom dosiahnete mega pigmentáciu a na perách vôbec nelepí. Tak čo, odviažete sa a vyskúšate ho?

Alcina Metallic Lip Fluid

Alcina Metallic Lip Fluid

Z novej kolekcie je mojím obľúbencom Alcina Magic Kajal, metalická ceruzka na oči v odtieni Metallic Blue. Zo začiatku som nevedela čo od nej čakať, pretože som mala pochybnosti či na mojom oku vydrží a či sa nezačne otláčať ako 95% očných ceruziek ktoré som za svoj život vyskúšala. Ceruzka je úžasne pigmentovaná a vďaka mäkkej konzistencii sa s ňou veľmi ľahko kreslí a netreba na viečko vyvíjať skoro vôbec žiadny tlak. Sýta modrá farba vyzerá na viečku krásne a aj napriek tomu, že je metalická, tak nie je vôbec extravagatná a je nositeľná aj na bežný deň. A čo je na nej najlepšie je že sa vôbec neotláča a vydrží na oku celý deň. Moja nová obľúbená linka. Môžem jej vytknúť iba jednu jedinú vec a tou je to, že nie je automatická a treba ju strúhať. A pokiaľ Vám modrá nevyhovuje, tak je dostupná ešte aj v hnedej farbe.

Alcina Magic Kajal

Alcina Magic Kajal

Poslednou novinkou z kolekcie sú púdrové očné tiene Alcina Eyepowder. Nejedná sa o klasický očný tieň. Tento je vo forme akéhosi pera, ktoré má na konci aplikátor, ktorý keď zasuniete do vrchnáku tak tým naň naberiete púder. Podobný produkt som už mala vo forme rúžu na pery, ktorý ma veľmi nezaujal. Musím sa priznať, že aj táto vecička ma z celej kolekcie zaujala najmenej. Samotný tieň je dobre pigmentovaný. Nanáša sa pomocou aplikátora priamo na viečko a najlepšie sa mi blendilo prstom, čo je praktické pokiaľ nemáte poruke štetec. Samotná farba je pekná, nositeľná a dobre na oku drží. Pokiaľ radi nosíte na oku iba jeden tieň, tak toto by mohlo byť niečo pre Vás no ja asi budem siahať po klasických formách očných tieňov. Tento očný púder je dostupný v troch nových metalických farbách a to: grey-matic, khaki-matic a mauve-matic (na obrázku)

Alcina Eyepowder

Alcina Eyepowder

Alcina Eyepowder

Alcina si na jeseň pripravila ozaj krásnu kolekciu a mojimi top favoritmi sú matný rúž a metalická ceruzka na oči, po ktorých teraz siaham veľmi často. Ktorý z produktov oslovil Vás? Produkty Alcina viete zakúpiť vo vybraných salónoch, ktorých zoznam nájdete na alcina.sk

alcina metallic meets matt

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

6 comments

  1. Rtěnka má boží odstín, takové já mám nejraději. Ty metalické rtěnky pro mě asi nebudou. :)
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  2. Ta rťenka je moc hezká a ta metalická vypdá super, třeba na nějakou party se určitě hodí :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  3. Rosewood odstín rtěnky je nesmírně krásná barvička. Musím uznat, že i pudrové oční stíny nejsou k zahození. Určitě se na tuto značku zkusím podívat. :)

    ReplyDelete
  4. Wow, ten odstín metalické rtěnky je nádherný, matné rtěnky nejsou moc pro mě. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  5. Such beautiful photos! Definitely need to try this mascara!
    Regards.
    Codesarrival.com
    Couponsvolcano.com

    ReplyDelete
  6. The nature of the metal is one that should be checked before the speculation is made.
    what is a precious metals ira

    ReplyDelete