Párty líčenie s LOREAL PARIS

Loreal Paris produkty

Ahojte baby, už dávno sme tu nemali žiaden článok s líčením. Preto si dnes ukážeme, jednoduché a rýchle líčenie so značkou Loreal Paris, s ktorým zažiarite na ktorejkoľvek párty. Loreal je jednou z mojich obľúbených drogérkových značiek. Nepatrí síce medzi najlacnejšie, ale na kvalitu Loreal produktov sa môžem stále spoľahnúť, pretože ma ešte žiaden nesklamal.

Loreal Paris líčenie

Prvým krokom u mňa je samozrejme zakryť nedokonalosti pleti a zjednotiť tón. Na to si beriem Loreal Paris Infallible 24H - Matte makeup. Makeup ma skvelú kryciu schopnosť, pleť pekne zmatní a vydrží na pleti tak dlho ako potrebujete. Nanášam ho navlhčenou hubkou a postupne zapracuvávam do pleti pokiaľ nedostanem žiadane krytie.

loreal paris infallible 24 h matte

loeral paris infallible makeup aplikácia

Pokiaľ ani Vás príroda neobdarila krásnym hustým obočím, tak si spoločne dopomôžeme pomádou na obočie Loreal Paris Paradise Pomade Extatic. Pomáda má nádherný obal, ktorý má štetec rafinovane ukrytý vo vrchnáku. Štetcom doplním chýbajúce chĺpky v oblasti obočia a môžme pokračovať očami.

Loreal Paris Paradise Pomade Extatic

Loreal Paris pomáda na obočie aplikácia

Ja som bola odjakživa linková, pretože čierna linka dokáže nádherne zvýrazniť oko. Pokiaľ chcete dobre pigmentovaný produkt, tak určite siahnite po Loreal Paris Paradise Kajal Extatic. Jedným ťahom nakreslíte krásnu čiernu linku bez akýchkoľvek problémov. Linkou si orámujem celé oko a vytvorím menší mačací look.

Loreal Paris Paradise Kajal Extatic

Loreal Paris linka aplikácia

Líčenie očí ukončím ako ináč mascarou. Na pomoc si beriem Loreal Paris False Lash Xfiber Xtreme. Tieto obojstranne riasenky od Loreal sú už roky mojimi obľúbencami a každá dokáže urobiť krásne riasy. Na riasy si nanesiem krok 1 a následne na to krok 2, ktorý riasi predĺži a zahustí. Zo začiatku sa to môže zdať trošku zvláštne používať dve riasenky, ale keď sa s ňou naučíte pracovať, tak výsledok stojí zato.

Loreal Paris False Lash Xfiber Xtreme

Loreal Paris False Lash Xfiber Xtreme aplikácia

Loreal Paris False Lash Xfiber Xtreme

Kto by nechcel na párty žiariť? S pomocou rozjasňovača Loreal Paris Glow Mon Amour to dosiahnete za pár sekúnd. Tekutý rozjasňovač má krásny obal a praktickú pipetu na nanášanie. Môžte ho primiešať do svojho makeupu na dosiahnutie žiarivejšieho vzhľadu, alebo použiť klasicky na rozjasnenie lícnych kostí, nosa či oblasti nad hornou perou.

Loreal Paris Glow Mon Amour

Loreal Paris Glow Mon Amour

Loreal Paris Glow Mon Amour aplikácia

Celé líčenie zakončím výrazným červeným rúžom na pery. Loreal Paris Color Riche Shine v odtieni 350 Insanesation je lesklá sýto červená farba. A keďže červená pristane každej žene, tak s ňou nikdy nič nepokazíte.

Loreal Paris Color Riche Shine

Loreal Paris Color Riche Shine aplikácia

Loreal Paris Color Riche Shine

Líčenie máme hotové a stačilo nám na to iba 6 produktov, ktoré s vami vydržia celú noc a nesklamú Vás. A pokiaľ ste aj vy milovníčkami značky Loreal Paris, tak mám pre Vás úžasnú správu. Práve tento týždeň  začína Loreal Paris Fashion Week a notino.sk si pre Vás pri tejto príležitosti pripravilo zľavy až do výšky 25% pri nákupe produktov Loreal Paris nad 16 Eur (alebo 399 Kč). Akcia platí od zajtra 25.9. do 3.10.2018, tak neváhajte dlho.

Loreal Paris líčenie

Loreal Paris líčenie

Loreal Paris líčenie

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

4 comments

  1. Líčení je dokonalé :) Docela se mi zalíbil produkt na obočí.
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  2. Máš strašně krásně udělané linky, to bych taky chtěla umět :D já mám na blog článek o skladování kosmetiky

    ReplyDelete
  3. Infallible makeup si plánuju už nějakou dobu koupit, čtu na něj samé pozitivní recenze :) Jinak tohle je víceméně můj každodenní go to look :D

    Praguetales

    ReplyDelete
  4. Tohle líčení ti moc sluší, povedlo se :) mě se hrozně líbí ta tvoje kočičí čelenka :D
    MyGoldenMind

    ReplyDelete