Novinky z katalógu Oriflame 13/2018

Oriflame 13/2018

Ahojte baby, je tu nový týždeň, mesiac a dokonca aj nový školský rok. Mňa sa síce už škola netýka, no aj tak Vám všetkým ostatným držím palce nech to prežijete :) Okrem toho je od včera dostupný nový Oriflame katalóg 13/2018, ktorý nájdete TU.

oriflame swedish spa

Na prvých stranách nájdete nové produkty Swedish Spa, ktoré poskytujú relax nielen telu ale aj mysli. To zabezpečí nielen ich príjemná textúra, ale aj krásna kvetinová vôňa s morskými podtónmi. Ja som siahla po telovom pílingu s kryštálikmi soli a mandľovými škrupinkami. Úžasný píling s perfektnou vôňou. 200 ml balenie teraz kúpite za 9,99 Eur.

oriflame swedish spa

V minulom katalógu ste určite postrehli novinku v podobe riasenky  The ONE Wonder Lash 5v1 XXL, ktorá sa ešte stále predáva za uvádzaciu cenu 3,99 Eur. A ešte aj počas tejto kampane môžte pri kúpe tejto riasenky získať zadarmo odličovač vodeodolného makeupu The ONE. Stačí pri objednávke z www.oriflame.sk zadať pri kúpe tejto riasenky kód: 633463. No určite neváhajte dlho, pretože táto ponuka platí už len do konca kampane 13/2018

Oriflame The one wonder lash 5v1 xxl

Kefka má veľmi husté krátke a dlhé plastové štetiny a je mierne zahnutá. Riasy pri aplikácii pekne obalí, zahustí a nezlepí ich. Je trochu škoda že nie je určená aj na vytočenie rias, no ak máte svoje riasy pekne vytočené, alebo používate klieštiky na riasy a hľadáte iba objem, tak s ňou budete spokojné.

Oriflame The one wonder lash 5v1 xxl

Som zástancom toho, že na intímnu hygienu by sa mali používať špeciálne produkty a nielen obyčajné mydlo. Preto si neviem predstaviť, že by mi v kúpeľni chýbal dobrý gél na intímnu hygienu. V katalógu Oriflame taktiež nájdete skvelý jemný intímny gél Feminelle. Je veľmi jemný a krásne vonia vďaka výťažkom z kvetu harmančeka. Má prirodzené pH a taktiež obsahuje kyselinu mliečnu. 300 ml balenie stojí teraz len 4,99 Eur.

Oriflame Feminelle

Posledný produkt, ktorý by som Vám chcela dať do pozornosti je skvelá ílová maska Love Nature s bodliakom, ktorá je určená na mastnú pleť. Maska odstraňuje z pleti mastnoty a čistí ju do hĺbky. 10 ml balenie Vám vystačí až na 3 použitia a teraz ju v katalógu kúpite za skvelú cenu 0,79 Eur. Pokiaľ  však nemáte mastnú pleť tak si môžte zvoliť uhorkovú masku na zmiešanú pleť, alebo masku s ovsom na suchú pleť.

oriflame ílová maska Love Nature s bodliakom

oriflame ílová maska Love Nature s bodliakom

oriflame ílová maska Love Nature s bodliakom swatch

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

7 comments

  1. Krásny výber noviniek :) Ja som takteiž vyskúšala peeling, ale na mňa tam bolo priveľa oleja :)

    ReplyDelete
  2. Intimní gely od Oriflamu patří mezi mé nejoblíbenější a kupuji je stále dokola. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  3. musím ti veľmi pochváliť fotky! krásne, a inak podobný peeling som mala a bol skvelý :)

    ReplyDelete
  4. Moc mě zaujala ta maska ten tělový peeling :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  5. Jednu masku mám, zatím čeká na vyzkoušení. :)
    Miska blog

    ReplyDelete
  6. Novinky Swedish Spa som už videla a veľmi ma zaujali :) Ten telový peeling vyzerá skvelo

    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete
  7. Hi,
    I like your blog!
    please follow me, i'm following to u :)
    https://benirva.blogspot.com/2018/09/su-ksackhayatta-bu-kadar-guzel-dunyada.html

    ReplyDelete