Farebné leto s Dermacolom

Dermacol prichádzajú každý mesiac s čerstvými novinkami a tentoraz prekvapili krásnymi letným farbičkami lakov na nechty. A musím Vám povedať, že je z čoho vyberať.

dermacol novinky

Či už ste na výraznejšie laky, alebo nie, tak nové odtiene lakov 5 Day Stay Nail Polish Vás nenechajú chladnou. Dlhotrvajúci lak na nechty zaručuje, že vydrží na nechtoch až 5 dní aj bez použitia podlaku a nadlaku. Mne osobne vydržali týždeň :-) V ponuke je dokopy 39 odtieňov, takže jediná vec s ktorou budete mať problém je vybrať si len jeden. :-D Mojou srdcovkou sa stal odtieň Big Apple č. 37. Sýto červený lak s jemnými zlatým trblietkami. Niečo podobné v zbierke ešte nemám a je to top odtieň.


dermacol 5 day stay nail polish

Pokiaľ ste na viac crazy farbičky, tak určite Vás zaujme nová Mini Summer Collection s desiatimi štýlovými odtieňmi. Kvalitou nezaostávajú za svojimi staršími súrodencami a mne držali na nechtoch rovnako dlho ako tie 5 dňové. A takéto svieže letné farby sú vhodné na každý letný festival. Za mňa odporúčam odtieň 01 Dandelion.

dermacol mini summer collection dandelion

No ak sa Vám môj výber nepáči, tak som Vám urobila swatche aj iných farbičiek. No rčite ste si však všimli že letná kolekcia je v takýchto rozkošných malých obaloch. Mini Summer Collection má 5 ml, čo je podľa môjho názoru viac než dosť na lak a stojí iba 1,89 Eur. Svojou veľkosťou je vhodný na letnú dovolenku. 5 Day Stay sú v klasickom veľkom 11 ml balení, takže Vám vydrží večnosť. A jeho cena je 3,95 Eur.

dermacol mini summer collection swatch

dermacol 5 day stay swatch

Všetky novinky nájdete samozrejme v predajniach Dermacolu ale aj na ich stránkach dermacol.sk alebo dermacol.cz.

dermacol laky na nechty

Okrem lakov na nechty mysleli aj na ich odlakovanie a tento produkt ma dostal. Nail Polish Remover Pads sú odlakovacie tampóniky napustené odlakovačom s vôňou ananásu. Balenie obsahuje 32 kusov tampónikov, ktoré sú ideálnym pomocníkom na cestách, pretože ťahať sa s fľašou odlakovaču je nepraktické.

dermacol odlakovacie tampóniky

dermacol nail polish remover pads

Tak čo, ktorá z noviniek Vás zaujala najviac?

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

5 comments

  1. Laky jsou moc krásné, na léto se tyto barvy parádně hodí :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  2. Ty laky na nehty mají krásné odstiny.
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  3. Asi kolekcia 5 Day Stay ma zaujala najviac, no akosi nie som na laky na nechty, iba v lete. Cez rok ich nevyužívam :D Viem, som čudná ale nemôžem si to totiž dovoliť ani v ambulancii, tak preto.

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    ReplyDelete