AVON haul

avon novinky

Ahojte baby, dnešný článok bude taký mini haul vecí z katalógu AVON. Našla som v ich katalógu pár noviniek a vecí, ktoré ma zaujali a rozhodla som sa ich vyskúšať.

To čo podľa môjho názoru vie AVON robiť najlepšie sú vône. Mojím úplne najobľúbenejším parfumom celých čias bol práve parfém od AVON Crystal Aura, ktorý vytvorili v spolupráci so Swarovskim a vypotrebovala som asi 3 flakóniky. Žiaľ pri AVONe si treba zvyknúť, že sa po čase niektoré vône prestanú vyrábať a jedným z nich bol aj môj milovaný. No bez ohľadu na to mám momentálne doma tri iné AVON vône a všetky sú topka. Posledným do zbierky je novinka AVON EVE Elegance, ktorej tvárou je Eva Mendes. Z kolekcie EVE majú dokopy tuším 4 vône, z ktorých sa mi najviac zapáčila práve táto.

avon eve elegance


AVON EVE Elegance je kvetinovo-ovocná pižmová vôňa. Medzi jej hlavné tóny patrí lahodná hruška, magnólia a jantárové dreviny. Vôňa je ľahučká no nie príliš ťažká. Hlavne preto je vhodná na každodenné nosenie. K tomu všetkému je veľkým plusom krásny flakónik.

avon eve elegance

avon eve elegance

V katalógu som už neraz videla toto krásne kombo bronzeru, rozjasňovača a lícenky. AVON LUXE je rad produktov, ktoré majú nádherné a luxusne vyzerajúce obaly, ktoré lahodia oku. A nieže by mi doma chýbali podobné paletky, ale ako blogerka rada skúšam a testujem všetko na čo mi padne zrak. Hneď na začiatok musím povedať, že je nádherný produkt. Od krabičky, cez samotný obal až po vnútro a samotný produkt.

avon luxe bronzer

Vo vnútri je veľké zrkadlo a samotná trojica produktov v takýchto atypických trojuholníkových tvaroch. Vyzerá to úchvatne, no úprimne aj neprakticky, pretože tým, že jednotlivé produkty nie sú nijak oddelené, tak veľmi ľahko môžte šáhnuť štetcom vedľa. Preto je ti tomto produkte nutné používať menšie štetce a dávať si veľký pozor. Samotné farby sú dobre pigmentované, no kvalitovo patria k priemeru - nie sú ani veľmi kriedové no ani príjemne maslovité.

V katalógu sú v ponuke 2 odtiene a to Fair a Medium. Ja som si zvolila Medium, no žiaľ mi je bronzer veľmi svetlý a tuším tomu nepomôže ani keď v zime vyblednem. Čo je však zlá správa pre mňa je dobrá správa pre bleduľky, pretože ak hľadáte svetlejší bronzer, tak tieto odtiene Vám určite sadnú.


avon luxe swatch

Poslednú dobu sa snažím vychádzať zo svojej komfortnej zóny a používať produkty, ktoré mi nie sú príliš blízke. Určite viete to, že som linková, no stále uprednostňujem tekuté linky pred ceruzkami. Ceruzky mám zafixované, tak že nedržia tak dobre ako tekuté linky. No v poslednom čase sa kvalita ceruziek zlepšuje a preto ich viac a viac testujem. Preto som sa rozhodla ísť aj do Ceruzka na oči Diamonds v odtieni Sugar Plum. Je to tmavo fialová lesklá automatická linka. Linka je z radu AVON True, má klasický tmavý obal s označením farby na druhej strane, takže ak vlastníte viac liniek, viete podľa obalu ktorá je ktorá.

avon true diamonds ceruzka na oči

Samotná ceruzka je veľmi mäkká a veľmi ľahko sa s ňou kreslí. Skutočne netreba vyvinúť skoro žiaden tlak a viete si nakresliť krásnu linku. Pigmentácia je super a odtieň zodpovedá farbe v katalógu. No keďže je linka taká mäkká bála som sa, že sa mi na viečku hneď otlačí, pretože mäkšie ceruzky pomaly schnú, alebo nezaschnú vôbec. Na moje veľké prekvapenie sa mi táto linka neotláča a na viečku vydrží celý deň.

avon ceruzka na oči

avon ceruzka na oči swatch

Ďalšou novinkou v katalógu bola atypická hubka na nanášanie makeupu, ktorá mala z jednej strany bielu plyšovú stranu. Klasická hubka je podobné ostatným, ktoré mali AVON v ponuke no biela plyšová časť je určená na nanášanie púdru. To mi prišlo veľmi zaujímavé, pretože ja si rada nanášam púder s labutienkou, alebo s hubkou. A preto mi prišlo super mať na hubke na makeup rovno aj hubku na púder.

avon hubka

avon hubka

S hubkou sa púder nanáša úžasne. Drobné štetinky zachytia dostatočné množstvo púdru a vďaka praktickému tvaru hubky a veľmi dobre drží v ruke počas aplikácie. Určite odporúčam babám, ktoré uprednostňujú labutienku a hubku pred štetcami.

avon hubka


To bude odo mňa na dnešok, všetko. Dúfam, že si užívate leto a super počasie a ja sa Vám prihlásim s novým článkom za pár dní.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

13 comments

  1. ACH ja Avon milujem! Snáď mi niekedy dôjde ponuka na spoluprácu :D A s parfumami súhlasím. Moja topka je Perceive modrý ale vyskúšala som už všelijaké a vždy som bola spokojná. Okrem iného milujem ich šampóny, gélový krémik na tvár, laky na nechty, riasenky asi všetko...sklamala ma raz kolekcia Mark ale to odpúšťam :D

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perceive mám aj ja a je to skvelá vôňa :)

      Delete
  2. Ta líčenka je nádherná a velmi mě zaujala i houbička. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  3. I love this brand!!
    Kisses

    https://elenabienvenido.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Taky miluju Avon vůně, moje nejoblíbenější je Parisian Chic, ale mají i spoustu dalších úžasných vůní :) celkově mám Avon značku moc ráda :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  5. Na tu houbičku se v katalogu Avon určitě mrknu! :-)


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  6. Já mám moc ráda vůně od Avonu :) mám tu dvojitou co byla loni na podzim jako premiéra


    V3ronika life

    ReplyDelete
  7. Některé ty Avon vůně opravdu hezky voní. :)
    Miska blog

    ReplyDelete