Tvoje Krabička

tvoje krabička

Zbožňujem beauty boxy a preto, keď nejaký vidím neviem odolať. A je úplne jedno či je jeho obsah známy, alebo neznámy. Boxy, ktorých obsah je tajomstvom ma však láka viac. Je to tým, že netuším čo je vo vnútri a keď mi dorazí domov, tak je to v podstate také malé prekvapenie. No na druhej strane je to kupovanie mačky vo vreci. Zaplatíte zaň a možno jeho obsah nevyužijete. Preto keď som na Instagrame videla nový druhy beauty boxu s názvom Krabička, tak som sa rozhodla, že zistím čo v nej je.

Predaj Krabičky sa spustil pred mesiacom a jej obsah bo utajený. Stála 37 Eur a poštovné na Slovensko a Čiech je zadarmo. Nevýhodou je nutnosť platiť vopred kreditnou kartou a automaticky si krabičku predplatíte aj na ďalšie mesiace. Predplatné sa však dá jednoducho zrušiť napísaním e-mailu.

Krabička mi dorazila cca za týždeň kuriérom v obrovskej krabici. Dokonca aj samotná Krabička bola obrovská. Musím uznať že ma ohromila krásnym designom. Jednoduchá krabička v bejby-ružovej so striebornými trblietkami a zlatým nápisom, previazaná čiernou mašľou. Tvorcovia Krabičky sa s ňou krásne vyhrali a je to naozaj potešenie pre oko.

tvoje krabička

Ale poďme sa už pozrieť, čo sa v nej nachádzalo. Po otvorení Krabičky sa mi naskytol pohľad na ružový papier s logom Krabičky. Vo vnútri bol aj list s milým príhovorom. Krabička obsahovala plných produktov. Najprv som sa bála, aby tam neboli za tú cenu samé nevyužiteľné blbosti. No obsah ma nesmierne potešil.

tvoje krabička obsah

Ako prvé ma zaujali kávové scruby BodyBe, ktorých predaná cena je cca 11 € a BodyBe balzam na pery s príchuťou bielej čokolády, ktorý sa bežne predáva za 4 €. Balzám na pery sa hodí stále najmä na moje suché pery a kávové scruby sú poslednú dobu veľmi populárne. Doteraz som ešte žiaden nevyskúšala, preto som rada, že som si ich mohla konečne vyskúšať.

tvoje krabička bodybe scruby

Ďalšia vec z ktorej som bola natešená je paletka NYX Lid Lingerie. Žiadnu NYX paletku som ešte doma nemala, tak sa mi určite hodí do mojej zbierky. Jej cena sa pohybuje okolo 10 €. V Krabičke sa nachádzal Makeup Revolution rúž (cca 2 €) a Flormal lak na nechty (cca 2 €)

tvoje krabička nyx

tvoje krabička nyx

tvoje krabička makeup revolution

tvoje krabička nyx

Malé cestovné balenie suchého šampónu Batiste (cca 2 €) tiež potešilo veľa báb, pretože zo všetkých suchých šampónov je tento najobľúbenejší. Krabička obsahovala ešte aj balíček prvej pomoci pre nechty.

tvoje krabička batiste

Medzi poslednými produktmi, ktoré sa nachádzali v krabičke je ústna voda iWHITE (cca 10 €), ktorá je určená na bielenie zubov. Bio krém pre citlivú a suchú pleť Dermatherm (cca 15 €) a pleťový scrub pre zmiešanú pleť SebaMed (cca 10 €). 

tvoje krabička sebamed

Obsah celej Krabičky je perfektný. Obsahoval 11 produktov v hodnote vyššej ako 80 €, teda dostanete dvojnásobnú hodnotu ako zaplatíte. Nachádzali sa tam skvelé značky a produkt, ktoré sú populárne a využiteľné pre väčšinu kozmetických milovníčiek. Pokiaľ máte radi beauty boxy a chcete si urobiť radosť tak kúpu tejto krabičky nebudete ľutovať. Myslím, že práve teraz je v predaji druhá Krabička, tak som zvedavá čo sa v nej bude nachádzať.


Čo na Krabičku hovoríte? 

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)


17 comments

  1. Krabička je skutočne moc vydarená! Najviac ma zaujali BodyBe scruby a paletka od Nyxu :). Možno si krabičku aj ja niekedy objednám :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je drahšia, ale vzhľadom na obsah sa určite oplatí

      Delete
  2. Krabička vypadá skvěle :-) příště na ni také mrknu. Většina je toho opravdu využitelných, ne jako u některých boxů :-) ta paletka od Nyxu je super!
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  3. Tak tato krabička mě opravdu mooc zaujala a ani jsem před přečtením článku netušila, že bude až tak pěkná :)!! Kam se na ní hrabou jiné krabičky stejného druhu.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Myslím si že zatiaľ najpodarenejší beauty box aký som mala :)

      Delete
  4. Aj ja rada skúšam takéto beauty boxy a taktiež ma viac lákajú tie, o ktorých obsahu nič neviem :) Design krabičky je nádherný a produkty v nej vyzerajú skvelo! Najviac by ma potešil scrub, ktorý chcem už dlhšie vyskúšať a asi paletka od Nyxu

    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete
  5. Celkem povedené produkty tam byli. :)
    Miska blog

    ReplyDelete
  6. Tak tá vyzerá veľmi pekne aj sama o sebe a sú v nej naozaj dobré produkty. Najviaz ma zaujala paletka od Nyxu ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
  7. Krabička se dost vydařila, obsah je fak super a myslím že by jej využil každý :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  8. Tak tato krabička je fakt moc krásná a produkty v ní vypadají zajímavě :).

    TheBlondieTale

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Aj mňa zaujala, osobne mám z krabičiek často strach, že vyhodím peniaze za produkty, ktoré nevyužijem ale túto by som si kúpila hneď, hlavne asi pre lip scrub :D

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    ReplyDelete
  11. Ahoj, teraz ponuka beauty boxy aj yves rocher, uz si si ich objednala? Inak mas velmi dobru internetovu stranku, zatial asi najlepsia na akej som bola.

    ReplyDelete
  12. to vypada skvele! rada bych taky jednou vyzkousela nejaky beauty box, ale bojim se, ze by v ni bylo vice produktu, ktere by me zklamaly, nez tech, z kterych bych mela velkou radost:) ale obsahem tvoje krabicka vypada uzasne a nabizi hodne uzitecnych produktu

    MELISSA KINSLEY | www.melissakinsley.blogspot.com

    ReplyDelete