Starostlivosť o vlasy s Natura Siberica

Natura Siberica starostlivosť o vlasy

Ahojte baby, v dnešnom článku sa opäť vrátim k značke Natura Siberica. Ako som už raz písala, značka ma veľmi zaujala. Páči sa mi ich filozofia, zloženie produktov a aj skvelé výsledky po ich použití. Po odskúšaní pleťových a telových produktov som tentoraz siahla po produktoch na vlasy. Nakupovanie mi trvalo dlho, pretože majú neskutočne široký výber. No nakoniec som siahla po šampóne proti lupinám a objemovom kondicionéri, ktoré som kupovala z notino.sk.

Lupiny ma trápia odkedy mi narástli vlasy. No asi nie až tak úplne doslova, ale trápim sa s nimi odkedy si len pamätám. Kedysi bolo na trhu strašne málo šampónov proti lupinám. Myslím tých ozaj účinných. Ja si pamätám, že mi zaberal iba Nizoral z lekárne, ktorý lupiny odstránil, ale samotné vlasy po ňom vyzerali ako slama. A to mi stále vadilo a preto som začala hľadať nelekárňové šampóny, ktoré vlasy zbavia lupín a zároveň im dodajú aj život.

Keď som zistila, že aj Natura Siberica majú vo svojej ponuke šampón proti lupinám, tak som si povedala, že ho skúsim. Natura Siberica Anti-Dandruff Shampoo je šampón proti lupinám a pre citlivú pokožku hlavy. Predáva sa vo veľkom 400 ml balení s logom značky. Šampón je gélovitej konzistencie a príjemnej vône. 99% zloženia je organického pôvodu a v zložení nenájdete žiadne silikóny.

Obsahuje:
Dutohlávka snežná - účinné prírodne antiseptikum
Arktická palina - zabraňuje tvorbe llupín
Šišky a ihličie Borievky Červenorodej - jene a šetrne čistia vlasy
Žihľava - reguluje činnosť mazových žliaz
Výťažok z koreňa Ibišku Lekárskeho - zabraňuje vypadávaniu vlasov
Koreň Mydlice Lekársej - podporuje hĺbkové čistenie kože
Extrakt z Lopúchu Väčšieho - spevňuje vlasy

S účinkami šampónu som veľmi spokojná. Používam ho už vyše mesiaca a dokáže mi odstrániť veľké množstvo lupín bez toho aby sa znovu vytvárali. Samozrejme, že vlasy pekne vyčistí a zbaví ich mastnoty. Taktiež ma už pokožka hlavy nesvrbí. Šampón skutočne robí to čo sľubuje a k tomu všetkému je zložený z prírodných zložiek. No čo viac si môže človek priať.

natura siberica šampón proti lupinám

Druhým produktom, ktorým som doplnila svoju starostlivosť o vlasy je kondicionér. Natura Siberica Volumizing and Balancing Conditioner je hydratačný kondicionér určený pre mastný typ vlasov, ktorý im má dodať objem. Všetky šampóny a kondicionéry majú rovnaké balenie s rozdielom farieb. Je gélovito krémovitej konzistencie.

Obsahuje:
Výťažky zo zakrpatenej Sibírskej Borovice - obnovuje poškodené vlasy a chráni ich pred vonkajším vplyvom
Arktická Malina - obsahuje 5x viac vitamín C ako obyčajná malina. Obnovuje prirodzenú rovnováhu pokožky hlavy

Kondicionér dodáva vlasom pekný vzhľad, sú zdravšie a vzdušnejšie. Veľmi ľahko sa rozčesávajú a neštiepia sa. Myslím si že tento kondicionér je skvelý pomocník pokiaľ potrebujete dodať vlasom trocha sily a krajší vzhľad.

natura siberica hydratačný kondicionér

Natura Siberica ma ani tentoraz nesklamala. Myslím si, že som si zvolila skvelé kombo produktov pre svoj typ a problémy vlasov. Oboje produkty robia to čo sľubujú a pritom sú BIO a prírodné. Pokiaľ o značke počujete úplne prvý krát tak, viac si o nej môžte prečítať v mojom prvom článku, ktorý som o nich písala TU.

Natura Siberica vlasové produkty

Budem rada ak mi do komentárov dáte vedieť, či používate prírodnú kozmetiku a ak áno ktoré značky preferujete? 

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

14 comments

  1. Já na lupy netrpím, ale recenze vypadá pěkně. :-)

    ReplyDelete
  2. Od této značky jsem měla jen vzorečky a taky jsem byla spokojená. Lupy naštěstí nemám, spíše mě trápí mastné vlasy.
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. Myslím že majú šampón aj na mastné vlasy :)

      Delete
  3. Lupiny síce nemám ale prírodnú kozmetiku obľubujem :) Niežeby som ju vyslovene vyhľadávala ale uvedomujem si ak je niektorý produkt dobrý a navyše prírodný :) Zatiaľ najmä klasika Yves Rocher :)

    Ináč krásne fotky, môžem sa opýtať s čím fotíš? :)

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    ReplyDelete
  4. Wonderful products, darling, like all of them, look so useful.
    Malefica

    ReplyDelete
  5. Od této značky jsem ještě nic nezkoušela, ale značka mi tak úplně neznámá není, jen s ní zatím nemám osobní zkušenosti. Velmi se mi líbí design obalů u jejich produktů :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odporúčam vyskúšať, zatiaľ všetko čo som skúšala bolo super

      Delete
  6. So nice product. Like your blog and your post... kisses

    Follow for follow? <3

    www.ioannesstyle.com

    ReplyDelete
  7. NS ma veľmi láka, určite sa po tejto značke ešte porozhliadnem. :)

    Rebelliouslily

    ReplyDelete
  8. Produkty vypadají zajímavě, lupy se mi občas dělají ale ne nějak často :).

    TheBlondieTale

    ReplyDelete
  9. Od tejto značky som už šampón mala. Bol dobrý a asi si ani nepamätám prečo som prešla na iný. K prírodnej kozmetike mám taký všelijaký vzťah. Na jednu stranu ju mám rada ale na druhu stranu si nemyslím že neprírodná kozmetika je zlo a že by sme ju mali úplne vylúčiť.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE



    ReplyDelete