Oriflame kampaň 10/2018

oriflame katalóg

Jún je za nami a tým sa oficiálne začali prázdniny. S novým mesiacom je tu aj nový Oriflame katalóg 10/2018. Tak sa poďme spolu pozrieť aké novinky si pre nás na leto pripravili?

oriflame katalóg hubka

V katalógu ma hneď zaujala silikónová hubka na nanášanie makeupu. Podobné hubky som videla na internete u veľa blogeriek a youtuberiek a reakcie na ňu boli stále zmiešané. Preto som sa rozhodla, že si na ňu vytvorím vlastný názor. Hubka sa predáva v cestovnom puzdre, ktoré ju chráni pred znečistením. Netreba ju pred použitím namáčať a ´´nezje´´ vôbec žiadny makeup na rozdiel od klasickej hubky. Ďalšou výhodou je rýchle umytie a nevzniká tam riziko premnoženia baktérií a plesní. Čo sa týka zapracovania makeupu, tak lepšie sa mi pracuje s klasickou hubkou a viem s ňou dosiahnuť aj o trošičku krajší finiš ako s touto silikónovou. Každopádne ma táto silikónová hubka príjemne prekvapila a myslím si, že to bude skvelý spoločník na cestovanie. V novom katalógu ju kúpite za 3,49 €.

oriflame silikonova hubka

V letnom období si väčšina z nás užíva slniečko pri bazéne, alebo na pláži. A kto by sa nechcel zbaviť pomarančovej kože? Trochu masáže, pravidelné cviky problematických partií, pitný režim a dobrý krém proti celulitíde. Kombinácia tohto všetkého dokáže zmierniť, alebo úplne odstrániť nechcenú pomarančovú kožu. Na strane 65 nájdete exfoliačnú rukavicu za 1,29 € a krém proti celulitíde Swedish Spa za 4,99 €, ktoré Vám s týmto problémom môžu pomôcť.

oriflame swedish spa

oriflame krém proti celulitíde

V novom katalógu nájdete nové Colourbox lícenky v dvoch odtieňoch: Cool Pink a Soft Rose. Krásne a dobre pigmentované farbičky, ktoré budú vyzerať lichotivo na každej pleti. Teraz ich kúpite za 2,99 €.

oriflame colourbox

oriflame lícenka

oriflame lícenka colourbox

So stúpajúcou teplotou sa moja mastná pleť mastí, ešte viac ako zvyčajne a preto som rada, že som vyskúšala nové produkty z radu Optimals Hydra Matte. Pokiaľ máte podobný problém, tak tieto produkty určite neprehliadnite. Obsahujú výžažok z kôry vŕby bielej a hluchavky bielej, okrem toho obsahujú aj vitamíny E a B5. Nočný krém je ľahulinkej gélovitej konzistencie, ktorý sa veľmi rýchlo vstrebáva a zároveň, sťahuje póry a zmatňuje pleť. Pri Vašej rannej rutine si určite obľúbite aj denný krém, ktorý zanechá pokožku matnú po veľmi dlhú dobu. Skvelí spoločníci pre záchranu mastnej pleti. Obe sa predávajú za 5,99 €.

oriflame optimals

oriflame hydra matte

oriflame optimals hydra matte

A pokiaľ nechcete aby Vám mastná pleť počas dňa zruinovala makeup, tak určite majte zo sebou zmatňujúce papieriky Optimals Oxygen Boost, ktoré odstránia mastnotu, ale neporušia makeup. Za 5,90 € máte balenie 50-tich obrúskov, ktoré Vám zachránia makeup.

oriflame optimals oxygen boost

Ako zvládate horúce letné dni vy?

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

13 comments

  1. Tie papieriky sú skvelé, mala som ich minulé leto a ostali mi nejaké aj na toto leto. Fakt pleť zmatnia a stačí jeden jediný papierik. Napr. také Essence u mňa nefungovali vôbec. Teraz som si kúpila podobné od Missha tak uvidíme.

    ReplyDelete
  2. Tak už i Oriflame má silikonovou houbičku? Popravdě mě tento trend nijak nezaujal a nepřesvědčil, abych ji vyzkoušela, ale zbytek produktů vypadá dobře :).
    Beauty by K.

    ReplyDelete
  3. Super článek a hezké produkty. Zaujaly mě tvářenky díky své pigmentace :).

    TheBlondieTale

    ReplyDelete
  4. Ty tvářenky a zmatňující papírky mě zaujaly nejvíce. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  5. pekný článok :) ja mám ten denný zmatňujúci krém a je super! naozaj pleť zmatní okamžite a na dlho :)
    MakeupbyVeo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tento krém ma prekvapil najviac. Zatiaľ je to jeden z troch top zmatňujúcich krémov, aké som skúšala.

      Delete
  6. Great post! I really liked all of the stuff you mentioned!
    Btw, i have followed you so could you do the same on my blog, and check out my new post?
    http://ordinarygirlblog1.blogspot.com/2018/07/upoznavanje.html
    Ty!

    ReplyDelete
  7. Právě ráno jsem se dívala do katalogu a hned mě zaujala ta sada co si můžeš poskládat a to maska, krém na ruce a zázračný kelímek. :)
    Miska blog

    ReplyDelete
  8. Tu gumovou (průhlednou) houbičku na nanášení make-upu jsem zaznamenala několik měsíců zpět, možná minulý rok, kdy to byl takový menší "hit" na eBay a Ali. Ale neoslovila mě. Na nanášení já osobně používám klasickou pěnovou houbičku a nedokáži si představit make-up nanášet silikonem :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  9. Od Oriflame jsem dlouho nic neměla, ale jejich novinky mě vždy lákají :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete