Parná maska na oči s levanduľovým olejom

Mám tu pre Vás ďalšiu vychytávku z Aliexpress. Objednávala som ju spolu s morskou riasou a popravde som tiež nakrútila malé first impression video. No akosi mi nevyšli zábery, takže si o nej povieme len tu na blogu.




Maska ma hneď zaujala svojim pekným fialovým balením. Sľubovala, že odstráni kruhy a vačky pod očami,  zhydratuje očné okolie a k tomu zabezpečí príjemnú relaxáciu. A k tomu všetkému dopomáha ešte levanduľový olej, ktorý táto maska obsahuje. No nekúpte to! Zaplatila som za ňu niečo vyše 7 Eur. V balení sa však nachádza 10 kusov masky, takže to na jeden kus nevychádza katastrofálne. Obal v ktorom maska prišla bol taktiež trošku skúpi na popisy v angličtine, tak som si musela tiež pomôcť prekladačmi. 

Podľa návodu treba masku vybrať z obalu a tá sa začne pomaly zahrievať. Maska má prispôsobené otvory na uši aj nos, tak aby na tvári dobre držala. Po pár minútach sa má začať pomaly zahrievať vďaka látke, ktorá pri kontakte so vzduchom reaguje a zahrieva sa. No prekvapila ma informácia, že teplota masky stúpne až na 42 stupňov. Vtedy som sa trošku zľakla, no riskla som to.


Postupovala som presne podľa pokynov a maska sa skutočne začala pomaličky zahrievať. Spočiatku to bolo veľmi zvláštne, ale po čase som si na to zvykla. Je to ozaj perfektná vec na oddych a relaxáciu a skoro som pritom zaspala. Čo sa týka zmiernenia kruhov pod očami, tak sa musím priznať, že som si nevšimla žiadnu zmenu. No je možné, že pri pravidelnom používaní sa pokožka a celé to očné okolie pekne pouvoľňuje a prejaví sa to. Ale je to určite individuálne. Ale to teplo mi aspoň uvoľnilo môj upchatý nos, ktorý mám z alergie. :)

Jedna vec ma však veľmi sklamala a to je to, že počas celej aplikácie tu nebolo vôbec cítiť levanduľu. Myslela som, že keď sa to zahreje, tak to bude voňať ako tie plyšáky do mikrovlnky. Preto pochybujem či to vôbec nejaký levanduľový olej obsahuje.


Maska ma celkom príjemne prekvapila, ale zároveň aj sklamala. Milujem vôňu levandule a tak som ju tam aj očakávala. Masku však používam pred spaním a jej upokojujúci a relaxačný účinok je úžasný. Je ozaj perfektná po náročnom dni. 

A pokiaľ by ste ju chceli vyskúšať nemusíte ju objednávať až z Číny. Podobnú masku som videla pred dvoma týždňami aj v DM-ke a aj fo Fan parfumérii. Takže ju viete vyskúšať aj v prípade, že sa bojíte objednávať čínske produkty (aj keď mne zatiaľ z ničoho neodpadla tvár) :D.

Budem rada ak mi do komentárov napíšete či ste už niečo podobné skúšali a aká bola Vaša skúsenosť.


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

6 comments

  1. Teda to vypadá dobře, masku na oči jsem žádnou ještě neměla, tak schválně mrknu i k nám do DM.
    Beauty by K.

    ReplyDelete
  2. Doteraz som o takomto produkte vôbec nevedela. Síce to vyzerá veľmi zaujímavo, no nejako ma tento typ produktu neláka.
    Inak moc pekná recenzia :)

    ReplyDelete
  3. Veru, že som o tom ešte vôbec nepočula. Ale som háklivá na oči a tak si neviem predstaviť, že by toto mohlo byť niečo pre mňa :(

    Klaudia Duranova / INSTAGRAM

    ReplyDelete
  4. Tohle mě nijak zvlášť nezaujalo. :)
    Miska blog

    ReplyDelete
  5. O tomto čítam teda prvý krát, vyzerá to fajn, ale asi nič pre mňa ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
  6. • 72% of bettors verify Twitter to follow the standing of their stay bets once as} they've been made, and 65% mentioned they are more motivated to place a guess on a big event that everybody is 토토사이트 talking about on social media. Many individuals will read this and think it is common uncommon} sense however you'll be shocked how many individuals break this rule. Emotions can get the most effective of all of us, and unhealthy selections could be made from those feelings."Going on Tilt" was a time period developed when sports activities bettors let their feelings cloud their best resulting in losing their bankroll. FanDuel, for instance, is providing some previously unheard-of ideas like refundable “Same Game Parlays” and crowdfunded sports activities bets.

    ReplyDelete