Krásne pery s Lancome

Lancome L´Absolu Rouge 354

Ktorá z nás by netúžila po krásnych perách. Preto asi je pre každú z nás dôležitou bodkou za každým líčením práve aplikácia rúžu. No aj keď napríklad makeup nenosíte tak zvýrazniť pery šťavnatým leskom na pery či farbiacim balzámom je bežná vec. 


Preto som sa Vám dnes rozhodla predstaviť pár svojich obľúbencov značky LANCOME, ktorú nájdete na notino.sk. Pokiaľ ste na klasické hydratačné rúže tak jednoznačne LANCOME L´Absolu Rouge. Odtieň 354 Rose Rhapsodie, ktorý mám na perách je nádherná nude farbička. Rúž má nádherné luxusné čierne balenie s magnetickým zatváraním a na vrchu zlatou ružičkou. Má intenzívnu farbu a je neskutočne pigmentovaný. Vďaka jeho krémovému zloženiu sa veľmi dobre nanáša na pery a hydratuje ich po veľmi dlhú dobu. Jeho výdrž je samozrejme ako pri každom klasickom rúži, takže po jedle či pití je nutná reaplikácia. 

lancome Rouge In Love 159B

Trošku lacnejšou variantov klasických rúžov sú LANCOME Rouge In Love, ktoré majú klasický obal bez magnetu v striebornej farbe. Rúže majú úžasnú textúru, ktorá sa na pery veľmi dobre nanáša a vďaka peknému prirodzenému lesku vyzerajú pery šťavnato a zdravo. Čo sa týka výdrže tak je to taktiež klasika. Na obrázku mám odtieň 159B s rovnakým názvom Rouge In Love :)

Lancome L´Absolu Velours 197

Mojimi top favoritmi sú tekuté rúže LANCOME L´Absolu Velours, ktoré sa žiaľ už len dopredávajú pokiaľ dobre viem, čo je hrozná škoda. Na perách mám 197 a 385 čo sú nádherné inteznívne farbičky. Nejedná sa o typ matných tekutých rúžov ktoré držia na perách bez pohnutia, ale zato pery vôbec nevysušujú. Preto si ich aj veľmi šetrím :) No LANCOME majú novinku, ktorá by ich zrejme mala nahradiť a tým sú nové LANCOME L´Absolu Gloss Matte. V preklade je to matný lesk, čo však nedáva veľký zmysel, takže to bude asi matný tekutý rúž :D. A ja novinky veľmi ľúbim, takže asi neodolám.

Lancome L´Absolu Velours 385

Posledným produktom, ktorý stojí zato je LANCOME Lip Lover lesk na pery. Aj napriek tomu, že nie som lesková, tak tento som si obľúbila a mám z neho doma dokonca až 3 kusy. Je dokonca aj celkom dostupný, pretože často ho viete kúpiť v rôznych darčekových balíčkoch vo vianočnom období. Je to výborný lesk s dobrou pigmentáciou. Môžte ho použiť na pery len tak, čo je vhodné napríklad do školy, alebo ho môžte navrstviť na hocijaký matný rúž čím ho krásne oživíte. Ako som urobila napríklad na poslednej fotke. Mojim najobľúbenejším odtieňom je 355 Framboise Etoile.

Lancome Lip Lover 355

Nezabudnite mi do komentárov napísať,  či doma vlastníte nejaký LANCOME rúž a ktorý Vás zaujal najviac 

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

9 comments

  1. Nikdy jsem od této značky nic nezkoušela, asi hlavně kvůli ceně, ale na rtech všechny vypadají úžasně:).
    Windy pink style

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sú drahé, ale Lancome majú pred Vianocami často výhodné balíčky, tak vtedy sa do toho oplatí ísť.

      Delete
  2. Ještě jsem od této značky nic nezkoušela, ale moc se mi líbí ta první rtěnka. Nanášení po jídle a pití mi nevadí, ten odstín je moc krásný. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  3. Od Lancome žádný kousek na rty nemám, ale ta první růžová je dokonalá :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  4. Od této značky jsem ještě nic nemám, ale všechny odstíny jsou krásné.
    Miska blog

    ReplyDelete
  5. Ďakujem krásne za všetky komentáre :)

    ReplyDelete
  6. Za mě rozhodne rtěnky Lancome! Jsou na rtech nesmírně pohodlné a fantasticky drží.

    ReplyDelete
  7. Hi! I like your blog and I will follow you. Please go see my blog and follow me!

    https://my-life-as-mila.blogspot.hr/

    ReplyDelete