Veľká recenzia Gabriela Salvete

gabriela salvete recenzia

Ahojte baby, konečne sa mi podarilo otestovať všetky produkty Gabriela Salvete z tohto úžasného PR boxu, ktorý sa ku mne dostal minulý mesiac vďaka elnino.sk. Tam taktiež nájdete aj všetky produkty o ktorých budem dnes písať a keďže ich je veľa, tak nebudem už viac zdržiavať a poďme rovno nato.


gabriela salvete produkty

Balíček obsahoval všetko potrebné na full face make-up, takže mňa to ako kozmetickú maniačku neskutočne potešilo a skákala som meter päťdesiat. Bolo to určite aj kvôli tomu, že značku Gabriela Salvete som nemala veľmi otestovanú. Skúšala som len ich zmatňujúci make-up aj laky na nechty. Takže teraz som dostala príležitosť vyskúšať túto značku od A po Z.

Možno nie každý vie, že značka Gabriela Salvete vznikla v roku 1990 v Českej Republike a na trhu odvtedy ponúkala kvalitnú a cenovo dostupnú kozmetiku. V roku 2010 sa však sídlo značky presťahovala do Talianska a preto sa na väčšine produktoch stretnete s nápisom Made In Italy.

gabriela salvete makeup

Začnem podkladovou bázou Gabriela Salvete Matte Primer, ktorá je klasická silikónová báza, ktorá bude vhodná pre mastný typ pleti, alebo pre tých, ktorý uprednostňujú matný finish. Báza je veľmi jemnulinká a veľmi dobre sa rozotiera po pleti. Ihneď ju vyhladí, vyzmizíkuje póry a dodá jej taký saténový vzhľad. Podobné zmatňujúce bázy som už skúšala, ale nikdy sa mi nezdalo, že by nejak extra predĺžili životnosť makeupu. Maximálne som si všimla, že sa makeupy neskôr zlejú do vrások. Každopádne bázy používam, pretože pekne pripravia pleť pred použitím makeupu a táto nie je výnimkou. Makeup sa potom ľahšie nanáša a pleť vyzerá krajšie a zjednotene.

Veľmi som sa tešila na vyskúšanie ďalšieho makeupu a to Gabriela Salvete Cover Foundation, ktorý je vysoko krycí makeup, ktorý na pleti zanecháva veľmi pekný a prirodzený saténový finish. Okrem skvelej krycej schopnosti obsahuje kyselinu hyalúronovú, vitamín E, panthenol, allantoin a zinok. Je taktiež perfektný na leto pretože obsahuje ochranný faktor SPF 30.  Nádherne kryje a bola som prekvapená, že to celkom slušne zvládol aj na mojej mastnej pleti. Určite neprežil dlhšie ako zmatňujúci makeup, ktorý od Gabriely mám no aj tak klobúk dolu. Určite by som ho odporúčala pre suchú, normálnu a možno aj na zmiešanú pleť pokiaľ uprednostňujete saténový finish makeupu.

Druhým makeupom je Gabriela Salvete Highlighting Foundation, ktorý je vysoko krycí rozžiarujúci makeup pre všetky typy pleti. Tento makeup som však neskúšala a posuniem ho asi jednej z Vás, pretože rozžiarujúce makeup vôbec nepoužívam. 

Gabriela Salvete Panoramico

Každá baba určite hľadá dokonalú riasenku, po ktorej bude mať riasy ako z reklamy. Na riasenky PANORAMICO som sa tešila, pretože som na ne počula samú chválu. V balíčku som si našla rovno dve a z nich ma jedna neočarila a druhá mi doslova vyrazila dych. Prvou je Panoramico Urban Protection Mascara, ktorá je objemová mascara s obsahom japonského uhlia, ktoré chráni pred toxínmi. Mne táto riasenka vôbec nesadla. Riasy mi nezahustí, priam naopak dosť mi ich zlepí a zanecháva na nich hrudky.

Druhou je Panoramico Argan Oil Volume Mascara, ktorú som si hneď zamilovala. Obsahuje arganový olej, ktorý riasy vyživí a má veľmi ľahučkú textúru, ktorá nezaťažuje riasy. Riasam dodá krásny objem a nádherne ich vytočí. Proste láska na prvý pohľad.

gabriela salvete panoramico

Jarnými novinkami sú nové odtiene rúžov Gabriela Salvete Dolcezza Matte v odtieňoch 106 Frutti Di Bosco (sýto ružový) a 107 Berry (tmavý bordovo fialový). Sú to klasické krémové hydratačné rúže, ktoré pery počas dňa nevysušujú, ale ich výdrž je ako pri všetkých klasických rúžoch. Sú veľmi dobre pigmentované aj keď ten tmavší trochu fľakatí, no to je celkom bežný jav pri tmavších odtieňoch. Rúže však stoja okolo 4 Eur, takže vzhľadom na ich cenu sú ozaj super.

gabriela salvete dolcezza matte

gabriela salvete dolcezza matte

gabriela salvete dolcezza matte

Gabriela Salvete Lip Scrub je produkt, ktorý mi doma chýbal. Je to jednoducho scrub v podobe balzamu na pery, ktorý z pier odstráni odumretú kožu a zároveň ich aj hydratuje. Úžasná vecička pokiaľ zvyknete mať suché a popraskané pery. Odporúčam to všetkými desiatimi.

gabriela salvete lip scrub

gabriela salvete lip scrub

Posledným produktom na pery je Gabriela Salvete Chubby Lips Butter. Je to taký hybrid medzi balzamom na pery a leskom, ktorý zabezpečí pekný lesklý vzhľad pier s ich dlhodobou hydratáciou. Toto masielko na pery je veľmi jemne pigmentované, takže určite vhodné do školy či do práce.

gabriela salvete chubby lips butter

gabriela salvete

Pokiaľ máte veľmi riedke obočie, tak sa určite pri denom líčení spoliehate na tiene, či ceruzky na obočie. Pre mňa je to kozmetický produkt No. 1 bez, ktorého si neviem predstaviť svoje líčenie. A je pre mňa dokonca dôležitejší ako mascara. V sortimente Gabriely Salvete nájdete okrem ceruziek na obočie aj túto paletku Eyebrow Palette, ktorá obsahuje 3 tiene na obočie a vosk. Myslím, že farebne je paletka poskladaná veľmi dobre pre brunetky. Tiene sú dobre pigmentované a dobre držia počas dňa. Paletka obsahuje aj veľké zrkadlo, štetec a pinzetu, ktoré sú také no.... nijaké, takže radšej odporúčam používať vlastné.

gabriela salvete eyebrow palette

Ďalší produkt, ktorý som si veľmi obľúbila je Gabriela Salvete Fixing Powder, ktorý mi svojim designom veľmi pripomína púder od NYXu. Púder je veľmi jemnučko namletý a veľmi dobre fixuje makeup. Za mňa je tento produkt jednička a pokiaľ hľadáte lacnejšiu alternatívu púdru od NYXu, tak tento je mu veľmi podobný.

gabriela salvete fixing powder

Posledným produktom na tvár je kontúrovacia paletka Gabriela Salvete Contouring Palette, ktorá obsahuje bronzer, rozjasňovač a rozžiarujúcu lícenku. Celé toto trio mi príde veľmi podarené a dobre poskladané. Bronzer je veľmi jemnulinko namletý a je maslovitej konzistencie. Veľmi dobre sa s ním pracuje, dobre sa nanáša a nefľakatí. Rozjasňovač je tiež doslova brutálne rozžirujúci, takže ak máte radi extrémne rozjasnenie, tak tiež niečo pre Vás. Ja osobne po takto výrazných rozjasňovačoch nesiaham. Používam ich maximálne nad hornú peru a to keď nakrúcam, pretože na kamere to veľmi pekne vyzerá, no na bežný deň mi to príde veľmi extravagantné. To isté platí aj pre rozžiarujúcu lícenku. Lícenka ma krásnu farbu no obsahuje drobné zlaté trblietky, ktoré vyzerajú na tvári pekne, no na slnku sa mi nepáči pretože je toho potom až príliš veľa. No viem, že rozjasňovače teraz dosť frčia, takže ak ste na takýto druh rozjasnenia, tak po paletke určite siahnite.

gabriela salvete contouring palette

Konečne sa dostávame k paletke očných tieňov Gabriela Salvete Palette Shades 05 Violet. Okrem tejto farebnej kombinácie majú ešte 4 ďalšie, takže je z čoho vyberať. Čo sa týka tejto paletky, tak nie je to farebná kombinácia akú by som preferovala, no priznám sa že podobnú paletku doba nemám a sem tam treba vyliezť zo svojej ulity a skúsiť niečo nové.  Plaletka obsahuje 10 očných tieňov z toho 4 matných a 6 metalických vo fialovo ružovo červených odtieňoch. Dosť ma mrzí, že sa v paletke nenachádza žiadny hnedý prechodový tieň. 

gabriela salvete palette shades

Všetky tiene sú veľmi kvalitné, maslovitej konzistencie, veľmi dobre sa medzi sebou blendia a rozmazávajú. Pigmentácia je slušná, pri niektorých veľmi dobrá a pri druhých slabšia. Potešujúce je aj to že skoro vôbec neopadávajú pod oči a vydržia na viečkach celý deň bez straty intenzity farieb.

gabriela salvete palette shades 05 violet

gabriela salvete palette shades 05 violet

Posledným produktmi sú opäť jarné novinky Gabriela Salvete Eyeliner v štyroch nových odtieňoch: 29 - bordová, 30 - fialová, 31 - metalická modrá, 32 - hnedá. Sú to automatické ceruzky, ktoré vďaka bohu netreba zastruhávať. Sú veľmi mäkučké, takže sa s nimi veľmi dobre kreslí a netreba na viečko vyvíjať veľký tlak. No pri veľmi mäkkých ceruzkách zvykne byť problém ich výdrž a preto som tieto ceruzky už dopredu odsúdila k neúspechu. No bola som na omyle. Ceruzky po naaplikovaní veľmi rýchlo zaschnú a držia na oku celý deň bez otláčania sa či rozmazania. Zarazilo ma aj to, že aj keď som ju používala dosť často odkedy ju mám tak z nej skoro nič nezmizlo, takže vydrží určite dlho. Za mňa je toto asi najväčšie prekvapenie roka. Pokiaľ hľadáte dobré ceruzky, tak si určite kúte tieto. 

gabriela salvete eyeliner

gabriela salvete eyeliner

Na záver musím zhodnotiť značku Gabriela Salvete veľmi pozitívne, pretože ma prekvapila kvalita ich produktov. A keď sa pozriete na elnino.sk tak všetky produkty sa pohybujú od 2 do 8 Eur, takže okrem tohože je značka kvalitná je aj cenovo dostupná, takže si ju môže dovoliť ozaj každý. 

gabriela salvete eyeliner

A pokiaľ by Vás zaujímalo líčenie s týmito produktmi, tak sa nezabudnite mrknúť na môj Youtube kanál, pretože som si pre Vás jedno pripravila.


Budem rada ak mi do komentárov napíšete či máte s touto značkou skúsenosti a ako sa Vám páčia tieto produkty.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

13 comments

  1. Mala som a mám očné tiene s ktorými som mega spokojná. Je to kombinácia ružových a zlatých farieb, také tie mega univerzálne. Túto paletku zbožňujem. Tiene dlho vydržia a sú veľmi dobre pigmentované.

    ReplyDelete
  2. Tolik nádhery v jednom článku. Od této značky mám převážně jen laky na nehty, ale zkusila jsem i ten peeling na rty, který byl fajn. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  3. všetko to vyzerá tak skvelo! :)) takýto boxík plný skvelých produktov ti môžeme len závidieť :) mňa nejak táto značka obchádza, ale mala som kedysi pár kúskov Gabriella Salvete a boli super :)
    MakeupbyVeo

    ReplyDelete
  4. Ja mám s nimi skúsenosť len čo sa týka lakov na nechty a s tými som spokojná :)
    THE NOELA

    ReplyDelete
  5. Ty rtěnky vypadají skvěle. :)

    ReplyDelete
  6. Taky bych ocenila nějaký takový balíček pro mou maličkost :D ♥
    V3ronika life

    ReplyDelete
  7. Tahle značka je skvělá, ty rtěnky jsou nádherné:).
    Windy pink style

    ReplyDelete
  8. Mě hodně lákají ty rtěnky :) Mám od nich jednu a ta není vůbec špatná.
    Miska blog

    ReplyDelete
  9. Super recenze!! Krásně jsi produkty nafotila a celkově recenze na produktu sepsala :-) hodně produktů mě od téhle značky zaujalo, mrknu se po nich a určitě nějaký zkusím.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  10. Gabrielu Salvete mám moc ráda, je to krásná značka :) super recenze a super tipy na vyzkoušení :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  11. Tak to je teda krásny boxík s produktmi! Túto značku mám celkom rada, mám od nich zopár produktov ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
  12. Tie produkty vyzerajú naozaj skvelo👍👍keďže pre mňa je líčenie oddych, relax a taká malá láska❤️veľmi ma zaujali produkty👍

    ReplyDelete
  13. Ten peelingový balzam ako sa používa?

    ReplyDelete