LOREAL revitalift cica cream

loreal revitalift cica krémy

Ahojte baby, dnes si povieme niečo o novinkách z dielne značky LOREAL s trochu zvláštnym názvom. Novinky LOREAL PARIS Revitalift Cica Cream obsahujú dokopy 3 nové produkty a to denný a nočný krém a samozrejme aj očný krém, ktoré viete zakúpiť na stránkach notino.sk.


Čím sú však tieto produkty tak zvláštne a prečo sa volajú cica? S názvom cica sa možete stretnúť pri produktoch, ktoré obsahujú rastlinku Centella asiatica, ktorá je veľmi používanou rastlinkou čínskej medicíne. Názov CICA vznikol ako skratka Centella asiatICA. Táto prazvláštna rastlinka, ktorú u nás nájdete pod názvom Pupočník ázijský rastie prevažne v Ázii a na severe Austrálie. Obsahuje vitamíny A, B, C a D a množstvo minerálnych látok ako napríklad, zinok, vápnik a horčík. Okrem toto obsahuje aj látky, ktoré v tele stimulujú tvorbu kolagénu.

loreal revitalift cica krém nočný

V čínskej medicíne sa táto rastlinka používa už po stáročia vďaka svojim protizápalovým, antibakteriálnym a anivírusovým vlastnostiam. Používa sa na liečbu mnohých kožných ochorení ako napríklad psoriáza, dermatitída, popáleniny a množstvo iných. Preto niet divu, že sa začala vo veľkom používam aj v dnešnom kozmetickom priemysle.

loreal revitalift cica krém nočný

Všetky tri nové produkty LOREAL PARIS taktiež obsahujú túto úžasnú rastlinku. Sú zamerané na redukciu viditeľných vrások, obnovu ochrannej bariéry pokožky, jej zjemnenie, vyhladenie a spevnenie. Zároveň sú hypoalergénne a sú vhodné aj pre citlivú pleť. Sú určené pre vekovú kategóriu 35+, no aj pre každého kto dbá na prevenciu :)

Doma mám denný a nočný krém, ktoré používam už vyše dvoch týždňov no účinky bolo vidieť a cítiť už po prvom použití. Oba krémy majú pekné a sofistikované červeno biele balenie. LOREAL PARIS Revitalift Cica Cream denný krém je balený v platovej tube, z ktorej treba krém vytláčať a LOREAL PARIS Revitalift Cica Cream nočný krém je balený v sklenenom tégliku. Úplne prvá vec, ktorá ma na nich zaujala je ich úžasná vôňa. Veľmi jemnulinká a príjemná. Obe majú ľahkú nemastnú textúru, ktorá sa veľmi dobre nanáša na pleť a dobre sa vstrebáva. A čo je dobre je, že ju nezanecháva mastnú. Denný krém je ľahkej gélovitej konzistencie a nočný skôr hustejšej krémovo gélovitej pripomínajúcej redší puding.

loreal revitalift cica krem konzistencia

Obe krémy sú veľmi ľahučké a dobre sa nanášajú na pleť. Denný krém je o čosi ľahší ako nočný, no obe nezanechávajú na pleti žiaden pocit lepkavosti či mastnej pleti. Hneď po prvej aplikácii je pleť jemnejšia, vyhladenejšia a príjemná na dotyk. Dokonca sú dobré aj na moju mastnú pleť. Netvrdím, že by regulovali tvorbu mazu, ale pokožka po nich nie je o nič mastnejšia. Teraz po druhom týždni používania mám pocit, že drobné linky sú jemnejšie, tak hádam že po mesiaci pravidelného používania sa ešte viac zjemnia a búdu menej viditeľnejšie. 

Krémy sú podľa môjho názoru super, robia všetko čo sľubujú, majú super konzistenciu a príjemnú vôňu, takže celkový dojem je na jednotku. Určite sú vhodné pre zrelšiu pleť s drobnými linkami či jemnejšími vráskami, no určite zjemní aj hlbšie vrásky. Pokiaľ ste mladučké a máte bábätkovskú pleť, tak podobné krémy zatiaľ nepotrebujete, no pokiaľ máte napríklad po 25-ke a uvažujete nad krémom na prevenciu proti vráskam, tak aj toto je jedna z alternatív.

loreal revitalift cica cream denný

Zloženie denný krém:
Aqua / Water, Glycerin, Isohexadecane, Dimethicone, Isopropyl Isostearate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Propylene Glycol, Nylon-12, Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Adenosine, C13-14 Isoparaffin, Capryloyl Salicylic Acid, Caprylyl Glycol, Centella Asiatica Extract, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Disodium EDTA, Disodium Stearoyl Glutamate, Ethylhexylglycerin, Faex Extract / Yeast Extract, Laureth-7, Madecassoside, Myristic Acid, Palmitic Acid , Panthenol, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Polyacrylamide, Polyethylene, Retinyl Palmitate, Salicyloyl Phytosphingosine, Stearic Acid, T-Butyl Alcohol, Tocopherol, Triethanolamine, Parfum / Fragrance, (F.I.L B200541/1

Zloženie nočný krém:
Aqua / Water, Dimethicone, Glycerin, Simmondsia Chinensis Seed Oil / Jojoba Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil Dimer Dilinoleate, Propanediol, Alcohol Denat., Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Adenosine, Ascorbyl Glucoside, Capryloyl Salicylic Acid, Caprylyl Glycol, Centella Asiatica Extract, Disodium EDTA, Hydrated Silica, Madecassoside, Phenoxyethanol, Poloxamer 338, Polysorbate 60, Retinyl Palmitate, Salicyloyl Phytosphingosine, Silica, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Xanthan Gum, Parfum / Fragrance, (F.I.L. B215290/1)

loreal revitalift cica krém denný a nočný

Používali ste už niekedy CICA produkty? 

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

7 comments

  1. Tiež mám akurát článok o týchto prodkutoch na blogu :) u mňa ich testovala maminka a tá bola nadmieru spokojná ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
  2. Krémy vypadají opravdu zajímavě. Značku L'oreal mám moc ráda, momentálně používám Clear Scrub, který je super, ale na tohle určitě taky mrknu v obchodě :)

    everyday-lifecz.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na tie scruby som tiež pozerala len som sa nevedela rozhodnúť ktorý :D

      Delete
  3. Great review and photos,
    and i like it when you put the red lips to match the product packaging ♥


    xx
    Amira
    www.amirahayupratiwi.blogspot.com

    ReplyDelete