Dokonalé obočie a pery s MILANI


Dnes si povieme niečo o týchto dvoch produktoch od značky MILANI. Jedným je dlhotrvajúci gél na obočie a druhým scrub na pery. Obe produkty som kupovala ešte v lete. Neboli najlacnejšie, ale dovtedy som nemala žiaden podobný produkt a preto som sa ich rozhodla otestovať.

O tomto géli, či pomáde (ja to volám gél) na obočie som počúvala počas celého leta a všade na mňa vyskakovali nejaké upútavky na tento produkt. Keďže moje obočie je dosť riedke a v niektorých miestach ho ani nemám potrebujem produkt, ktorý mi prázdne miesta vyplní. Tento pritom sľubuje, že je oteruvzdorný, vodeodolný  a vydrží aj horúčavy. Tak som ho kúpila a podrobila testu na mojom nepodarenom obočí :D


Produkt sa predáva v ôsmych farbách. Zvolila som si odtieň 03 medium brown a myslím si , že som nešliapla vedľa. No ako tmavovláska si môžem dovoliť aj tmavšie obočie, ale mne sa veľmi tmavé obočie na mne nepáči. Výber farby môže byť trošku zradný, pretože to čo Vám príde v reáli sa môže odlišovať od toho čo Vám ukazovalo na monitore. To je však riziko nakupovania na internete. 

Gél stál okolo 9-10 Eur, čo nie je málo, no existujú aj drahšie produkty. Bonusom je to, že v balení je aj praktický štetec s ktorým sa gél dobre nanáša. Mám síce doma lepšie štetce, ale tento je malý a kompaktný, takže vhodný na cestovanie. Gél sa predáva v kalíškovej forme, takže na jeho nanesie je štetec nutný.


Pigmentácia produktu je perfektná a som rada, že som trafila aj farbu. Testovala som ho od leta a myslím, že zatiaľ je to môj naj produkt na obočie, čo sa farby a výdrže týka. Ozaj vydrží na obočí celý deň a žiaden produkt ho zatiaľ netromfol. S inými produktmi som mala stále ten problém, že keď som sa počas dňa dotkla tváre (a aj obočia) tak som stále nejaký produkt zotrela. Tento drží a nehne sa. Aj keď je pravda, že keď boli subtropické horúčavy tak sa na tej tvári začínal trochu roztekať. No vtedy som sa roztekala celá, takže mu to nemám až tak za zlé. 

No keďže nič nemôže byť dokonalé a aj tu sa nájde malá chybička krásy. A tou je forma balenia. Tým, že je ten produkt v kalíšku veľmi rýchlo vysychá. Nie je to problém toho produktu, ale toho kalíšku. Proste všetko čo je v kalíšku začne po pár mesiacoch vysychať a potom sa to už nedá používať. Gél sa síce stále dá používať, ale už sa netvári tak ako na začiatku a akoby strácal aj všetky svoje prednosti. V poslednom čase po ňom nesiaham už tak často. Viem, že sú návody a aj produkty na oživenie mŕtvych gélových produktov, ale treba na to vynaložiť určitú námahu a preto to beriem ako mínus.


Dostávame sa k druhému produktu, ktorým je MILANI Keep It Sweet Sugar Scrub. Dlho ma odrádzala cena tohto produktu. Stojí 11 Eur čo je za takéto malé balenie dosť veľa. Nakoniec som sa však nechala zlákať a neľutujem.


Scrub prišiel v malej čiernej krabičke z ktorej vykúkal maličký téglik naplnený cukrovým peelingom na pery. Po otvorení som hneď zacítila úžasnú sladkastú vôňu a bolo mi jasné, že nebude len dobre voňať, ale aj chutiť :D


Scrub treba naniesť na pery a poriadne ich do pier vmasírovať. Prebytok stačí zotrieť uterákom. Odstráni všetku suchú a odumretú kožu a  zanechá ich hebké a zhydratované. Pery sú po ňom veľmi jemnučké a je to perfektný produkt pokiaľ zvyknete mať suché pery. 


Perfektný produkt na ktorom sa ťažko hľadá nejaká chybička krásy. V tomto malom tégliku nájdete pomoc pre svoje suché a popukané pery, ktorú sprevádza sladkastá vôňa a chuť. Jedine tá cena by ohla byť trošku prijateľnejšia. :)


Nezabudnite mi do komentárov napísať či ste skúšali nejaký z týchto produktov od Milani poprípade mi môžte poradiť od tejto značky čo stojí za vyskúšanie. Ďakujem :)

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

7 comments

  1. Great post!

    You have a nice blog!

    Would you like to follow each other? (f4f) Please let me know on my blog with a comment! ;oD

    Have a great day!

    xoxo Jacqueline
    www.hokis1981.com

    ReplyDelete
  2. Celkově s touhle kosmetickou značkou nemám zkušenost, ale ten cukrový peeling na rty bych taky ráda vyzkoušela. Musí být super. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. No áno je veľmi príjemný a hlavné chutný :D

      Delete
  3. Od Milani jsem ještě nic nezkoušela, ale hrozně toho lituju, protože slyším jen samou chválu!

    Praguetales

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja toho tiež nemám odskúšané veľa, ale zatiaľ spokojnosť :)

      Delete
  4. Se značkou Milani zkušenosti nemám, ale hodně mě lákají od nich jejich rtěnky :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  5. Dobrý den, vypadá to hezky, asi tedy také vyzkouším :) Já jsem se teď tak trochu spálila. Nechala jsem se zlákat od známé, která dělá permanentní make-up a dopadlo to katastrofálně, nechala jsem si od ní udělat právě obočí a rty a připadala jsem si potom jako smutný klaun. No ještě, že existuje možnost takhle si to nechat odstranit. Ale těch peněz, co jsem zbytečně vyhodila.. No manžel mě slušně vysmál :D

    ReplyDelete