Dermacol jarné novinky

Dermacol nové produkty

Ahojte baby, ako si užívate dnešný krásny slnečný deň? Dnes som sa rozhodla, že si povieme niečo o jarných novinkách Dermacolu, pretože sa s nimi roztrhlo vrece. Možno ste už nejaké postrehli, no ak nie tak čítajte ďalej :)


dermacol pretty matte lipstick

Začala by som ich novými matnými rúžmi Dermacol Pretty Matte Lipstick, ktoré majú nádherný design. Čierny matný obal so zlatým písmom a netradičným otváraním. Prečo? Pretože funguje na klikací systém, kedy musíte rúž zospodu zatlačiť aby ste ho otvorili. V spodnej časti rúžu uvidíte slovíčko klik spolu s číslom a aj farbou konkrétneho rúžu. V ponuke majú dokopy 17 odtieňov, takže určite si tam každý nájde ten svoj.

dermacol pretty matte lipstick

Dermacol pretty matte lipstick odtieň 17

Rúže sú úžasne krémovité a veľmi ľahko sa nanášajú na pery. Ako sami vidíte sú aj úžasne pigmentované a počas dňa vôbec nevysušujú pery. Potešujúce je aj to, že neobsahujú žiadne silikóny. Podľa názvu je asi jasné, že budú mať matný finish, no nie je to úplne matný-matný finish ako pri tekutých matných rúžoch, ale skôr taký prirodzene matný finish.

dermacol pretty matte lipstick swatche 07 a 17

Dermacol pretty matte lipstick 07
odtieň 07

Dermacol pretty matte lipstick 17
odtieň 17

Dermacol očné tiene

Ďalšími novinkami sú očné tiene, alebo skôr nové odtiene očných tieňov. Dermacol Quatro Eye Shadow majú v dvoch nových odtieňoch a Dermacol Mono Eye Shadow v šiestich nových odtieňoch. Všetky obsahujú obojstranný aplikátor a čo ma prekvapilo je že quatro obsahuje aj malé zrkadielko. Tiene sú výbornej kvality, maslovitej konzistencie a perfektnej pigmentácie, takže určite stoja za vyskúšanie.

dermacol mono eye shadow

Z jarných noviniek ma najviac zaujali Dermacol Beauty Powder Pearls, ktoré sa predávajú v troch verziách. Ružové balenie obsahuje rozžiarujúce guličky, zelené balenie korekčné guličky a žlté balenie bronzové guličky. Ja mám doma práve bronzové perly a som z nich nadšená. Dodajú pleti taký nádherný zdravý vzhľad a ešte k tomu aj príjemne voňajú. V balení je aj praktická labutienka, s ktorou sa Vám nemôže stať, to že sa Vám do nej perlička zachytí a vypadne ako to býva pri štetcoch.

dermacol beauty pearls bronzing

Dermacol Ilusión Mascara je nová super objemová riasenka. Má menšiu plastovú kefku a je vhodná aj pre citlivé oči. Mne osobne táto riasenka s riasami neurobila nič extra. Jemne ich zvýraznila, ale na mojich krátkych a riedkych riasach sa nekonalo žiadne waw. Možno na inom type rias niečo urobí no v mojom prípade žiaľ nie.

dermacol ilusion mascara

Dermacol majú aj nové metalické produkty, ktoré nie sú až takou horúcou novinkou no blíži sa leto a takéto extravagantné produkty sú ako stvorené na letný festival. Takže ak sa na nejaký chystáte, tak určite neprehliadnite Dermacol Metallic Lips, ktoré majú v piatich extravagantných odtieňoch. A určite sa Vám zapáčia aj rovnako bláznivé metalické ceruzky Dermacol Metallic Eyeliner Magnetic v štyroch odtieňoch.

dermacol metallic lips a metallic eyeliner magnetic

dermacol metallic lips

Dermacol metallic lips odtieň 02
odtieň 02
A keďže Dermacol myslí aj na naše polovičky, tak prišiel s novým produktovým radom len pre pánov s názvom Dermacol Men Agent. Nový rad nájdete v dvoch dizajnoch a to kov a drevo a máte na výber zo širokej ponuky multifunkčných sprcháčov, deodorantov, pleťových krémov, olejov na bradu a fúzy a vôd po holení. Tak pri najbližšej návšteve predajní Dermacolu určite myslite aj na svojho drahého. 

dermacol men agent produkty

Budem rada ak mi do komentárov napíšete, ktorý  produktov Vám najviac padol do oka?

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

9 comments

  1. Najviac sa mi zapáčili práve rúže :) krása :)

    ReplyDelete
  2. Síce som ešte nestihla všetky novinky vyskúšať, no veľmi ma zaujala maskara, tiene na oči a guličky na tvár :)

    ReplyDelete
  3. Co mě zaujalo jsou rtěnky, ty vypadají skvěle :) A ta sada stínů nevypadá špatně, zbytek mě až tak nezaujal. :) Miska blog

    ReplyDelete
  4. Ty rtěnky se mi líbí asi nejvíc, mají nádherné barvy i balení:).
    Windy pink style

    ReplyDelete
  5. Super recenze, moc se mi líbí jak jsi novinky od Dermacolu nafotila. Nejvíce mě zaujaly rtěnky :) líbí se mi jak jejich obal, tak odstíny.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  6. Zaujali ma práve tiene na oči. Veľmi pekné farby a som prekvapená že sú vážne farebné!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  7. Za ma určite tie rúže, majú nádherné farbičky ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
  8. Ty rtěnky vypadají supr, mají i krásné obaly :)

    Praguetales

    ReplyDelete
  9. Tieto novinky som skúšala aj ja a veľmi mi vyhovovali :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete