Starostlivosť o pleť s Diet Esthetic



Ahojte baby, dnes Vám prinášam ďalšiu recenziu na produkty značky Diet Esthetic o ktorej som už písala článok začiatkom januára. 

Vtedy som testovala Hadie sérum, do ktorého som sa zamilovala a preto som sa rozhodla vyskúšať aj iné produkty. Keď som išla do tejto značky prvý krát, rozhodovala som sa medzi hadím sérom a sérom z dračej krvi. Hadí jed ma však presvedčil viac. No tentoraz bola voľba jasná. Pleťové sérum Dragon´s Blood je sérum vhodné na každodenné použitie a zvláštne na ňom je to, že okrem pleti je vhodné aj na celé telo.

Sérum dostalo názov dračia krv, kvôli jeho zloženiu, ktoré tvorí červená živica zo stromu Croton Lechleri. Táto živica má silné antioxidačné účinky, pomáha v boji proti akné a predčasnému starnutiu. Okrem toho zlepšuje elasticitu kože a tým je vhodná pri prevencii proti striám. Okrem toho obsahuje taspín, ktorý ma antibakteriálne účinky, aloe vera, ktoré pokožku hydratuje, retinol, ktorý pomáha zmierňovať známky starnutia a vitamín B a E.



Sérum je balené rovnako aj sérum s hadím jednom v plastovom obale s praktickou pumpičkou, ktorá zabraňuje preniknutiu baktérii dovnútra. Tým, že je sérum určené aj na telo tak sa predáva v oveľa väčšom balení ako iné séra a to 100 ml, takže vystačí na ozaj dlhú dobu. Samotné sérum je červenej (kečupovej) farby a gélovej konzistencie, ktorá sa veľmi dobre nanáša na pleť. Sérum sa veľmi dobre vstrebáva a hneď zanecháva na pleti príjemný pocit. Vôňa séra je veľmi jemná až skoro nevýrazná takže bude vyhovovať aj ľuďom, ktorí nemajú príliš v láske preparfumované produkty.


Po nanesení séra je pleť jemnejšia hladšia a sérum je tiež práve preto vhodné aj ako podklad pod makeup. To isté platí aj pre pokožku tela. Čo sa týka strií, tak na už vzniknuté strie nepomôže, ale pokožka je po jeho použití jemnejšia, takže je možné že je to ozaj dobrý pomocník proti ich vzniku. No potvrdiť to nemôžem. :) So sérom som však ozaj veľmi spokojná a pokiaľ ste už o dračej krvi počuli a chceli ste ju vyskúšať tak už neváhajte.



Ďalším produktom od Diet Esthetic je Black Bamboo Carbon Charcoal Peel-Off Mask. Fíha, názov skoro na celý riadok :D. Jedná sa o peel-off čiernu masku na tvár, ktorú si nanesiete na tvár, počkáte pokiaľ zaschne a potom ju stiahnete aj so všetkými nečistotami z tváre a pórov. Táto však obsahuje aktívne bambusové uhlie, ktoré pleť zbaví nedokonalostí a nechtík lekársky, ktorý pleť upokojí a prekrví. Maska je práve preto vhodná pre mastnú, aknóznu pleť s čiernymi bodkami.


Maska je veľmi hustá a je dokonca boj ju vytlačiť z obalu. Okrem toho je aj dosť lepkavá, takže celá aplikácia je taká trošku neohrabaná. Je chápem, že maska musí mať takú konzistenciu, aby z tváre nestiekla a aby zachytila a stiahla so sebou aj všetky nečistoty. Podľa inštrukcií na obale je potrebné nechať masku na tvári 15-20 minút a potom ju stiahnuť. Jej úplne zaschnutie však závisí od toho akú hrubú vrstvu ste si naniesli a preto sa tento čas môže predlžiť aj o ďalších 15 minúť. 


Hneď ako maska začne zasychať začnete cítiť mierne sťahovanie v niektorých oblastiach. Preto neodporúčam veľmi rozprávať a ani robiť akúkoľvek mimiku tváre. Sťahovanie masky z tváre nie je bolestivé, takže sa netreba báť, žeby Vám podráždila pokožku. Maska odstráni väčšinu nečistôt z tváre a z rozšírených a upchatých pórov. Keď ju môžem prirovnať k iným peel-off maskám podobného charakteru, tak táto za žiadnymi nezaostáva.


No ja sama za seba musím povedať, že pásiky proti čiernym bodkám mi stále vytiahnu z pórov oveľa viac nečistôt ako takéto masky. Takže čo sa týka oblasti nosa, tak tam uprednostňujem pásiky. No masky majú oproti pásikom stále tú výhodu, že si ich môžem naaplikovať na celú tvár a nie som limitovaná ako pri pásikoch.


Obe produkty viete zakúpiť na stránkach elnino.sk, kde nájdete aj ostatné produkty tejto španielskej značky. Taktiež budem rada ak mi do komentárov napíšete či ste o značke počuli a ak ste náhodou skúšali nejaký ich produkt tak budem rada za tip. 

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

15 comments

  1. Masky z černého uhlí jsou úžasné, měla jsem plátýnkovou od balea a byla fakt skvělá. :)) jéé a já si říkám odkud tě znám ! :D přes youtube, viděla jsem pár videí

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiež mám teraz doma masky od Balea a pomaličky ich testujem a zatiaľ sa mi tiež páčia. :)

      Delete
  2. Nad černou maskou stále a stále uvažuji :) Určitě si nějakou pořídím, tato mě moc nenadchla, asi kvůli aplikaci. :)
    Miska blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ony všetky tieto čo sa vytláčajú majú takú blbú aplikáciu.

      Delete
  3. Tuhle kosmetickou značku poznám, už jsem od nich něco měla a byla jsem spokojená. Dost mě zaujala ta černá maska, taky používám pásky, ale je lepší, když si můžu nanést masku tam, kam chci. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiež ich práve preto používam. Na mne nie sú až také účinné ale sú aspoň na celú tvár.:)

      Delete
  4. Wow, this is such a great product.

    ReplyDelete
  5. I love the product, dear. Great review!

    ReplyDelete
  6. Very interesting post and wonderful products. I have to try some... kisses

    Do you want to follow one each other? Tell me on my blog.

    http://www.ioannesstyle.com/

    ReplyDelete
  7. Je super, že se to sérum dá použít na celé tělo:).
    Windy pink style

    ReplyDelete
  8. Maska vypadá vcelku dobře, ale jak píšeš, tak zas tolik úspěchu na pleti nedělá. No zůstanu u svých prověřených produktů na odstranění černých teček.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  9. here online web programming tutorial is welookups

    ReplyDelete
  10. These you will then see the most important thing, the application provides you a website a powerful important internet page: Advanced Aesthetics

    ReplyDelete
  11. I have given a short outline of some the subjects that will be examined in this series of articles. フリーズドライドッグフード

    ReplyDelete
  12. Protein and fat admission differ. In spite of poplar conviction eating fat isn't what causes ketosis.Rust Belt Runner

    ReplyDelete