Avon haul


Minulý mesiac mi dorazilo od Avonu pár produktov, ktoré som si objednala. Chcela som toho vyskúšať čo najviac a preto som si vybrala z každého rožku trošku. Tak sa na ne poďme spoločne pozrieť.

Keď som bola malá moja mama mala jeden guličkový bronzer. Netuším od akej značky bol, ale stále som si ho vzala, otvorila a pozerala sa na tie guličky. Jednoducho ma fascinovali. Preto som sa rozhodla, že si konečne nejaký zaobstarám aj ja. Avon True majú v ponuke nielen bronzer v troch odtieňoch, ale aj rozjasňovač.

Bronzer aj rozjasňovač sú veľmi jemnučké, takže sú perfektné na každodenné nosenie. Bronzer dodá pokožke pekný glow a bude perfektný na leto na opálenú pokožku. No trošku ľutujem, že som si namiesto medium nevzala tmavší odtieň.


Rozjasňovač dodá pokožke jemnučký lesk, veľmi vhodný pokiaľ chcete niečo ozaj prirodzené. Pokiaľ sa však chcete lesknúť ako americké Youtuberky, tak tento produkt asi nesplní Vaše požiadavky. Obe produkty sú super a jediná vec čo mi na nich vadí je dosť lacno oôsobiaci obal.


Ďalším produktom Avon True Colour je ceruzka na obočie Glimmerstick Brow Definer v odtieni Dark Brown. Prvé čo ma sklamalo bola farba, pretože mi neprišla veľmi ako dark brown (čo bol najtmavší odtieň). Ďalším problémom je divná voskovitá konzistencia, ktorá sem tam robí flaky a dosť zlepuje obočie, takže s touto ceruzkou nie sme veľký kamaráti. Jediné čo je z môjho pohľadu na nej super je veľmi dlhá výdrž, pretože vydrží ozaj od rána do večera. Každopádne táto ceruzka nie je niečo čo by som Vám odporúčala. Mala som doma oveľa lepšie ceruzky v rovnakej cenovej kategórii ako je táto.


Avon Mark Nail Style Studio v odtieni Mystical Mermaid je úplne dokonalý. Presne takúto farbu som hľadala a nikde som ju nevedela nájsť. Prekrásnu farbu dopĺňa nezvyčajný saténovo matný finish, ktorý je ale dosť ťažké zachytiť na fotke. A čo je top je aj jeho výdrž. Takže keď budete objednávať z Avonu, tak sa na lak určite nezabudnite pozrieť.


Maskaru od Avonu som mala doma naposledy tuším ešte na strednej škole, čo bolo dosť dávno. Preto som bola veľmi prekvapená z tejto Mark Big and Multiplied Volume Mascara. Musím sa priznať, že som nemala veľmi veľké očakávania a kupovala som ju len tak na skúšku. Maskara má veľmi zvláštnu kefku, ktorú som sa veľmi snažila odfotiť, ale niektoré veci proste vidno lepšie naživo, ako na fotke. Táto kefka dokáže pekne oddeliť všetky riasy a tak krásne ich zahustí, že som skoro neverila vlastným očiam. Naozaj klobúk dole pred touto maskarou a neľutuje, že som ju skúsila. Pokiaľ hľadáte zhusťujúcu maskaru za super cenu, tak jednoznačne odporúčam túto.


Posledná várka produktov sú veci na starostlivosť o telo. Žiadnej žene by doma nemal chýbať sprchový gél na intímnu hygienu. A pokiaľ možno bez obsahu parfémov. Avon Simply Delicate je celkom príjemný produkt s ktorým som nemala žiadne problémy. V ponuke mali tuším aj viac druhov, ale ostatné boli asi s obsahom parfumácie, čomu sa oblúkom vyhýbam.  Parfémy totižto môžu narušiť prirodzené pH a prostredie a podľa mňa to tam nemá čo robiť. Ale to je len môj názor.


Ďalším produktom, ktorý ma veľmi potešil je Foot Works Clay Mask with lavender. Perfektná maska na nohy, ktorá ich zjemní, osvieži a príjemne zrelaxuje. A keď milujete vôňu levandule tak toto je určite must have v starostlivosti o pokožku nôh.


Posledným produktom je tento zaujímavý krém na očné okolie Anew Clinical Lift and Firm. Kelímok je rozdelený do dvoch častí. V jednej je oranžový gél, ktorý je určený na pohyblivé viečko a na oblasť pod a nad obočím. A v druhej časti je biely krém určený na oblasť pod očami. Mal by spevniť a vyhladiť očné okolie za 4 týždne. To je aj hlavný dôvod prečo som tak dlho čakala s recenziou. Chcela som ho používať presne 4 týždne, aby som vedela či niečo robí.


Obe časti krému sa veľmi dobre aplikujú a neštípu v očiach. Počas používania som s ním nemala žiadne problémy a po tých štyroch týždňoch môžem povedať, že určite niečo robí. Na viečku bolo cítiť počas používania jemné spevnenie. Ale určite to nie je najlepší očný krém aký som doma kedy mala. To určite nie. Odporúčam to jedine vtedy ak chcete očný krém ako prevenciu a nemáte ešte žiadne vrásky, alebo ak chcete nejaký krém na oči a nechcete zaň zaplatiť veľa peňazí. No pokiaľ máte po tridsiatke a začínajú sa Vám objavovať prvé vrásky odporúčam investovať do drahších krémov, po ktorých bude viditeľnejší efekt.

Do komentárov mi nezabudnite napísať čo ste si naposledy zaobstarali z Avonu, a ktoré produkty máte od nich najradšej.


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)


10 comments

  1. Love your blog. Beautiful is <3
    follow back?

    ReplyDelete
  2. Fantastic items. Interesting!
    So lovely post darling, like it!

    Visit my blog, Malefica

    ReplyDelete
  3. Já mám od Avonu moc ráda pleťové masky:D. Jinak ten lak na nehty je vážně nádherný!
    Windy pink style

    ReplyDelete
  4. Páni, ten odstín toho laku na nehty? Pecka!! :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  5. Já z Avonu nic nekupuji, o dost více mám raději třeba Oriflame a ani nevím proč. Jinak ten krém na oči mě docela zaujal, ale jsem už starší, takže asi nic pro mě. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  6. Wau, ten lak vyzerá super! Vlastne všetko! ❀✿

    Blog de la Licorne

    ReplyDelete
  7. Ten kuličkový bronzer byl také určitě od Avonu, dřív byli snad jediní, co ho měli, také jsem ho doma měla , vždy se mi dostaly kuličky do štětce a já je pak honila po pokoji :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Môže byť, že to bol AVON. :) No mne zatiaľ ani jedna gulička neušla :D

      Delete
  8. Líbí se mi odstín laku na nehty, jinak já Avon moc v oblibě nemám.
    Miska blog

    ReplyDelete
  9. Ten oční krém mám a je fajn. :) Líbí se mi ten lak.

    ReplyDelete